מסביב יהום הסער,

מסביב יהום הסער,

והולך וגדל הפער. בין ימי שמש לגשם, בקרוב בעזרת השם. מה לנו כי נלין, בקרוב מאוד נצא מהנפטלין. אל התבור נצא לשוח, עם טרמיקה או משב של רוח, נייבש הכנפיים בקרן שמש, בקרוב עוד הכל יתממש. נגביה ונרחיק לדאות ושוב נתענג על המראות. כי זאת התנוחה האידיאלית, (לא בפה ולא אנאלית), בעצם מה חשובה הפוזה כשאני כותב כאן פרוזה, יש המעדיפים רק מאחור... וכאלה שמלפנים מוצאים החור יש העושים זאת כמו ברכיבה ורק אנחנו טסים בשכיבה, כי זאת התנוחה האידאלית, לא הפוך - בשמיים או בפוף. ומי שנפגע כאן מהתנוחות, או מכל הנפיחות, שיעזבני במטותא לאנחות, ויכתוב, יותר טוב לכל הפחות. ולסיום חגי הפעיל כאן תמידית, (נראה אותך) תרגם לספרדית.

טוב, עוררתם בי את יצר הכתיבה...

יושבת בדירה והפוך על כתפיי, פיצוחים לידי ותנור לרגליי מעיפה שיערי לצדדים בחדווה, וקוראת שוב ממיקי - הגיג אהבה. "מחר צפוי לו שלג כבד" מבשר השדרן וקולו רועד ואני שוקדת על ספרי הקדושה, ומשוטטת מחוייכת באתר הגלישה וצדר המתוק עדיין מחפש ת'אחת, שיהיה לה האופי (וגם המפרט), וקינגי הצדיק עודנו קוטל בשמחה כל תועה אינטרנטי - שבא במבוכה ודודו-ממי מטייל בין ענני הכבשה, וחזותו הורסת - ולכל מתריסה: "אני שם למעלה, דואה כדוכיפת, ואתם על הקרקע בתור לוידיאומט" "הו דודו! כולנו מלאי כיסופים! לענן, לטרמיקה ולעונת הכפכפים אנא יקירנו הפצר בעיקשות במלאכים: "קרבו את אוגוסט ואת ליגת המסוכסכים, ואולי כך יתפייסו הם וזה יהיה מרגש פתאום יובער הפינג'אן ונאכל על האש נרקוד לתוך הלילה ונצרח עם הלוע, עד אשר השמש תופיע ונתעורר בגלבוע. אבל הפיצה שלי מתקררת וזה חבל, לכן אקטע זאת באחת (מעשה מנוול!) ואשאיר אתכם לבהות סתם כך, בהגיגי המופלא שנכתב והונצח עוץ. לתרמיקות

שיחקת אותה בחרוזים

במשקל ובמקצבים לעומתך כתבתי רק שטויות, אך לפחות עם גסויות...

חגי

New member
Esta mui deficil en traducir

mi deberes es suficiente no hay tiempo por traducir tanto Comprende?

David Gerby

New member
אוי החורף...../images/Emo182.gif

נסיון ראשון לכתוב לכם פזמון כי לא ייתכן שאהיה אחרון צופה מהחלון על הגשם הכבד וחושב על ההיא שטרחתי לאבד אך היא הלכה ונותרתי טייס שאת כספו גמר ולא חס ובכלל מה טייס עושה במשרד ביום נאה או גשום במיוחד עדיף כבר לשבת באיזה באר לשתות איזה קוקטייל ואז לומר בובה, רוצה לבוא איתי לסיבוב (אוי, כמה פתטי, כמה עלוב) לא עוצלי, אינני מתריס כמו כולם פותח את התריס רואה מה בחוץ ולוקח עוד ביס מהסנדביץ' היבש שכמעט והתסיס כן החורף הזה את כולנו הביס בלי יוצא מן הכלל, גם אותי זה מכעיס הפורום הזה הוא אחלה מקלט למשועממים בעבודה והחורשים בלאט אז כתבו כבר איזה משפט עד שחגי יתעורר ויבעט איזה קרוס בדרום מנען לאילת ואז יאמר, אויש... כמה מעט!

sam1961

New member
יש יופי של

פורום למשוררי מגרה. נראה לי שיש כאן מספיק כישרון ומספיק שיעמום כדי להתחרות בהם...

shaniya

New member
נחמד הוא נחמד הגיגך ההזוי,...

