מסבל

תודה רבה, נשמה.

מקווה מאוד להצליח בעבודה החדשה. היא מאתגרת, ואני שמחה שמעריכים אותי בצורה כזאת שתוך שנה הפכו אותי לעוזרת של העורכת הראשית. לגמרי לא דבר של מה בכך.

מילקי91

New member
תלוי כמה את מגדירה דברים טובים

בעיניי למשל לצאת משיעור יוגה שעשה תחושה טובה

זה משהו טוב , אז זה כן אספר .

** יש דברים שאספר אך ורק לחברים קרובים כמו

החבר'ה שכפי שאמרת אין הרע , וכו' אין להם את זה.

** ולצערי גם כאשר קורים דברים טובים אז לי קשה להאמין

או למצוא בהם דופי ...להסתכל על חצי בכוס הריקה תמיד .

** לא יודע האם אני מאמינה בעין הרע אבל כן דברים

טובים לא מספרים לכל אחד .

** שמחה בישבלך מגיע לך שתהיה לך קצת נחת .

נו, אם את לא תביני אותי אז מי יבין??

הרי גם לך קורה עכשיו משהו טוב, ואת לא מאמינה שמגיע לך טוב, שזה נראה לך הזוי ותלוש. שאולי את אפילו פתאום לא רוצה את זה מרוב שזה נראה מושלם. את לא פוחדת שאם תדברי על זה במפורש פתאום יקרה משהו אחר רע, או שהטוב שקורה לך ייגמר איכשהו?

מילקי91

New member
האמת שכן .כאשר את מציגה את זה כך

אז כן יש בזה משהו . אני אגב מסרבת להגיד שזה משהו טוב

עד כדי כך . אצלי תמיד יש אבל.....

וכן אני חוששת בדיוק כפי שאמרת יש בזה משהו. ואכן גם חשש שעוד מעט יקרה משהו רע.

ואני לא מתכוונת לסרט שנהניתי ממנו

אני מתכוונת בעיקר להישגים אישיים ולחוויות אישיות יותר, דברים שתלויים (בעיקר) בך, כמו הצטיינות, קידום בעבודה, מציאת שותפה נעימה, וכו'.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אלומונת

כשהייתי נערה סבלתי רק ממחשבות טורדניות, וזה היה אחד מהפחדים שלי, שאם קורה לי דברים אחרים אז יקרה לי בטוח משהו רע. אבל אני מאמינה שפשוט זה רצף של חיים, ודברים רעים זה דברים שקשה לנו להתמודד איתם, ופה נמצא הפיתרון.
אם לא תתיחסי אליהם או להיפך גם אם תחליטי פשוט להלחם ולא לפחד מהם הם יעלמו.

איך זה עבר לך??

המחשבות האלה אינן מרפות. דברים רעים אני עוד איכשהו יודעת להכיל, אני רגילה לזה. אבל דברים טובים... פה כבר טמון איזה עוקץ. אני לא יודעת איך להיפטר מהמחשבות המרפיות (מהמילה מרפי, חוק מרפי) האלה. איך נלחמים?

מישהי1631

New member
לא חייבים מזגן מרכזי

אפשר מזגן לא גדול לחדר, שתהיה לפחות פינה קרירה אחת בבית. אפשר בסביבות ה - 3,000 ש"ח ואולי פחות.
תסתכלי באתר זאפ או גרופון.
וגם אני לא מבינה מניין יש לך אויבים, ועוד שקוראים כאן.

ודאי שאפשר. יש לי שני חדרים + סלון

כלומר לפחות 10,000 ש"ח למזגנים בודדים לחדרים (גם עבודה זה בערך 3,000 ש"ח) ועוד לא דיברנו על סורגים שצריך לנסר ואין הרבה שמוכנים לעשות את זה. זאת לא אופצייה בשבילי. אני לא יכולה להתקין רק בחדר שלי ולחדר של הדיירת שלי לא להתקין. אני לא גרה פה לבד (מיום ראשון האחרון). גם להתקין מיני מרכזי חדש בבניין שעומד לעבור תמ"א זה די מטופש ויוצא אותו סכום אם לא יותר. קיצר, אכלתי אותה בענק. מחר יבוא איזה טכנאי שהשח"ע סידר לי בשביל חוות דעת שנייה ואז נהיה יותר חכמים.
ואויבים יש לי "מבית", כלומר אנשים שבאיזה שהוא אופן אקראי ועצוב חולקים אתי DNA. אני לא רוצה לפתוח את הסיפור הזה שוב, טוב זה לא עושה לאף אחד.

אלזה7

New member
אני

אף פעם לא מאמינה שיקרה לי טוב ואם קורה אז תוהה תמיד איפה פה הקאטץ' ולגבי מזגן לנו למשל אין מזגן יש מאוורר .

אוף, מכירה את ה'איפה הקאטץ' הזה.

זה בדיוק מה שאני חווה וכל כך מנסה לעבוד על זה...
ואיך את חיה בלי מזגן??? איפה את גרה, אם מותר לשאול?
&nbsp
תודה על השיתוף

אלזה7

New member
אני

גרה עם הוריי ושלושתינו חיים בלי מזגן ,באזור תל אביב .

מישהי1632

New member
בעלי היה בטוח שצריך לנסר סורגים,

ולא ניסרו כלום.
נסי לקנות בתשלומים, או מחברת המזגנים או לבקש תשלום בקרדיט מחברת האשראי (אם את מחזיקה כרטיס).
לדעתי, את לא חייבת להתקין מזגן לשותפה, אלא אם התחייבת מראש. אם היא תשאל, אמרי לה שאת זקוקה לזה מבחינה רפואית והתשלום מהרווחה וכד'. אי-אפשר להסתדר בלי מזגן בקיץ, ודאי שלא בשפלה.

הערב יגיע מישהו לתת חוות דעת שנייה.

מישהו שהשח"ע שלח לי.
&nbsp
שמעת אולי על מזגנים או מצננים ניידים?

בודלר

New member
למה שישנאו אותך מה עשית להם

את דווקא נראת לי בחורה טובה שכדי לחבב לא רואה סיבה לשנוא אותך .

תודה רבה, נתנאל היקר

יש אנשים שאני לא באה להם בטוב. אבל בוא לא נפתח את זה בסדר? אני רוצה לשים את הסיפור הזה מאחוריי. שיקראו אם הם רוצים ושיקפצו לי. אני לא עושה שום דבר כדי לפגוע באף אחד, בטח לא במכוון.

בודלר

New member
הבנתי , אני לא רואה שאת פוגעת עלי את מאוד נחמדה .

ואם את רוצה שלא אדבר על זה אז לא אדבר , לא חסר אנשים קטנונים שמחפשים לריב על סתם וחבל , זו בעיה שלהם לא שלך , והכי טוב להתעלם כמה שזה קשה .

תושי18

New member
אני מכירה את הסרט הזה. זה קורה רק לכאלה

שעברו התעללות רגשית, מן הסתם.

פשוט תזכרי, אם השגת איזה הישג, זה סימן שהיית טובה.
זה הכל.

למעלה