מנשמע.

ALiCiA SpInNeT

New member
מנשמע.

שאלות-מעלות-תהיות אין תשובות מוחלטות, אתם מתבקשים לדבר את דעתכם, לשער. אין צורך להצטייד בידע מוקדם(בהקשר לשאלה), אם קיים כזה. טוב: מה ליאם היה אם לא היה זמר? מה התחביב הנסתר של נואל? מהו הדבר הראשון שליאם בישל? איזה מותג מועדף על ליאם? מה ליאם אוסף? באיזה גיל נואל .השתגל. לראשונה? אם נואל היה שחור, אז ליאם גם? ליאם מסתכל ימין ושמאל ושוב ימין ורק אז חוצה בבטחה את הכביש? אם נואל היה בעל באסטה בשוק, מה הוא היה מוכר? אם ליאם היה (חלילה) מתאבד (וחס!), מאיזה מבנה טיפוסי שיקפוץ? את איזה נותן שירות היה נואל מתגמל בטיפ? אם הגלאגרים היו יהודיים, מה היו השמות הפרטיים שלהם? לאיזה חיל-צה"לי היו מגייסים את ליאם? לאיזו קבוצה חברתית(גיקים? מעודדות? פאנקיסטים? אתלטים? מועדון השחמט? אחר?) השתייך נואל בילדותו? אם ליאם היה חייה, איזו הוא היה? וכלי תחבורה? וכלי כתיבה? ובגד תחתון? ומאכל? אם נואל יבוא לישראל, באיזו תוכנית הוא יבחר להתארח? אם היו עושים סדרה מצויירת על השניים, מה היו הבגדים(+אקססוריז!@) הקבועים של כל אחד מהם? טוב. יש לי בחילה. זהו לעכשיו.

YOasis

New member
חחחחחחחחחחחחח

מה ליאם היה אם לא היה זמר? שחקן/דוגמן חח בסופרסוניק ושייקרמייקר הוא הורס! מה התחביב הנסתר של נואל? להתלבש בבגדי נשים?! מהו הדבר הראשון שליאם בישל? ציפור חייה... משהו חי איזה מותג מועדף על ליאם? אדידס דה! מה ליאם אוסף? פקקים... של בירות באיזה גיל נואל .השתגל. לראשונה? 11?! אם נואל היה שחור, אז ליאם גם? הם אחים אז כן חח שאלה אחת החכמות! ליאם מסתכל ימין ושמאל ושוב ימין ורק אז חוצה בבטחה את הכביש? קצת קשה לו להסתכל ימינה ושמאלה אבל הוא משתדל... אם נואל היה בעל באסטה בשוק, מה הוא היה מוכר? אבטיח בשקל... אם ליאם היה (חלילה) מתאבד (וחס!), מאיזה מבנה טיפוסי שיקפוץ? איצטדיון מנצסטר סיטי נ'ארף... את איזה נותן שירות היה נואל מתגמל בטיפ? לא יודעת... זונה?! אם הגלאגרים היו יהודיים, מה היו השמות הפרטיים שלהם? שאלה מעניינת... אין לי מושג! לאיזה חיל-צה"לי היו מגייסים את ליאם? חיל האויר... ?! לאיזו קבוצה חברתית(גיקים? מעודדות? פאנקיסטים? אתלטים? מועדון השחמט? אחר?) השתייך נואל בילדותו? ערסים בריטים... דההה אם ליאם היה חייה, איזו הוא היה? דוב וכלי תחבורה? צוללת צהובה ;) וכלי כתיבה? באמת שאין לי שמץ... עט ורוד עם נצנצים?! ובגד תחתון? תחתוני סבא ענקיים כאלו ;)ומאכל? לזאאאאאאניה אם נואל יבוא לישראל, באיזו תוכנית הוא יבחר להתארח? הוא לא יבוא... למה לפתח תקוות שווא?!?!?! :( אם היו עושים סדרה מצויירת על השניים, מה היו הבגדים(+אקססוריז!@) הקבועים של כל אחד מהם? בירה לליאם, לנואל שרשרת של צלב... אולי משקפיים לנוניים... שאלון הזוי ביותר!

