מסביב יהום הסער

ולא נותר אלא לקוות שבזה תתם הסאגה

של הבן יוחיד לבית ונשלם. מר תם: הבן הוא לא הראשון ולא האחרון שגמר קורס קצינים, הוא לא הראשון שלמד להגיד "גגה-ממה", לא הראשון שהלך לכיתה א', הוא לא הראשון שיזכה את אבא שלו בנכד, לא הראשון שגמר תיכון ולא זה שהמציא את תעודת הבגרות. אז בבקשה, עם כל ההתרגשות, תרסן את עצמך להבא.

הבעייה שליה היא

שזה פורום, לא בלוג. היו פה הרבה השתפכויות על עלילות הבן, הנה לא שיחררו את החברים, הנה המדריכה, הנה העצים והנה השה לעולה. כל תקוותי היא שזה ייחסך ממני כשיתרגשו עלינו עוד אירועים שיאים לבלוג. אבל זו דעת מיעוט.

יוסי ר1

Active member
לתם ונשלם: הדברים שאתה כותב (ומצלם)

בעניין גיוס הבן ושירותו מרגשים, משום שזוהי התרבות נעברית עליה גדלנו. למרבה הצער, היום יותר ויותר רואים בהשתמטות משירות ערך , וכבר אין בושה בזה. כאב לבן שעומד להתגייס בעוד שבוע, אני מוצא עצמי משתתף , מתרגש, מזדהה ומתעניין במה שאתה כותב. ואני מניח שאני לא בדעת מיעוט בפורום, תרתי משמע.

השירות הצבאי של הבן שלי הוא בכלל לא

העניין. אני פשוט חווה, דרך עיניו, שינויים די משמעותיים בתרבות הישראלית, כפי שהם באים לידי ביטוי בצבא.

בניא

New member
תם ונשלם - אני איתך. מה שאתה מביא

מה שאתה מביא לכאן יחד עם תמונותיך זו בהחלט תרבות עברית. דרך אגב, מסתבר שהיינו שם יחד בשבוע שעבר. גם אחי הקטן סיים שם את אותו הקורס יחד עם בנך.

למעלה