מנתץ תותחנים

• פותח הנושא gal74
  • פורסם בתאריך

gal74

New member
מנתץ תותחנים

בני הגיע לשם?? מה דעתכם??? הוא מאד רוצה להגיע ליחידת האיכון האם מכאן אפשר גם להגיע לשם או מי שהגיע הגיע נשמח למסור לו מידע תודה

סמדר בנ

New member
מנתץ זה MLRS

זו היחידה שביתי שירתה בה. נחשבת לאחת היחידות הטובות של התותחנים, רמת אנשים גבוהה, מערכת מתוחכמת.

gal74

New member
כל הכבוד לבת סמדר..

בערב שמענו מבני שגם בנות מגיעות למנתץ כל הכבוד להן האם הן עושות טירונות בדיוק כמו הבנים?? נשמח לשמוע עוד קצת קראתי - על היחידה והבנתי שהיא מאד מובחרת. זה לא קרבי שלוקחים גם בנות? את יכולה להיות גאה בה . ולאמא שראתה את בנה בטלויזיה והוא בריא יש כוח גם אני התקשרתי לערוץ 2 ובקשתי קצת קצת רגישות ההורים מוטרפים מדאגה תנו להם זמן... לא הכול חיב להיות מידי ושחס וחלילה לא יסכן אף אחד כולם כלכך חשובים.

סמדר בנ

New member
../images/Emo9.gif תודה

הבנות עושות טירונות עם הבנים בדיוק (למעט אמון גופני שיש בצה"ל סרגל מאמצים נפרד לבנים ובנות). כל המסלול הוא ביחד. הבנות משולבות בצוותים בדיוק כמו כל לוחם אחר. אין בכלל הבדלה בין בנים ובנות. ביתי עברה קורס מפקדים ופיקדה על צוות שכלל כולו בנים. אנחנו בהחלט גאים בה מאוד. מאחלת לבנך בהצלחה.

gal74

New member
אני המומה כל הכבוד

בני סיפר אתמול בשעה 1:30 בלילה אחרי שנתנו להם מעט זמן להתארגן שיש 6 בנות איתם והם ממש בחורות מקסימות. באמת כל הכבוד. הטירונות קשה למסלול הזה?. הוא נורא רוצה איכון ועכשיו אנחנו מעודדים ואומרים שזה איכותי וכו ובפורום מספרים כמה זה טוב וכו.. הבנתי שבמנתץ יש 2 מחלקות מחשבית והירי עצמו- נכון.... גם אני לומדת אנחנו בממד כל היום כמה טוב שיש עם מי להתכתב...

the gypsy

New member
אולי יעזור "להוריד" אותו מהאיכון אם

תספרי לו שבין החיילים יש דיעה שבאיכון הם נחשפים לקרינה מזיקה. לא יודעת לאמר אם זה נכון - לא מספיק יודעת, אבל בכל זאת. המנתץ הוא מערך נחשב איכותי מאוד. בהצלחה!

gal74

New member
מנתץ

גם אני מקווה שיחליט בסוף על מנתץ אני שומעת שהוא יותר איכותי, למרות שאומרים וכותבים שאיכון גם הוא איכותי. אני מניחה שאי אפשר לעשותהשוואה בין השניים. תודה על עיצה אם יש עוד... באופן כללי נשמח לשמוע.. אני הבנתי שהאיכון הוא יותר עורפי והמנתץ קצת יותר קרבי?? נכון אולי זה יעזור...

the gypsy

New member
כל מערך התותחנים הינו איכותי מאד

אין הבדל ברמת האנשים בתוך החיל - כולם מאוד איכותיים (דוהר, מנתץ, איכון וכד'). נכון שאיכון נחשב יותר עורפי, ויש כאלה שלא רוצים להגיע אליו בגלל זה (בני, למשל, ועוד רבים מחבריו). כמובן מצד ההורים העדיפויות אחרות...

סמדר בנ

New member
אנסה לשאול את הבת

כשתגיע הביתה. בכל מקרה לא בטוחה שבשלב זה, זה תלוי בבן. במיון למעשה כבר היה. גם אם יצא מהמנתץ, לא בטוחה שיגיע דווקא לאיכון.

למעלה