מנתח פלסטי(ק)

דג חי

New member
מנתח פלסטי(ק)../images/Emo46.gif

מישהו יכול להמליץ על מקום בירושלים שמתעסק בהחזרת טמבונים למקום.
אם אני תופס את מי שעשה לי את זה אני משתמש בו להחזרת הטמבון למקום. תודה. נ.ב- זו כבר פעם שלישית שלי שמישהו נכנס לי ברכב בחניה ולא טורח להשאיר פתק. הישראלי המכוער קופץ ליותר מידי ביקורים בזמן האחרון. בודקים לנו גזים ברכב כמו באירופה אבל הנהגים פה ושם... שמים וארץ.

Smarek

New member
מה סוג הרכב שלך- ראה בפנים

טמבון פגוש שנפל מעצבן אך הנזק לפעמים אפסי רצוי במוסך פחחות לפי סוג הרכב שלך כדי שיכיר את מיקום ושיטת החיבור. אם הפלסטיק נישבר או ניסדק באיזור הברגים ניתן להדביק עם דבק אפוקסי מסוג REPAIR QUICK שנימכר ברשתות הום אייס וטמבור איזה 25 שקל חפש בדפי זהב מוסך אבל אם אתה פחות מ-40 תתכופף ועשה זאת בעצמך אני לא ירושלמי. וכאשר באתי לשם חיפשתי חניה שם לא מצאתי וחזרתי לשפלה

דג חי

New member
איביזה שנת 2000

הוא נתלש בצד של הנוסע (טמבון אחורי אגב). טמבון = פגוש ?

Guggelager

New member
למה להשאיר פתק?

כדי שאתה תוכל לתבוע את הביטוח שלו על הנזק וכך הפרמיה שלו תעלה? פשוט הוא בורח וככה הביטוח שלך משלם+ הפרמיה שלך עולה. תחשוב בהגיון בנאדם. אנחנו בארץ ישראל.

דג חי

New member
למה ישר לתבוע את הביטוח שלו

אפשר לסגור דברים בלי ביטוח. זאת אחת מהבעיות פה, כולם כאלה חכמים. חכה שאיזה "נהג העשור" יגרד לך את האוטו ונראה אותך. בכל מקרה - מי מכיר פלסטיקאי בירושלים? רפי לין? תודה. נ.ב.- אני מעריך שהיא/הוא אפילו לא הרגיש/ה בפגיעה ברכב אחר.

תראה את זה כך:

תמיד יש מצב שאולי אתה רווק, ויתכן שמי שדפקתה לו את הרכב זו דווקא בחורה שווה ופנויה, שרק בגלל שעשית את המעשה הנדיר והכל כך לא מתאים לישראלי מצוי והשארת פתק עם פרטיך, כבר עשית עליה רושם ראשוני גבוה. מכאן הדרך להפוך אותה לחברה (אחרי פתיחה גנטלמנית שכזו) לא כל כך ארוכה

דג חי

New member
אלון-תודה../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif

אבל אני נשוי באושר
. אלון אם ככה אתה מוצא בחורות אז או שאתה נהג
או שאתה דון ז'ואן דה לה שמטה
. מה שמפתיע בכל הסיפור הוא שלפני שחזרתי לחניה ראיתי ג'יפ טויוטה חדש שאיזה בן עוולה חרט על כולו עם מברג סתם בשביל הכיף. לא פלא שיש במדינה הזאת כ"כ הרבה התקפי לב.

למעלה