מנשמע כפרות!!!1 חברה שלי אמרה לי שיש פה בנות מגניבות, ואני מגניב כזה, אז אני גם פה. וגם דורמ פה?!
R RoieL New member 27/5/06 #1 מנשמע כפרות!!!1 חברה שלי אמרה לי שיש פה בנות מגניבות, ואני מגניב כזה, אז אני גם פה. וגם דורמ פה?!
D d00sh New member 27/5/06 #3 ברוך הבא!! אממ כן מגניב פה.. בעיקר כשיורדים על הגיי בויז והמעריצות שלהם "ללאאאא לאאא הם לא הומואייים" "דייי" וכאלו
ברוך הבא!! אממ כן מגניב פה.. בעיקר כשיורדים על הגיי בויז והמעריצות שלהם "ללאאאא לאאא הם לא הומואייים" "דייי" וכאלו
פ פ K ק 3 ה New member 28/5/06 #4 ../images/Emo203.gif ברוכונת כפערונת../images/Emo140.gif. הנראה מובטחת
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 29/5/06 #16 סליחה, אתה מנסה לרמוז לי משו?????? ותאמת באתי במקרה, רציתי להכנס לפורום אחד דרך המועדפים ובטעות נכנסתי לזה :$ צירוף מקרים מטורף [ ]
סליחה, אתה מנסה לרמוז לי משו?????? ותאמת באתי במקרה, רציתי להכנס לפורום אחד דרך המועדפים ובטעות נכנסתי לזה :$ צירוף מקרים מטורף [ ]
J J u s t M a y a New member 29/5/06 #14 שיו לייק.. ברוך הבא!!111 ../images/Emo192.gif טוויסט הוא שמי בישראל.
S S u p e r S h e e p New member 29/5/06 #17 עוד גברים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif ברוך הבא שיואוו^_^ נועה, 15.