מס´ שאלות

G e n o c i d e

New member
מס´ שאלות

כמה חלבון יש ב-100 גרם סטייק איך אפשר להוריד במשקל בלי אירובי? (אני ממש שונא אירובי) מאזן קלורי שלילי וזהו?

שאלה ותשובה

1. איזה סטייק ? 2. לאכול פחות ממה שאתה מוציא ! המלצה - תתחיל לאוהב אירובי

G e n o c i d e

New member
תשובות ושאלות

סטייק עין כמובן. אני אוכל פעמיים בשבוע סטייק, לא יודע אם זה חשוב לציין. יש לי עוד שאלות 1. השאלה הקודמת, כמה חלבון בסטייק עין 2. האם המכשיר לבטן, זה שאתה יושב ומסתובב לצדדים (אני חושב שקוראים לזה "טוויסט משין") הורס את הגב? 3. אני אוכל 2-3 ביצים ליום רק את הצהוב, אמרו לי שזה לא טוב, אבל בכל זאת הכולסטרול שבביצים מכסים את מה שאני אוכל בכל היום כי אני לא אוכל הרבה מאכלים שיש בהם כולסטרול גבוה. אני 1.70 64 קילו, יש שרירים אבל עדיין אחוז שומן שצריך להוריד 4. אני מקבל הרבה מידע מהפורום וקראתי הרבה על מי גבינה, זה נשמע לי טוב כי זה ממש קשה להשיג 150 גרם חלבון, אני לא בדיוק חובב קוטג´ וטונה למרות שאני אוכל בכל זאת. אני עדיין חושב על זה אבל על מה אתה, אישית, ממליץ

sowhatt

New member
המלצה שלי:

תפסיק לאכול רק את הצהוב שבביצה , זה לא ממש בריא כמו שאמרו לך. דווקא את הצהוב? עדיף לך שלא. לגבי אבקת מי גבינה, אם אתה ממש לא יכול לאכול כמו שצריך אולי עדיף שתיקח, אבל פרסמתי כבר הודעה שמראה בדיוק שאפשר להגיע לכמות חלבונים כזאת מאוכל טוב ובריא. גבינות, טונה, בשר [חזה עוף], ביצים, יוגורט. אגב אתה צריך בין 108-128 גרם חלבון ליום, ולא 150 גרם. [רמי ממליץ על 1.7 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף, אחרים ממליצים 2 ק"ג, עשיתי את הטווח ביניהם].

qweasd1

New member
בקשר לצהוב, יש דעות סותרות.

שתמציתן: הגוף מייצר 1500-2000 מ"ג כולסטרול ביום, בעצמו; גוף בריא מווסת את הכמויות לפי הכמויות הנאכלות. על ידי בדיקות רמת כולסטרול אפשר לדעת אם הגוף שלך מווסת נכונה את הכולסטרול בדם, או שכדאי לעזור לו על ידי הגבלת הצריכה. קח את הכתוב בערבון מוגבל מאד! אינני רופא, ולמיטב ידיעתי גם לא כותב המקורי שצרפתי לינק אליו. קשה לדעת אם יש אמת בדבריו, ואנו רואים חשש של רופאים לתת לאנשים רשות לאכול כולסטרול ואז להיות חשופים לתביעות, או שיש בעיה אמיתית.

אלי ו.

New member
הקישור הוא לתגובה של לייל מקדונלדס

בפורום חדרי כושר בניוזגרופס. בחירה מצוינת. לייל הוא פיזיולוג בהשכלתו, מדריך, ומאמן מוסמך. הוא כתב ספר דיאטות מאוד מפורסם, ונחשב לגורו בנושא תזונה ודיאטות ופיתוח גוף. בקשר לחלמון הביצה, בלי להכנס לדיון על הכולסטרול, אנחנו מנסים לאכול "חלבון נקיים", זה אומר מקסימום חלבון איכותי ומינימום שומן. ב 100 גרם חלמון יש 16.7 גרם חלבון ו 30.8 גרם שומן (358 קלוריות) ב 100 גרם חלבון יש 10.52 גרם חלבון ובלי שומן (50 קלוריות) עכשיו, חלמון אחד זה באמת לא נורא, אבל כשעושים חביתה גדולה עם הרבה ביצים מדובר בהרבה מאוד שומן מיותר.

qweasd1

New member
לייל מקדונלד והצהובים

(זה יכול להיות שם של להקת רוק)
הסיבה להסתיגות שלי היא שלא הייתי רוצה שמישהו שרגיש לכולסטרול באוכל יתחיל לאכול 5 ביצים ביום.. אנשים צריכים לבדוק את עצמם. וגם, לייל הוא טיפוס, אה, מעניין. הספר שלו הוא אחד הדברים המשעממים ביותר שקראתי בחיי נטולי הביוכימיה, וכל אתר שמסביר על דייטת חלבונים עם פרצי פחמימות מלמד את מה שצריך, תכלס, לדעת. בקשר לשומן.. ניתן לאזן ע"י צריכת flax oil או אכילת דגים שמנים (לא טונה..) פחמימות הן האויב, לא שומן!

