מנקה בקבוקים

הילית111

New member
מנקה בקבוקים

מנקה בקבוקים הי לכולם כבר כמה מנקי בקבוקים שאני קונה מוצאים את דרכם לפח אחרי מכסימום חודש.מה שקורה שהספוג בקצה של המנקה (בצד אחד זה לבקבוק בצד שני זה לפטמה ) נתלש אחרי בערך חודש של שימוש. מישהי יכולה להמליץ לי על מנקה בקבוקים איכותי כזה שלא צריך להחליף כל חודש ? לא אכפת לי שיהיה קצת יקר אבל שיהיה עמיד. ברור לי שזה לא לכל החיים ויש אורך חיים מסויים למוצר כזה אבל אולי בכל זאת מישהי יכולה להמליץ על מנקה טוב או בכלל על שיטה טובה ומהירה לנקות בקבוקים (של אוונט אגב). אני אוסיף שאין לי מדיח. תודה מראש לכל העונים.

aviah

New member
יש לנו משהו שמוט הפלסטיק שלו יותר עבה

במקום השמונה שקלים שעולה המנקה הפשוט, הוא עולה איזה ארבעים, אבל באמת מחזיק הרבה יותר זמן. שיטה מהירה לניקוי? נראה לי שמרבית עלות הזמן ותשומת הלב של הניקוי הולכת על "שלא אשאיר על הפיטמה חיידק שיזהם לי את הילד". נגד החשש הזה אין מה לעשות, אני חושב. עדיין, ניקוי בקבוקים לוקח בערך עשירית מהזמן שמוקדש אצלנו שלטיפת כלים, כך שהתקורה אינה כזו שאי אפשר לחיות איתה

הפתרון שלי

לקחתי כרית ניקוי (סקוצ') והורדתי לה את הכיסוי כך שנשאר רק ספוג פשוט ואז חתכתי אותו לרצועות וכל פעם אני לוקחת רצועה כזו ומשחילה במקום הספוג של המנקה שנהרס. כך גם המנקה נשאר יותר נקי - פחות הצטברות לכלוכים על המנקה. דרך אגב - בעלי משתשמ בשם sagigo וכתבתי בו בפורום כי לא השתמשתי במחשב שלו ושכחתי את הסיסמא שלי. אז אם בא לך לשפוך קצת קיטור את מוזמנת לכתוב לתיבת המסרים שלי. שיהיה אחלה יום.

wild sands

New member
השיטה שלי

היא להשתמש בסקוטץ'/כרית ניקוי הרגילים כדי לנקות הכל. אם אני לא מצליח להכניס את היד לתוך הבקבוק ולכן לא מגיע לתחתית, אני נעזר במזלג או משהו אחר. כדי לנקות את הפטמות (וכאן טמון הייעול האמיתי) אני הופך את הפטמות פנימה-חוץ (ע"י לחיצה של ראש הפיטמה פנימה). כך אני יכול לנקות גם מבפנים וגם מבחוץ בעזרת הכרית ניקוי הרגילה. אגב אם אני לא מתעצל (או אם מצטברים לי הרבה בקבוקים משומשים - כמו אחרי טיול) אז לניקוי הבקבוקים עצמם אני משתמש במברשת ספוג עם הכיפוף במקל. זו שנראית (וגם מתופעלת) כמו מנואלה. שכחתי של איזו חברה. בכל אופן הספוג שלה מחזיק מעמד כבר כמה חדשים. זו בד"כ המברשת/ספוג של הפטמות שהולכת פייפן דבר ראשון.

מיכל9000

New member
יש מברשת מעולה של סאסי

מברשת עשויה סיליקון גמיש, מחזיקה לנצח, לא שורטת את הבקבוק, יש גם מקום לשים סבון במברשת עצמה, והחלק שמנקה את הפטמות מחובר ולא הולך לאיבוד ממליצה. השגתי בשילב, אבל בטח יש בעוד מקומות

למעלה