מנשאים

adca123

New member
מנשאים

שלום! רציתי לדעת על אילו מנשאים אתן ממליצות?של איזו חברה? תודה אלדרית

נועהקוש

New member
מנשאים

לי יש מנשא בד של "הורות טבעית" והוא מעולה. נהניתי ממנו מאד, בייחוד בתקופת הגזים, היא היתה כל הזמן עלי, עשיתי איתה פשוט הכל, כל היום - מקלחות לגדולים, שטיפת בית, אכילה הכל... היום (בת תשעה חודשים) היא תינוקת מאד רגועה וחייכנית, ואני בטוחה שהמנשא העניק לה תחושת בטחון ותרם לתחושת השלווה. (תינוקיס וסארי הם באותו סגנון, כך שזה לא משנה).

sagitlaleche

New member
התאמה של מנשא

לכל חברה יש את ההמלצות שלה לגבי מנשאים - על פי משקל לרוב. חשוב שיהיה לך נוח. אני בטוחה שגם פעוט בן שנתיים לא יוותר על מנשא...

נועהקוש

New member
עד איזה גיל?

היצרנים כותבים שניתן להשתמש במנשא עד גיל שנתיים, נראה לי שהם קצת נסחפו, זה לא נוח ולא ריאלי. אני נהניתי מהמנשא מאד בייחוד בחודשים הראשונים עד בערך גיל חצי שנה, היום נועה בת תשעה חודשים, אני הולכת איתה לפעמים במנשא, אבל קיץ כבר וחם ביחד, אז אני מעדיפה שלא. היא כבר כבדה יותר, אבל האחיזה הנוחה מקלה. גם אם את משתמשת רק בחודשים הראשונים המנשא שווה רכישה, (גם לילדים הבאים) הוא פשוט עוזר מאד (גם לנשיאה, ומאד מאד לגזים - התינוק רגוע מאד במנשא ואני בהחלט מאמינה שזה מעניק לו תחושת בטחון שבונה אותו לשנים). בהצלחה.

sagitlaleche

New member
מנשאים - המלצות

אנחנו ממליצים על כל מנשא שעוזר לתינוק להיות קרוב לאמו או למטפל שלו. מעבר לכך, התקציב ומה שנוח לך זה מה שקובע. כדאי לשאול את האמהות כאן מה הן ממליצות. אפשר לעשות חיפוש בגוגל "מנשאים" או sling ולראות הרבה סוגים.

למעלה