מנשא בהריון

תיני25

New member
העובר נשאר בפנים

פשוט מפסיק הדופק אבל הוא נשאר בפנים ואז עושים גרידה.

אני מניחה שבכל מקרה יש דימום

אם ממתינים עד שיתחיל תהליך הפלה באופן טבעי, וזה יכול לקחת ימים ושבועות אחרי שהפסיקו לצמוח חיים ברחם, ההפלה שתבוא תהיה מלווה בדימום.
אני לא יודעת את זה בוודאות אבל קשה לי להאמין שיכולה להיות הפלה בלי דימום, הרי בהריון רירית הרחם גדלה ומתעבה, וכל הדם הזה צריך לצאת איכשהו.

מצטערת מאוד לשמוע

לגבי הגרידה, זו בחירה מאוד אישית.
הרבה נשים, אחרי שמגלות שיש להן ברחם עובר שהפסיק להתפתח, מרגישות שהן לא יכולות לשאת זאת וגם רוצות "לגמור עם הסיפור" כמה שיותר מהר, ולכן ניגשות לביצוע גרידה. זו הרגשה ובחירה מאוד לגיטימית ומובנת.
אחרות, מרגישות שגם לידה של עובר מת היא לידה, ומעדיפות לתת לטבע לעשות את שלו. עם או בלי תמיכה (דיקור, צמחי מרפא וכו').
יצא לי לקרוא את סיפוריהן של שלוש שחוו אובדן הריון בשבועות מוקדמים, ובחרו שלא לעבור גרידה. כמישהי מהצד, הרגשתי שהן חזקות, עוצמתיות, מחוברות לעצמן, ושהתהליך שעברו כולל ההפלה בבית, היה נכון להן והיה חלק חשוב מההתמודדות שלהן עם אובדן ההריון. הרגשתי שבמצבן הייתי נוהגת אותו דבר. אני מדגישה, כך חשבתי שהייתי נוהגת כקוראת מהצד, אין לי דרך לדעת מה הייתי עושה בזמן אמת.

מה שחשוב לי לומר לך, זה שיש הרבה ידע שהצטבר על הנושא הזה,
גם כאן כמו בתחומים מקבילים יש לעיתים קונפליקט בין מה שאומרים הרופאים (הרופאים יגידו שחייבים גרידה כי העובר ברחם יכול להוות סכנת מוות לאמא) לבין ידע שקיים אצל נשות מקצוע בתחום שיודעות לומר כמה מותר לחכות ומהם סימני האזהרה שיש לשים לב אליהם אם בוחרים ללכת בדרך הלא שגרתית ולהמתין.

אם תרצי לשמוע יותר, אשמח לקשר בינך לבין אחת מאותן נשים שתוכלי להבין מהן יותר.

מאחלת לך הריון חדש במהרה שיסתיים בידיים מלאות

נינושה2

New member
אז כנראה שמזל שרופא הנשים שלי פלגמט

ושאנן לגמרי, בכל דבר, אבל מסתבר שלמזלי בענין ההפלה שלי בשבוע 6 לא שלח אותי לשום גרידה ולא כלום ורק הצהיר בבטחון שעוד כמה ימים הכל יצא לבד, אחרי שראינו שאין דופק. כן שלח אותי לבדוק ירידת בטא כל כמה זמן.

נינושה2

New member
הוא סתם במקרה מבוגר ועייף

עייף מכל הנשים הלחוצות. ד"ר לוטן מרעננה, היה מנהל מחלקה במאיר. אצלו תמיד הכל בסדר, "אל תדאגי", "הכל בסדר". למרות שכשהיתה לי איזו תופעה מוזרה הוא הפנה אותי לכל הבדיקות כולל סיטי ולא הזניח.
מצד שני שמעתי עליו גם סיפורי זוועה אז לכי תדעי..

ליבו17

New member
אני מאוד אוהבת את הארגו

אבל זה עניין אישי, צריך לנסות.
לי הוא היה מאוד נוח, גם מקדימה וגם מאחורה.
בעלי גם השתמש בו הרבה.

אם את רוצה להשתמש בו מההתחלה, אז צריך גם
newborn insert

תחפשי באינטרנט חנויות בוינה

ותראי כמה זה עולה שם.
בכל מקרה אני ממליצה לקנות מנשא רק אחרי שמדדת אותו, ועדיף במקום שאפשר להחליף למנשא אחר במידה ולא נוח לך.

למעלה