מנקודת מבטי...

anati41

New member
מנקודת מבטי...

טוב נראה שכולם פה מנוסים בצניחות ובכל זאת רוצה לשתף מנקודת מבטי את צניחתי הראשונה... יום שמשי באמצע החורף...חגיגת יום הולדת לאחותי...ואנחנו מחליטים לחגוג אחרת. מתרגשים, מדמיינים, ובעיקר מצפים. עלינו למטוס, מליון פרפרים בבטן,והגיע הזמן לצאת... הרוח מכה בחוזקה בפנים ובגוף ומוזר הרגשת חמימות פושטת באברי. צבעים ורודים כתומים של שקיעה מתערבלים עם כחולים של ים וירוקים של אדמת חורף ונהרת אור מקיפה את הכל.ושניים חביבים מלווים אותי,ונוסכים בי הרגשת בטחון. ממעוף הציפור נדמה שאני במימד אחר כמו חלום ישן. ואדמה מתקרבת ואני נוחתת וצחוק משוחרר מתפרץ מתוכי,והכל נפלא וטוב. בקיצור חיים טובים אנשימים. ונראה לי שאחזור על זה שוב. ואם יורשה לי המלצה לסרט ביכורים של קבוצת יוצרים צעירים "בולונז",הסרט מציג בסינמטק בת"א בערבי שישי "המכונה לעשיית ציפורים". מעניין .

OhadNir

New member
שמח שיכולתי

לקחת חלק בחוויה (בעיקר של אחותך)... שובו בהמוניכם!!

anati41

New member
אוהד זה אתה??

אתה צנחת איתי. איזה כיף שנתנו לי אותך...

Alkup

New member
אישית אני מקנא בך ענתי!

ברשדסקי היה כיף ממש! שלא תבין לא נכון! אבל... אחחח לו היו נותנים לי את אוהד...
נו כוסאומו החורף הזה! שמישהו כבר יעשה שמש!

anati41

New member
היי אוהד

אנשים יש לכם פה מדריך בחסד,מקצוען אמיתי. מסביר כל שלב,מרגיע.נהנתי מכל שניה ולא הרגשתי טיפת פחד. (חיבוק)(לא עולים לי הסמיילים).

bershadsky

New member
../images/Emo10.gif תכחים ומזימות במועדון הצניחה

כמה חבל שאתה נשוי
עוד היתי עושה על זה סרט לפסטיבל הקרוב. במחשבה שניה זה יכול להיות אפילו מעניין יותר. "תכחים ומזימות במועדו הצניחה"- נראה לי שהמקום הראשון שוב אצלינו!!! לכל מי שיש צילומים מרשיעים שיעביר אלי. בברכת ורד כחי את זה בקלות וג'ואי אני בטוח שהוא לא ישכח אותך. מתים עליכם איתי נינה מיצי (איציק) טוקה ו"החדשה" נ.ב. אם משהו רוצה כלבה מדהימה בת 10 חודשים שיפנה אלי. ניתן להתיעץ עם כוכב הסרט (אוהד) בשביל עדות אופי ויופי. מע סלאם איתי

OhadNir

New member
ענתי שלי..

אל תספרי לאף אחד שום דבר על הרומן בנינו. גם לא לחברה הכי טובה שלך!! ובטח לא לאחותך שכנראה ראתה הכל והבינה... זה היה בלתי נמנע... אוהב אותך... חייב לזוז.. אישתי באה... לא ורד, את לא מבינה, זה לא מה שזה נדמה לך, איי, תקשיבי נו, אני יכול להסביר, איי, חלאס נו,,,#$%%%##@@@!!

anati41

New member
טוב....נו...בססססדר...

איך איך גילו את הסוד?????? איך,איך קטעו את הרומן בעודו באיבו???? וזה כבר אחרי שקיבלתי אישור מאחותי וגם מבעלי ואפילו הבן שלי אמר לי "לכי על זה אמא" אריודרצ'י מי אמור... (עומדת בשדה ,על ראשי כובע הדרדסים של הצניחה, חמושה במשקפי דולצה וגבנה, ומנופפת במטפחת לבנה ומבושמת) טוב! נו! בסדר!!!!!!!!

למעלה