מסגרות לתעודות.........

איה@

New member
מסגרות לתעודות.........../images/Emo35.gif

היי אביבה מה שלומך?
...אז אני ממשיכה..... ורוצה למסגר תעודות שיש לי (בתחום במקצוע שלי) והשאלות הן: באיזו מסגרת את ממליצה למסגר אותן? (עץ? מתכת? איזה צבע?) ואיפה לתלות את התעודות? - במשרד - שזה באזור היצירתיות? או באזור אחר. ורציתי שוב פעם להגיד (אף פעם לא מספיק.......) תודה ועוד תודה ושוב תודה!
איה.

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

עדיף למסגר בעץ ולא להשתמש בפלסטיק... רק שמסגרות מעץ עולות כמעט זהב... מסגרת מתכת תהיה מצויינת, שתבריק ותנצנץ (כמו שאת יודעת
) וגם מסגרת צבועה באדום תהיה נהדרת... כדאי לתלות אותן מאחורי הכסא שעליו את יושבת כשאת עובדת.שמי שמסתכל עליך יראה בזוית עיניו , כל הזמן את התעודות האלה. זה אומר משהו... יום נהדר

איה@

New member
אביבה תודה../images/Emo70.gif עוד שאלה.....

שולחן "המשרד" שלי צמוד אל הקיר שמולי, ומי שיושב איתי במשרד רואה את הקיר הזה (שפונה למזרח) חשבתי לתלות את התמונות על הקיר הזה האם זה בסדר? מה גם - שכשיושבים בסלון רואים גם את הקיר הזה. הקיר שמאחוריי הוא רחוק - וכבר שייך לאזור הזוגיות אם בא לך תציצי שוב בתרשים. אני אבדוק מחירים - ונראה לי שאלך על מתכת (אם לא יקר מדי....) ואדאג שתנצנץ
כל הזמן
תודה!!
איה.

נראה בסדר גמור... ../images/Emo3.gif

גם זה שאת רואה אותו מהסלון - מצוין (אני מקווה שבמרכז הבית/הסלון לא יושב שולחן או טלויזיה...)

איה@

New member
איך בודקים את מרכז הבית?

בסלון יש שולחן במרכז אבל איך אני יודעת אם הוא יושב במרכז?

../images/Emo6.gif פשוט!

קחי את השרטוט שצרפת להודעות הקודמות חצי אותו בקוים אלכסונים מצד לצד, בהנחה שזו צורתו של הבית וגם הפרופורציות נכונות... המקום שבו חוצים הקוים אחד את השני , הוא מרכז הבית... זה עיגול בקוטר של כשלושה מטרים more or less....

איה@

New member
שלושה מטר?????../images/Emo12.gif

מה? הפנג שוואי מתייחס רק לבתים בסביון?
או שאני מתבלבלת..... רגע מה זה קוטר? (טוב נו.....בשעה כזו המח לא עובד....) בכל מקרה ציירתי את האלכסונים - וזה גם נראה הגיוני כשאני מסתכלת על הבית עצמו - המרכז יוצא באמצע הסלון - יש שם חלל ריק אבל אם אני מבינה נכון את המושג "קוטר" אז החלל הוא בקוטר של מטר כי שלושה מטר זה ה"קוטר" של כל הסלון טוב....נו.....אולי הוא ארבעה מטר....
איה.

מה נשמע איה?

לא, במיוחד לא לסביון... איה, השתמשי בחוש שלך... יש לך אותו בכמות רבה... ראי איפה המרכז ועל הגודל לא נתווכח...טוב?

איה@

New member
טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

לא נתווכח!!............. (על הגודל
)
איה.

למעלה