מנשא לתינוק בן חודש

saritusha

New member
מנשא לתינוק בן חודש

היי, אני שוקלת לקנות דירה בקומה 3. אזדקק למנשא ברדתי במדרגות עד לעגלה. האם מנשא קשיח מתאים לתינוק בן חודש או שחייבים להשתמש במנשא הכריכות? תודה רבה מראש

muga

New member
מנשא כדוגמאת הבייבי ביורן

מתאים ממשקל 3.5 קילו ו53 ס"מ. אם התינוק שלך מתאים למדדים האלו - את יכולה להשתמש בו. למרות שאישית אני חושבת שעד גיל 3 חודשים לפחות עדיף להשתמש במנשא שבטי כמו בד ארוך, לופי, שרון דרור, צמד וכו'.

dikli28

New member
המלצה....מנשא צמד

אם אני מבינה נכון את שאלתך, את לא רוצה להסתבך עם כריכות. מנשא צמד הוא המנשא בד הכי פשוט ללבישה שאני מכירה. פשוט תכתבי בגוגל מנשא צמד וכנסי לאתר ותראי הוראות ללבישה ותביני על מה אני מדברת. כך תזכי גם לקלות לבישה של מנשא כמו הבייבי ביורן ואיכות של מנשא בד. חוץ מזה הרבה יותר בריא לתינוקות עד גיל 3-4 חודשים להיות במנח מעורסל/לוטוס ולא עם רגליים שמשתלשלות החוצה. ואת זה המנשאים המודרניים אינם מספקים. אני עד היום, גיל 8 חודשים ותינוקת ששוקלת כמעט 10 קילו משתמשת במנשא בד (צמד או שרון דרור) בגלל הקלות של הלבישה של שניהם. כיום כמובן בתנוחה כמו של הבייבי ביורן. ממליצה להשתמש בנמשא מעבר למעבר בית-רכב. זה פשוט תענוג להורה ולתינוק מקווה שעזרתי

POOH*

New member
ממליצה על ארגו...

בגיל חודש כבר אפשר לסחוב בו בתנוחת בטן לבטן. והוא טוב עד גיל מבוגר יותר מהבייביביורן בעיני. וגם יותר מוצלח בעיני [לנושא ולנישא]. POOH

למעלה