אלי ו.

New member
אוכל הוא לא אויב

באופן אישי, מכל מה שקראתי אין לי התנגדות לדיאטות עתירות שומן או קטוג´ניות מבחינה בריאותית לאנשים בריאים. הבעיה היא שלרוב האנשים דיאטות כאלה הן מאוד קשות. (גם לייל שהוא באמת.. טיפוס, לא מחזיק כיום מהדיאטות האלה) לא הייתי אומר לאדם שדיאטה כזו קלה בשבילו, לא לעשות, אבל זו לא הדיאטה הראשונה שהייתי מציע לאדם שמנסה לרזות. FLAX OIL זה לא רק מגעיל מבחינת טעם אלא גם כמעט בלתי אפשרי להשגה באיכות סבירה בישראל (חיפשתי), סלמון זה יופי. (לא בכל הדגים השמנים יש הרבה אומגה 3) דרך אגב, אם אתה חובב דיאטות חלבונים, חפש את המאמר שהיה לפני כחודש בניו יורק טיימס של יום ראשון. מאמר שמפריך את רוב הטענות נגד דיאטות חלבונים. כותרת המאמר היתה: What if it all was a big fat lie

M e g a T r o n

New member
אלי שלום, שאלה...

את ה-FLAX SEED OIL אי אפשר להשיג בישראל? דווקא רציתי לקנות אותו כשמן (לא כקפסולות), ולהוסיף אותו לסלט דווקא אמרו לי שהטעם שלו לא זוועה בשילוב עם סלט... השאלה היא אם אני אביא אותו מארה"ב (בדואר) הוא לא יידפק?

אלי ו.

New member
שמן זרעי פשתה

הוא די רגיש, זה לא שמן קנולה שיכול לשכב חודשים בחנות. מדובר במוצר שצריך להיות בקירור ובמקום חשוך. זו הסיבה שקשה להשיג באיכות טובה. היו כאן בזמנו המלצות על שמנים אחרים. כמו שמן HEMP ושמן נר הלילה. (עשה חיפוש על HEMP ותגיע לכמה הודעות בנושא)

qweasd1

New member
שום דבר אחר לא עבד אי פעם עבורי.

ולכן הפחמימות הן האויב (בהקשר של דיאטה, במובן!) תודה על ההפניה.. הנה זה.

אלי ו.

New member
כן, יש עוד הרבה אנשים כמוך

שדיאטות דלות פחממות מתאימות להם. אולי אתה מכיר את דיאטת המכורים לפחממות, הד"רים הלר שפיתחו את השיטה טוענים שאצל אנשים מסוימים פחממות במקום לגרום לשובע גורמות לבולמוס. בכתבה באמת מרחיבים על הנושא הזה.

qweasd1

New member
טענה מבוססת מאד..

אני מכיר את זה היטב-קשה למצוא אצלי בבית חצי קופסאת גלידה או שוקולד: זה כמו כדור שלג. לבושתי, השנה האחרונה היתה עתירת פחמימות

qweasd1

New member
טענה מבוססת מאד..

אני מכיר את זה היטב-קשה למצוא אצלי בבית חצי קופסאת גלידה או שוקולד: זה כמו כדור שלג. לבושתי, השנה האחרונה היתה עתירת פחמימות

alpha31

New member
נכון, אבל צריך לדעת איך להכין אותו

אם את/ה מודע/ת לחשיבות הבריאות דרך התזונה הנכונה והיית רוצה ליהנות מאוכל שהוא בריא אבל גם טעים, יש לזה פתרון אמיתי. כל מה שעליך לעשות זה ליצור קשר עמי, לתאם מועד בו תוכל/י לשמוע הרצאה בנושא, תוך הדגמת שיטה להכנת מזון, שהיא בו זמנית: יותר פרקטית, יותר חסכונית, יותר טעימה ומעל הכל יותר בריאה!!! את/ה יכול/ה להיות הראשון/ה מבין משתתפי הפורום שיגלה את השיטה המדעית - שפותחה באוניברסיטת הרווארד, המאפשרת לשנות את כל איכות החיים, מבלי לשנות כהוא זה את הרגלי האכילה או את סוגי המזון אליהם את/ה רגיל/ה! התקשר/י ל-03-5612074 למריוס ואם אינני בנמצא, נא להשאיר מס. טלפון ואשמח ליצור קשר.

qweasd1

New member
גברים אמיתיים לא מכינים אוכל.

הם צדים אותו ואוכלים אותו כשהוא עדיין מפרפר.

אלי ו.

New member
בקשר לערכים תזונתיים

בקישורים תמצא את דיאטנט בעברית ואת USDA באנגלית

למעלה