מסגור פאזל

צריך

New member
מסגור פאזל

בה שלום חדשה פה לאחרונה בתיבת ה-7 החלה להרכיב פזלים, ויש שני פאזלים שאנו רוצים למסגר אחד 150 חלקים קבר רחל איך שהיה נראה פעם. והשני 770 ביתו של הרבי מלובביץ, יש הצאות למסגור לא יקר (אני מרחתי דבק על התמונה כך שכל החלקים תפוסים מה השלב הבא? תודה על העצמות

123נעמי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

השלב הבא הוא ללכת לעשות סקר מחירים בחנויות שעושות מסגור לתמונות עם מידות של הפאזל ואז פשוט לקחת את הפאזל לחנות שבחרת. בהצלחה.

צריך

New member
תודה על התשובה ואיך אני מכינה את הפאזל למסגור

בה האם מספיק רק מריחת הדבק על התמונה או שצריכים להדביק מאחורה איזה קרטון דק. והאם אפשר לעשות איזה מסגור פשוט ולא יקר ומסובך בבית. תודה על התשובות אתי

shely50

New member
תשאלי בחנות שממסגרת

במקום שאני מוסרת למיסגור, אני לא צריכה להדביק את הפאזל לקרטון (הקרטון טוב לשימוש חוזר...). אני מביאה אותו ככה, כמו שהוא מונח על הקרטון - בזהירות - עם קרטון נוסף מעליו לכסוי, ועליהם מניחה דברים כבדים (ספר טלפונים...) שלא יזוז בנסיעה. וזהו. זה כל כך נוח לי, שלא אכפת לי לשלם כמה שקלים יותר (לא שיש באזור שלי הרבה אפשרויות...). יש חנויות שמבקשים ליתר בטחון להדביק קודם את הפאזל. יש כאלו שמדביקים רק את החלקים בנייר דבק שקוף (בצד האחורי). תשאלי בחנות שאליה את רוצה להביא את הפאזל למיסגור ושם ידריכו אותך. בד"כ יש להם נסיון. בהצלחה.

לא יודעת לגבי פאזלים

כי אותם מעולם לא מסגרתי, אבל דוד שלי הרבה פעמים קונה תמונות ישנות בשוק (5-10 ש"ח) רק בשביל המסגרת, ואז מוציא את התמונה המקורית ותולה ציורים של הבנות שלו. אולי אם תדביקי את הפאזל על קרטון תוכלי לעשות את אותו הדבר....? (ויתקנו אותי המבינים
)

למעלה