מנקה חלונות

rs134

New member
מנקה חלונות

שלום לחברי הפורום היעילים. אני מחפשת (בנרות...) מנקה חלונות מגנטי. (נדמה לי שכך קוראים לזה) מדובר במגב גדול שמתחבר אליו מגב נוסף בכוח מגנט. אני צריכה כזה מנקה משום שאני לא יכולה להגיע אל הצד השני של החלונות בבית. יודעים על מה אני מדברת? נתקלתם במשהו כזה באזור ת"א? בכל חנויות טמבור שהייתי ידעו על המנקה הזה אבל אמרו שאין להם. החלונות אצלי במצב קשה. מטונפים לגמרי. אנא הושיעו!!! תודה.

קניתי כזה בשוק הכרמל בת"א.עלה 50 ש"ח (ומכרו

לי עוד 2 סטים של ספוג להחלפה בעוד 20 ש"ח...
) . חייבת לומר ,שלמרות שראיתי את זה בפעולה ,בפועל אני לא משתמשת בו .משאיר לי סימנים על הזכוכית .או שאני לא עובדת כמו שצריך או שיש להם פטנט שאותו לא מוכרים
. ניקיתי עם זה את הלכלוך החיצוני אחרי הגשם הראשון ,ואח"כ ניקיתי את כל החלונות כרגיל עם חומר הברקה וסמרטוטים . לדעתי האישית ,קצת מיותר .

rs134

New member
תודה! אצלי

אין אפשרות לנקות את הצד החיצוני של החלונות וגם אי אפשר להוציא אותם החוצה. בחלקם מדובר בחלונות ענקיים. וכבר אי אפשר לראות כלום דרכם אז בשבילי טוב המנקה הזה גם אם הוא לא עושה עבודה משהו. יש משהו אחר לסיפור הזה שאני לא מכירה?

מיותר ומסוכן

מסוכן אם זה נסגר לך בטעות על היד, זה כואאאאאבבבב. מיותר כי זה ממש לא יעיל, המגנט נשמט, החוט קצר מידי ולא תוכלו לנקות איתו ויטרינות ובכלל הוא מנקה היטב רק בכרמל בשוק אצל המוכרת וכשתראי אותה תביני: היא מחזיקה חלון קטן ביד על הדוכן... הצעות אחרות: 1. להתעלם, החיים קצרים וחבל להתענות בעניינים כאלה 2. גשי לאוטודיפו או אייס וקני שם מגב כמו של המנקים בתחנת הדלק - 20 ש"ח ואת מסודרת. נסי איתו להגיע עד כמה שתוכלי לצד השני של החלונות כמובן בזהירות מירבית. בהצלחה

garbil

New member
דווקא אני מאוד ממליץ

גם אצלי בבית יש חלונות גדולים שאי אפשר להגיע אליהם מבחוץ, קניתי את זה בשוק הכרמל ואני ממש מרוצה. צריך קצת מיומנות, אבל זה מנקה את החלונות ברבע מהזמן וממש בלי הרבה מאמץ!

למעלה