מסגד ייבנה בנתב"ג

לעזעזל המדינה המטומטמת שלנו!

למה למשל הרשות הפלסטינאית לא עושה בתי כנסת??? וחוצמיזה! למה אנחנו צריכים אותם בארץ? נתנו להם מקומות לחיות אז שייחנקו להם שם!!

מותר לי

New member
היא לא עושה בתי כנסת כי...

1. אין להם שד"ת בינלאומי 2. גם לא פנים ארצי 3. גם אם היה- כמות היהודים שם לא היתה משתווה לכמות הערבים בארץ (להשלים מניין עם אבו מאזן?) 4. מה הערבים הישראלים קשורים לרשות הפלסטינית! 5. חלקם מגינים בגופם על המדינה שלך 6. גם לך נתנו מקום- אוגנדה, אז לך לשם ותן להם לחיות בשקט.

מה הקשר???

אבל ברגע שהערבים הנחמדים והמתוקים שכל מה שהם לא עושים מאשימים אותם מיסכנים...אוליי שיפסיקו להציק ולהרוג ולעזור להורגים!

מותר לי

New member
מה הקשר?

אם ביישן לשעבר מתוק ונחמד כל מה שהוא עושה זה להאשים ולהכליל ציבור שלם של אנשים שרובם לא פגע בזבוב... (ושים לב, אני מדברת על ערבים ישראלים, לא על פלסטינים, הם בכל מקרה לא טסים דרך נתב"ג) אם כך אז תרשה לי אפילו לא להתחיל לטרוח להסביר לך... ביום שתתחיל להבדיל בין ישראלים לפלסטינים וביום שתפסיק להכליל ציבור שלם על זקניו וטפיו (וחייליו) תחזור אלי, אני אסביר לך מה הקשר.

Pure M

New member
יש להם שדה תעופה.

פשוט אין לו אישור להוציא טיסות בין ארציות כדי למנוע סיכון בטחוני.

מותר לי

New member
שד"ת לא פעיל...

זה באמת משנה אם אין להם או יש והוא לא פעיל?
אאל"ט הוא נמצא בעזה או באיזור שם... בכל מקרה אין להם אישור גם לטיסות פנים ארציות, ואולי פעם במליון שנה אבו מאזן מקבל אישור מיוחד או איזה אר"מ שהגיע לביקור ברשות... בכל מקרה הם צריכים לצאת לירדן/מצרים אם הם רוצים לטוס לאנשהו... ושם אני בטוחה שיש מסגד

Pure M

New member
אין טיסות סדירות,

אבל יש להם אישורים כל פעם שמנהיג רוצה להיכנס או לצאת דרך האוויר..

מותר לי

New member
אתה בטוח שקראת מה שכתבתי? ../images/Emo6.gif

או שיש לך נוהג לחזור על הדברים שכתבו לך?
בכל מקרה, לגבי המנהיגים שציינת: למנהיגים פלסטינים (ואבו מאזן בכללם) אין אישור להכנס ולצאת מהשטחים בדרך אווירית! אם הם רוצים להגיע לאנשהו בטיסה הם חייבים לעשות זאת דרך מעבר יבשתי למצרים או ירדן. ולגבי האישורים- הם לא מקבלים אותם בקלות ובכמות שאתה מציג, ממש לא!! אאל"ט לפני כמה שנים (שנתיים? שלש?) היה סיפור שלם עם השד"ת בעזה שפתחו אותו במיוחד למישהו שבא לביקור ברשות (בוש אם זכור לי נכון) ולפני כחודש קונדוליסה רייס הגיעה אליהם לביקור, היא הגיעה לירדן בטיסה ומשם בשיירה מאובטחת ליריחו.

הכי טוב!

לא זה ולא זה. אבל אם כבר יש. אז שיהיה גם להם. מה האפליות? יש מיליון וחצי ערבים בארץ אז שיהיה להם גם מסגד. רק שלא יצרחו ברמקולים של המסגד כל הזמן......

בשביל מה?

כדי שיצעקו שם ``אללה הוא עכבר`` לפני שהם מפוצצים מטוס? הסמול הקיצוני עבר את הגבול! האם באמריקה יש מסגדים בשדות תעופה?? בושה וחרפה!

מותר לי

New member
../images/Emo31.gif

תגיד... כשהיית חרדי ואמרת "אלוהים גדול" התפוצץ מטוס? נפלה קטיושה? דרסת מישהו? חלאס עם הגזענות הזאת! נמאס!! אם נותנים לחרדים תנאים מיוחדים, אין סיבה שלמוסלמים לא יתנו! כולנו בני אדם, איש באמונתו יחיה, וכל עוד זה לא מפריע לך- חיה ותן לחיות! (ועל איזה שמאל קיצוני אתה מדבר בדיוק? חסרים ערבים מוסלמים עם דעות ימניות?)

למעלה