מנקודת מבטי.......

שורצמן

New member
מנקודת מבטי.......

היי מירי ! שמי סיגל ואני פונדקאית בפעם השניה. לגבי העניין של כן מרכז או לא מרכז,המשרדים הם משרדי תיווך לכל דבר ועניין!!! וגם גובים כסף בגין התענוג המפוקפק. לי בתור פונדקאית היה חשוב שאף אחד לא ירוויח על הגב שלי!!! אני מכירה את העניין הזה שמשרדים אומרים לזוגות "יש לי מישהי בשבילכם.." ואז הם מרגישים שהם המציאו את הפונדקאית...ויש להם בילעדיות עליה. רק לאמא שלי יש בילעדיות עלי ולא לאף אחד אחר בעולם!!! מלבד זאת המרכזים דואגים לעצמם ודואגים לאסור על הזוג או הפונדקאית ליצור קשר בשנית שלא דרכם , כלומר אם למשל תרצו לעשות שוב את התהליך עם אותה פונדקאית תהיו חייבים ל"שתף" שוב את המרכז וגם לשלם שוב!!! מפריע לי מאוד שיש פתח לניצול בעניין הזה. גם כך ההוצאות של הזוג הן רבות אף אחד הרי לא מתחשב בהם....נעים לי לדעת שלפחות בזה אני מקלה עליהם!!!!!! אני בעד לחפש באופן פרטי!!!!! ואני גם מאמינה שאפשר!!! אז ביי בינתיים סיגל

שני 4

New member
הי סיגל: תגידי לי בכנות מה הסיכויים

שזוג שעשה פונדקאית בעבר יחזור שוב על התהליך? המרכזים עושים כסף, נכון אבל לא על גב הפונדקאיות! אני ממש לא מסכימה עם זה. המרכזים זה ביזנס! ובכל ביזנס יש שיקול כלכלי. אז אנא לא לקטול את המרכז להורות,אני חושבת שזה לא פייר. מילא אתן לא מסכימות... אבל לא לקטול...

שורצמן

New member
היי שני!!!!!!!

טוב , כמו בפוליטיקה...יש לכאן ולכאן.. אבל לגבי הסיכוי שזוג יעשה שוב פונדקאות, הסיכוי קיים !! למשל הזוג השני שלי משתמשים בפונדקאות בפעם השניה!!! הזוג הראשון, אם לא היו לו תאומים, היו עושים שוב פונדקאות ובכלל אם היה מותר להם הם היו עושים עוד ילד בפונדקאות אך כיוון שיש להם תאומים מהפונדקאות הראשונה הם לא "זכאים" לעוד ילד. אני לא קוטלת במישרין שום מרכז, אך אני כן סולדת מהעניין שהם תופסים בילעדיות על הפונדקאית , מונעים התקשרות נוספת, אלא באמצעותם בלבד. למה למשל לא לאפשר לזוג ולפונדקאית את ההתקשרות השניה בחינם ??? הם הרי את שלהם כבר קיבלו!! (המרכז) במדינה שלנו בגלל כל החוקים הרבניים למינהם אחות לא יכולה לשמש פונדקאית לאחותה או אם לביתה. בזכות החוקים הרבניים האלה יש פתח ל"ביזנס" כזה או אחר, מה שבמדינות אחרות יכול להתבצע ללא תשלום בכלל. במדינה שלנו מכל דבר מישהו מתעשר, מספיק לקלוט מצב של מצוקה מסויימת והופ ....מישהו מרוויח. אז מילא כשזה קורה באוכלוסיה שיש מהם מה לקחת , אבל מזוגות שמסיבה "טכנית" כזו או אחרת לא יכולים להביא ילדים לעולם בעצמם???!!! הרבה זוגות הם זוגות צעירים , עם משכנתא ילדים (אם יש להם מזל) וכד´.. לא שאני צדיקה גדולה, אבל בעניין הזה אני חושבת כך. אני בטוחה למשל שאפשר להוזיל את התעריף שלוקח המשרד....למה לחלוב??? ואנו גם יודעים שהתעריף עולה ויעלה........ עוד יש הרבה מה להגיד..... אז... טוב בינתיים... בייי סיגל

א י נ ס

New member
מסכימה עם הניתוח החברתי של סיגל

כל מילה שלך בסלע, בחיי. ולענת, גם את צודקת לשיטתך, וכל אחד עושה איך שנוח לו. מי שתקציבו מוגבל (וכמה עשרות אלפי דולרים לתהליך, זה ימבה כסף) אין לו ברירה וחייב לחסוך בעלויות. בכל זאת ענת דבר אחד נראה לי ממש נבזי, וזה איסור להתקשר לפונדקאות שניה שלא דרך המרכז. מה זה פה רוסיה הסובייטית, מה זה, נישואין קתוליים? הגזימו בנקודה זאת!!!

למעלה