מנתחים יקרים

מנתחים יקרים ../images/Emo18.gif

קחו בחשבון שרבים מבין אלה שיש בכתב ידם חוסר אחידות בולטת בצורת אותן אותיות, ונפח מוגזם באחדות, נוטים יותר מחבריהם להכנס למגננות ולדחות את מקצת מסקנות הבוחן. אז שימשיכו עם האשליות שלהם ויעזבו אותנו במנוחה.

זאת שאלה מאוד מאוד מאוד מעניינת ../images/Emo124.gif

איך בודקים תקיפות של אבחון
הרי אם הבן אדם מלא במיגננות וחומות, הוא לא יסכים עם מה שנאמר לו, אלא אם כן נאמר לו דברים שהם קלים לעיכול ומודעים לו. אם האדם נוח להשפעה, הוא יקבל הכל. כך שכל נושא הפידבק מאנשים הוא לא בהכרח סימן וזה לא כיסתו"ח
. אם אנשים שמכירים את האדם מעידים עליו, זה גם כפוף רק למה שהם מכירים. אם אמא של האדם נותנת את הפידבק: נו........ אם גרפולוג אחר נותן פידבק
אולי שניהם טועים ? אולי שניהם רואים מזוית אחרת ? אבל לעניין שלנו כאן: איך אנחנו יכולים לדעת אם האבחון נכון כאשר זה כל כך בעייתי להסתמך על פידבק של הנבחן ? כאשר כל מי שעונה כאן נותן עוד זוית ואף אחד מאיתנו לא נותן תמונה שלמה ? אני זוכרת רק מקרה אחד של חילוקי דעות עם מישהו שאבחן כאן, באותו מקרה אני חשבתי דברים קשים יותר והבן אדם כמובן שמח לקבל את הקלים יותר. אז איך אפשר לדעת
התשובות, כמו תמיד, הן בכתב היד |מנגינה דרמטית| אבל איך נגיע אליהן
מה אתם חושבים

וגם ההתייחסות מעניינת

ולבטח נכונה. לא כל כך התכוונתי לבחינת תקפות האבחון אלא לזוית ראיה נוספת שיש לקחת בחשבון, ואם אפשר מראש. היות שצורת האותיות היא גם בבואה של הדימוי העצמי והדימוי הרצוי כלפי חוץ, זה מאד מעניין לשמוע את תגובתם של המנותחים, שלפעמים מפתיעה. וזה מה שנותן את הטעם והכיף במה שאנחנו עושים, וגם יכולת בלתי רגילה ללמוד.

לא הבנתי ../images/Emo88.gif

אולי בגלל שאני רק חצי דליה וגם אין לימושג באיזה שיר אני מככבת ואם בכלל. דליה השניה שנדמה לי שהיא חזקה ב שלמה ארצי, לבטח תדע יותר. יתקיים בירור מאוחר יותר. ואגב, בפורום זה אני זה הוא. ומי אדוני ?

למעלה