מנשמע?

brain stew

New member
מנשמע?

אני לקראת שחרור, והיה מגניב אם מישהו היה יכול לתת רשימה שאומרת מה הדברים שצריך להזדכות עליהם, מבחינת ציוד א' שחותמים בבקו"מ. לא בטוח שיש לי הכל, יהיה נחמד אם תהיה רשימה שאפשר לוודא. תודה :)

Haunted

New member
היי

ברכות על השחרור
זה תלוי באיזו יחידה שרתת. אם אתה חתום על ציוד ב' כלשהו (מדי ב', אפוד, מחסניות וכאלה) אז כנראה שתזדכה עליו ביחידה שלך. על הציוד א' שלך (מדי א', צ'ימידאן, חוגר,פס מחזיר אור, מנעול (כן גם על המנעול הקטן מזדכים)) אתה תזדכה בבקו"ם.

brain stew

New member
הייתי קרבי. שריון.

אני מזדכה גם על ציוד א' ביחידה. אני פשוט לא בטוח מה צריך להחזיר. אם יש רשימה קצת יותר מפורטת, זה ממש יעזור. תודה.

הממממ

אמנם לא הייתי קרבי, אבל ההבדלים בציוד א' של תומך ושל קרבי לא כאלה מהותיים עד כמה שזכור לי. מהציוד א' שלי כשהשתחררתי לפני שנה הזדכיתי על מעיל, 4 חולצות, 4 מכנס, חגורה וקיטבג.. כל השטויות האלה של מחזיר אור ומנעול אף אחד לא ביקש ממני, יכול להיות שכשמזדכים בבקו"ם אז מבקשים את זה, ממני לא ביקשו ביחידה. אני מניח שמה ששונה בין הציוד שלי לשלך הוא שאתה תזדכה על זוג נעליים אחד מתוך השניים שיש לך (לשריון גם נותנים שני זוגות נכון?) ומספר החולצות והמכנסיים אם זה שונה בגיוס של קרבי.

למעלה