אבל גם אצלך יש איזה מסר סמוי, הנך אמנם מתכנת וטייס וגולש, אך אחרי הבלונדינית הקרובה כבר בולש, כרוצה רק לומר לה "יקרה, אותי את מושכת", ובעקיפין כך שואל "תגידי מותק, את מוצ...ת", ולכן דודו היקר, אל תתפלא... אם את ישבנך השרירי יום אחד לואיסנה תפלה, היא לך אז תסביר כי אותה אתה מכשף, ותעשה לך (נכון ניחשתם).... מואי מואי כיף (אפשר גם בסיגריה)...

יניב, קבל שידרוג לשפה..

במקום למ..וץ, אמור "לסקשן" (יעני- lesakshen ) שכל ילד יודע שזה נובע מהמילה הלועזית Suction . ומכאן קצרה הדרך למשפטים כגון "אבל תגידי, לסקשן את יודעת??"... ... ואני שואל את עצמי.. מאיפה הוצאתי את השטויות האלה??? זהו! זה רשמי!!! התחרפנתי לגמרי!!!

shaniya

New member
לפני 5 שנים נעצר פסיכולוג (נוסף)..

שבצע במטופל שלו מין אוראלי. כשהתבקש - הסביר שטיפל במטופל בשיטת ה suction". מאז קצת קשה לי עם המילה.... חוצמזה... תן לי כמה חרוזים מעניינים ואז נחליט
.... לך ללמודיא
!

זה תמיד נשמע פטתי-מילים חלופיות

כמו "לסיים" במקום "לגמור" "לאכול מהצד" במקום "לבגוד" "יונה" במקום "זונה" וכו'. מי שלא רוצה להגיד ל מ צ ו ץ או ל ה ז ד י י ן, יש לה (או לו) בעיה גם עם זה וגם עם זה. בקיצור - עוצונת, אני ממליץ (במשקל ג' יפית - המהווה לדעתי סיבה טובה לרדת מהארץ, או לאסור על ילדים לצפות בטלוויזיה) שתגידי מה בפיך, שאם לא כן תצטרכי ל ה ז ד י י ן בהרבה סבלנות. מי שפיו וליבו שווים - גם פיו וראשו שווים. כל היתר עכבות וצביעות !!!

shaniya

New member
אני מניח שכל מה שנשאר לי לומר זה...

לך תז.... טוב האמת מיקי שאני עדיין לא מסוגל להגיד את זה ובטח לא לך.... אבל הסר דאגה מליבך.... לא לי ולא לדויד יש בעיה עם זה. אבל עם ל
כן. תגובות משועשעות תתקבלנה בברכה.
המשך מחר ... לילה טוב

אם תעיין בכל המילים שכתבתי בפרק

הזה, ותבודד כל מילה, תמצא, שאין כאם בעצם מילים גסות. הגסות היא בחיבור/אסוציאציה/הבנה בראשו של הקורא בלבד. מילים כמו: חור, פוזה, תנוחה וכו' הן לאו דווקא מילים גסות, ואת הקונוטציה בורא גם הקורא. בקיצור, הגיע הזמן להזדיין (הפירוש האמיתי של המילה הוא להצטייד בנשק) בסבלנות.

shaniya

New member
כמו כל דבר אחר... בכל מקרה...

לא הייתי ממליץ לך לומר לאסיר בכלא השרון "בן כלבה" ואז להסביר לו ששתי המילים לחוד תמימות הן..... בנוסף, ידועה לי המשמעות המקראית של כלי ה"זין" למיניהם. ולבסוף, אם כבר בתחליפים פתטיים עסקינן.. מדוע ל"לגמור" יש את המקבילה "לסיים" כאשר מראש ישנו בלבול הנובע מכך שמרבית האנשים זועקים "Im Coming" כשבעצם מתכוונים "Im Cuming". לתגובתך המלומדת אודה...

זה מה שאתה שומע?

זאת בדיוק אותה השטות, כי ההיפך מ-IM COMMING זה IM GOING, כלומר מי שלא גומר אמור להודיע שהוא הולך...בנוסף - ההכרזות האלה (גמרתי, IM COMMING) זה למתחילים דרגה 2. המנוסים הרי חשים ולא זקוקים להודעות אודות המצב הרגעי של האביונה של בן/בת הזוג. כתבת פעמיים IM COMING - מה ההבדל? לא ירדתי (אל תתפוס אותי במילה הזאת...) לסוף דעתך. טוב נראה לי שמיצינו.

shaniya

New member
כתבתי....

Coming עם O ו Cuming עם U..... בכל מקרה בהחלט מיצינו את הדיון הפילוסופי המדהים הזה...

למעלה