imri2

New member
כן

טוב: מה ליאם היה אם לא היה זמר? עבריין מה התחביב הנסתר של נואל? הוא שומע בריטני מהו הדבר הראשון שליאם בישל? הוא חימם את הקוק שעל הכפית איזה מותג מועדף על ליאם? מותג חולצות מכפתרות ומעילים :) מה ליאם אוסף? ילדים באיזה גיל נואל .השתגל. לראשונה? 15 אם נואל היה שחור, אז ליאם גם? זה תלוי בסקס של אמא פגי ליאם מסתכל ימין ושמאל ושוב ימין ורק אז חוצה בבטחה את הכביש? לא אם נואל היה בעל באסטה בשוק, מה הוא היה מוכר? ירקות יאמי. ובצד היה לו סמים ובלוני גז בגלל הניסיון שלו בשני התחומים אם ליאם היה (חלילה) מתאבד (וחס!), מאיזה מבנה טיפוסי שיקפוץ? מה שהכי קרוב את איזה נותן שירות היה נואל מתגמל בטיפ? אחד שאוהב את הביטלס אם הגלאגרים היו יהודיים, מה היו השמות הפרטיים שלהם? חיים ומשה לאיזה חיל-צה"לי היו מגייסים את ליאם? חימוש לאיזו קבוצה חברתית(גיקים? מעודדות? פאנקיסטים? אתלטים? מועדון השחמט? אחר?) השתייך נואל בילדותו? רוקרים אם ליאם היה חייה, איזו הוא היה? חייה שישנה הרבה וכלי תחבורה? ב.מ.ו וכלי כתיבה? עט ובגד תחתון? תחתון ומאכל? ספגטי אם נואל יבוא לישראל, באיזו תוכנית הוא יבחר להתארח? דודו טופז אם היו עושים סדרה מצויירת על השניים, מה היו הבגדים(+אקססוריז!@) הקבועים של כל אחד מהם? מעילים טוב. יש לי בחילה. זהו לעכשיו. מקווה שעבר לך.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif

הזויXD מה ליאם היה אם לא היה זמר? -מוכר בוטנים במשחקי כדורגל. מה התחביב הנסתר של נואל? -הממ...סוליטייר
מהו הדבר הראשון שליאם בישל? -נקניקיה
איזה מותג מועדף על ליאם?-אדידס
מה ליאם אוסף? -תמרוריםXD באיזה גיל נואל .השתגל. לראשונה? -שאלה טובה
. 30?XDDDDDDDD אם נואל היה שחור, אז ליאם גם?-סביר להניח.00 ליאם מסתכל ימין ושמאל ושוב ימין ורק אז חוצה בבטחה את הכביש? -הוא בטח מתחיל להסתכל לשמאל כי הוא ליאם
אם נואל היה בעל באסטה בשוק, מה הוא היה מוכר? -נעלי בית אם ליאם היה (חלילה) מתאבד (וחס!), מאיזה מבנה טיפוסי שיקפוץ? -הבית של דיימון או משהוX: את איזה נותן שירות היה נואל מתגמל בטיפ? -זונה בטח. אם הגלאגרים היו יהודיים, מה היו השמות הפרטיים שלהם? -מוישה ושמעיה.
לאיזה חיל-צה"לי היו מגייסים את ליאם? -חיל הים? לאיזו קבוצה חברתית(גיקים? מעודדות? פאנקיסטים? אתלטים? מועדון השחמט? אחר?) השתייך נואל בילדותו?-לתזמורת*O* אם ליאם היה חייה, איזו הוא היה?-סוריקטהXD וכלי תחבורה? -סמיטריילר. וכלי כתיבה? -מרקר צהוב. ובגד תחתון? -גופיית סבא. ומאכל? -נקניקיה
אם נואל יבוא לישראל, באיזו תוכנית הוא יבחר להתארח? -שידור חוקר. אם היו עושים סדרה מצויירת על השניים, מה היו הבגדים(+אקססוריז!@) הקבועים של כל אחד מהם? -ליאם היה בחליפה צהובה-מרקר ומשקפי שמש. נואל במעיל גשם(ומתחת חליפה ורודה-מרקר) ומשקפי שמש. .
.

RoySupernova

New member
הבהבהבידי

מה ליאם היה אם לא היה זמר? הומלס מה התחביב הנסתר של נואל? חח בגדי נשים גדולל מהו הדבר הראשון שליאם בישל? נואל. איזה מותג מועדף על ליאם? זה בכלל נואל שמטורף על אדידס מה ליאם אוסף? אוכל מהרצפה באיזה גיל נואל .השתגל. לראשונה? עוד לא.. אם נואל היה שחור, אז ליאם גם? הם בחיים לא יהיו שחורים הם לבניםםם הם אנגליםםם הם לבניםםם.. לבניםםםםם ליאם מסתכל ימין ושמאל ושוב ימין ורק אז חוצה בבטחה את כביש? זה לא אמור להיות שמאל ימין ושמאל? אם נואל היה בעל באסטה בשוק, מה הוא היה מוכר? מוזיקה תמורת סמים. אם ליאם היה (חלילה) מתאבד (וחס!), מאיזה מבנה טיפוסי שיקפוץ? בדיוק איפה שג'ון לנון מת את איזה נותן שירות היה נואל מתגמל בטיפ? סקס אם הגלאגרים היו יהודיים, מה היו השמות הפרטיים שלהם? נועם וליאל לאיזה חיל-צה"לי היו מגייסים את ליאם? חח היו משחררים אותו על נפשי. לאיזו קבוצה חברתית(גיקים? מעודדות? פאנקיסטים? אתלטים? מועדון השחמט? אחר?) השתייך נואל בילדותו? לא הייתה לו קבוצה חברתית.. \= ( [= ) אם ליאם היה חייה, איזו הוא היה? קוף חח וכלי תחבורה? אופנוע וכלי כתיבה? לורד ובגד תחתון? בגד תחתון ומאכל? בירה נחשב מאכל? אם נואל יבוא לישראל, באיזו תוכנית הוא יבחר להתארח? משו בחמש פלוס הלוואי אם היו עושים סדרה מצויירת על השניים, מה היו הבגדים(+אקססוריז!@) הקבועים של כל אחד מהם? לאדע.. אדידס.. נואל היה ערום ולליאם היה משו שנראה כאילו הוא לקח מהזבל/מחיה/מחיה שהייתה בזבל.. THE END.

poohandme

New member
XD

ליאם מסתכל ימין ושמאל ושוב ימין ורק אז חוצה בבטחה את כביש? זה לא אמור להיות שמאל ימין ושמאל? אבל באנגליה נוסעים הפוך
שאלה מכשילה

orari

New member
שאלון מטורף...

