מסגור פאזל

נינייה

New member
מסגור פאזל

שלום לכל הפאזליסטים סיימנו להרכיב את פאזל הספריה, שאני רואה שיש עוד אנשים בפורום שעשו אותו. היה כיף גדול לעשות אותו. בא לי לפרק אותו ולהתחיל מחדש
עכשיו אנחנו רוצים למסגר אותו. אין לנו מושג ירוק במסגור - האם חייבים להדביק אותו? אם כן איך? האם צריך זכוכית מסויימת (לא מבריקה) למסגור הפאזל או שזה לא משנה? מסגרת מסוג מסויים? יש מקומות מסויימים שממליצים עליהם שמתמחים במסגור פאזלים? נשמח לתשובות בכל הנושאים הרכבת פאזלים נעימה לכולם

מממאיה35

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo13.gif

יש הרבה מאמרים שקשורים להדבקה של פאזלים ולמסגור. בידקו במאמרי הפורום או בחיפוש בו. הנה למשל אחד ושתיים... לא חייבים להדביק פאזל לפני שמביאים אותו למסגור, אבל אם לא מדביקים - צריך להיזהר עד שהוא מגיע לממסגר, גם לזה יש שיטות וטריקים - איך להוביל פאזל לא מודבק... חפשו גם אץ זה בפורום.. לגבי זכוכית - רק זכוכית מט! זכוכית מבריקה - הכל משתקף בה ולא רואים את הפאזל.. סוג המסגרת - מה שמוצא חן בעיניכם בחנות. אפשר להתיעץ עם הממסגר. אני אישית הייתי הולכת לפאזל הזה על מסגרת בצבע עץ טבעי, בערך כמו של המדפים בפאזל עצמו <זה מה שאני מתכוונת לעשות לכשיגיע תור המסגור שלו>.. חנויות וממסגרים מומלצים - בעקרון אסור לתת פה המלצות, מה שאני מציעה זה שבאזור המגורים שלכם תבדקו 2-3 חנויות אם יש - תעשו סקר שוק לבד ותראו איפה הכי מתאים לכם למסגר <עלות וגם "התחברות" עם הממסגר>. ואם תגידו באיזה אזור אתם בארץ, אפשר יהיה במסרים לתת המלצות יותר ספיצפיות.

נינייה

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת

וגם על כל הלינקים. ניסיתי לחפש לבד ולא כל כך מצאתי את התשובות האלו. אנחנו גרים בקרית אונו אז נשמח למסרים על חנויות מסגור מומלצות באיזור שלנו.

hbam

New member
אשמח גם להמלצות באיזור ר"ג, קרית אונו,גבעתיים

נינייה

New member
ר"ג קצת פחות מתאים

ר"ג יותר רחוקה מקרית אונו. המליצו לנו על איזה מקום בגבעתיים. נבדוק אותו בקרוב. תודה בכל אופן

123נעמי

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

בקשר למסגור קיבלת עצות מעולות ממממאיה35 זה פאזל ראשון שאתם מרכיבים? יש בתכנון עוד פאזלים? חג שמח

נינייה

New member
ברוכים הנמצאים ../images/Emo140.gif

התחלנו רק לאחרונה להרכיב פאזלים. עד עכשיו השתתפות בהרכבת פאזלים של בת דודתי, היא מקצוענית מאוד. עשה לנו חשק לעשות פה בעצמנו, אני ובעלי היקר. קנינו דרך האינטרנט 2 פאזלים. את הראשון הרכבנו כמו שכתבתי. השני מחכה קצת. הפאזל השני הוא של דולפינים ודגים, שאני אישית מאוד אהבתי את התמונה. הוא כבר גדול יותר גם בגודל וגם במספר החלקים - 2000. אין ספק שהפכנו מכורים די מהר

למעלה