מנשא ארגו 360

מנשא ארגו 360

אני היחידה שמתסבכת איתו?
אני מתה ללכת איתו ואם אני עם הבעל והוא עוזר לי לסגור מאחור אז הכל סבבה וזה ממש נוח לי ויודעת שמאוד יקל עליי, כי פה אסור להעלות עגלות פתוחות לאוטובוסים ולכן אני לא נוסעת איתה באוטובוסים ועושה הכל ברכבת/ברגל.

איך סוגרים לבד מאחורה?
האמריקאיות עושות את זה בשנייה וניסיתי ללמוד מהן אבל מסתבכת כל פעם מחדש ועכשיו כשיש עוד מעיל/חליפת שלג זה בכלל סיפור ומקשה...

הייבי

New member
את הקליפס העליון מאחורה?

אין לי את ה360 אלא את הרגיל אבל אני מניחה שזה אותו עיקרון. הוא אמור להיות מושחל על מעין צינור פלסטיק ואפשר לכוון אותו למעלה/למטה. את צריכה שהוא יהיה ממוקם בחלק העליון של השכמות/מתחת לעורף ככה שתוכלי להגיע עם הידיים לסגור אותו בעצמך. יש גם סרטונים ביו טיוב איך ללבוש (את יכולה להגיע אליהם דרך האתר בעברית של ארגו) שווה להתאמן בבית כשהקטנה רגועה. ברגע ששולטים בללבוש את הארגו הוא מנשא ממש נוח.

לא הצלחתי להסתדר איתו בכלל

מדדתי אותו (ואת לילי, שמעוצב אותו הדבר) כמה פעמים והיה לי ממש לא נוח להתאים אותו. העדפתי הרבה את הבייבי ביורן אוריגינל שהסגירה שלו הרבה יותר פשוטה.
יש לך גם את הבייביביורן וואן שהוא מן יצור כלאיים ואין צורך להסתבך עם הסגירה שלו.

iameden

New member
תרחיבי אותו כמה שאפשר

כך יהיה לך קל יותר להגיע ולהכניס אותו אחד בשני... ואז למשוך לגודל שמתאים לך..
אחרי כמה פעמים זה ממש פשוע ונוח

תודה על התשובות

הכוונה לקליפס של הגב. צריך גם להחזיק את הילדה ולתמוך בה ותוך כדי לסגור את זה מאחור ועם מעיל/חליפת שלג לקטנה זה בכלל סיוט.
&nbsp
&nbsp

הייבי

New member
תוודאי שכל שאר הרצועות כבר מהודקות

בשלב שאת מגיעה לסגור את הרצועה האחורית ואז למעשה הקטנה כבר מהודקת אליך והיא זקוקה למשמעותית פחות תמיכה שלך כל עוד את בתנוחה זקופה.

למעלה