ס י ר,איש יהודי1,א 77...
תודה לכם על התשובות. בקשר לתוכנית..זהו רב מאוד מאוד חכם שאני מאוד נהנה לשמוע אותו מדבר,והוא עושה לי כל פעם מצב רוח מחדש בקשר לחיים,גורם לי להיות שמח. הוא מדבר באנגלית בתוכנית אך יש תרגום,הוא מדבר על החיים,על בעיות של זוגות,על דברים שקורים,על שאלות מאוד מעניינות,הוא מלמד אותכם להתנהג נכון על סמך הדת שלנו והוא מספר הכל כל כך יפה שאני כל פעם שאני פותח תטלוויזיה אני מחכה לראות אותו שם אבל שמתי לב שהשעות לא קבועות. לדוגמא פעם אחת הופיעה הסדרה אתמול ובעוד כמה ימים שלא היו קבועים. בסוף כל תוכנית אפשר לצלצל לפלאפון: 068-731-158 על מנת לתאם הרצאות שהרב מקיים בכל מיני מקומות או להתעניין בלוח השידורים. כמובן שאני קפצתי מהר על העניין וצלצלתי לפני חודש לטלפון,אז אדם נחמד ענה לי ושאלתי אותו כל מיני דברים בקשר להרצאות,הוא אמר שזה בחינם ומקסימום יקחו רק 3-5 שקלים.ההרצאות הם בעברית וכו' הוא אסף ממני את מספר הפלאפון שלי במטרה להודיע לי מתי יש הרצאה מהסיבה שבאותו הזמן הוא עשה הרצאות בארצות הברית. אני מאוד חיכיתי לטלפון כדי לבוא אבל עד היום לא קיבלתי צלצול. אני מאוד רוצה ללכת להרצאה שלו,כעת אם תצלצלו (או לפחות במקרה שלי) השאירו הודעה קולית על מנת להשאיר לרב שאלה או להשאיר פרטים למען קבלת לוח השידורים. סיכויים טובים שאצלצל שוב בקרוב כי מבחינתי יהיה פספוס להפסיד הרצאות של האדם הזה. על כל פנים תמיד תוכלו אתם לנסות ולצלצל ואשמח אם תעדכנו אותי פה או במסרים. עד כמה שאני זוכר (אני עדיין לא בטוח) שמו הפרטי הוא שמעון. אז הנה שוב הפלאפון: 068-731-158 למקרה שתרצו להתעניין גם. תודה.