מה ליאם היה אם לא היה זמר? אוהד חוליגן של מנצ'סטר סיטי! מה התחביב הנסתר של נואל? לשמוע אבריל מהו הדבר הראשון שליאם בישל? אממ... אולי גפילטע פיש? איזה מותג מועדף על ליאם? ורסאצה מה ליאם אוסף? בבושקות! באיזה גיל נואל .השתגל. לראשונה? 14... אם נואל היה שחור, אז ליאם גם? אממ.. הוא היה מנסה ליהות לבן אז.. ליאם מסתכל ימין ושמאל ושוב ימין ורק אז חוצה בבטחה את הכביש? בטח! אולי יש שם בחורות יפות! אם נואל היה בעל באסטה בשוק, מה הוא היה מוכר? דגים.. אם ליאם היה (חלילה) מתאבד (וחס!), מאיזה מבנה טיפוסי שיקפוץ? ביג בן.. מתאים לו לעשות משהו מופרע כזה את איזה נותן שירות היה נואל מתגמל בטיפ? בארמן אם הגלאגרים היו יהודיים, מה היו השמות הפרטיים שלהם? נוח וליאב.. לאיזה חיל-צה"לי היו מגייסים את ליאם? מתאים לו ליהות טבח, לעשות שכונה! אבל הוא לא ערס מספיק אז גולני לאיזו קבוצה חברתית(גיקים? מעודדות? פאנקיסטים? אתלטים? מועדון השחמט? אחר?) השתייך נואל בילדותו? הקשוחים.. אם ליאם היה חייה, איזו הוא היה? בואש.. וכלי תחבורה? BMV וכלי כתיבה? אממ...מרקר שחור ובגד תחתון? בוקסר ומאכל? בראוניס אם נואל יבוא לישראל, באיזו תוכנית הוא יבחר להתארח? מתאים לו לבוא ליצפאן, עם הוא יבוא ליאיר לפיד הוא בטח יירד עליו. אם היו עושים סדרה מצויירת על השניים, מה היו הבגדים(+אקססוריז!@) הקבועים של כל אחד מהם? נואל חולצת כפתורים ומשקפיי ג'ון לנון, וליאם משקפיי שמש, ומה שנואל לובש

א-נ-י

מה ליאם היה אם לא היה זמר? יושב ומגרבץ בביתו מה התחביב הנסתר של נואל? אספן נעליים. טוב, הוא כזה. מהו הדבר הראשון שליאם בישל? פוייקה עם בירה. איזה מותג מועדף על ליאם? דולצ'ה וגבאנה. מה ליאם אוסף? מפרטים (של נואל?) באיזה גיל נואל .השתגל. לראשונה? 11. P: אם נואל היה שחור, אז ליאם גם? כאילו...לא ליאם מסתכל ימין ושמאל ושוב ימין ורק אז חוצה בבטחה את הכביש? ממש לא אם נואל היה בעל באסטה בשוק, מה הוא היה מוכר? נרגילות ושטיחים בשוק הפשפשים. אם ליאם היה (חלילה) מתאבד (וחס!), מאיזה מבנה טיפוסי שיקפוץ? כלבו שלום. את איזה נותן שירות היה נואל מתגמל בטיפ? מעסה כתפיים. אם הגלאגרים היו יהודיים, מה היו השמות הפרטיים שלהם? ליאם- חי, נואל- ברוך. לאיזה חיל-צה"לי היו מגייסים את ליאם? מודיעין- כל הפריקים... לאיזו קבוצה חברתית(גיקים? מעודדות? פאנקיסטים? אתלטים? מועדון השחמט? אחר?) השתייך נואל בילדותו? אין ספק- מעודד מהצד את המעודדות [: אם ליאם היה חייה, איזו הוא היה? סמור. וכלי תחבורה? תלת אופן וכלי כתיבה? עט פארקר ובגד תחתון? ציצית ומאכל? לחם אם נואל יבוא לישראל, באיזו תוכנית הוא יבחר להתארח? הלילה יענקלה לאן? אם היו עושים סדרה מצויירת על השניים, מה היו הבגדים(+אקססוריז!@) הקבועים של כל אחד מהם? ליאם- חולצה פרחונית, באגיז וצעיף פסים ומשקפי שמש. נואל- חולצה לבנה מכופתרת שמעליה יש אפודה סרוגה עם מעויינים ונעלי אדידס. היפ היפ הוריי!

למעלה