מנפלאות ה"מספרים"

מנפלאות ה"מספרים"

1)בחרו מספר המציין את מספר הפעמים שהייתם רוצים לקיים יחסי מין, בשבוע (השתדלו שהמספר יהיה גדול מ - 0 ). 2)הכפילו את המספר ב – 2. 3)הוסיפו 5. 4)הכפילו את התוצאה ב - 50 (זה בסדר, תביאו מחשבון, יש זמן, לא בוער...). 5)אם כבר היה לכם יום הולדת השנה, הוסיפו 1752, אם לא הוסיפו 1751. 6)עתה, החסירו את המספר בן 4 הספרות המציין את שנת הלידה שלכם. 7)עכשיו לפניכם מספר בן 3 ספרות. הסתכלו טוב טוב על המספר... רואים משהו מוזר? הספרה הראשונה משמאל מציינת את מספר הפעמים שהייתם רוצים לקיים יחסי מין בשבוע,שאר 2 הספרות הן גילכם.

giulietta

New member
יו.........../images/Emo12.gif

הכיצד??????????????????????????????? כאילו. למה רק אני מתפעלת??????? מה הקאטץ´??????????

yafit75

New member
U גם לי יצא מספר הפעמים והגיל!

איך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי..

yafit75

New member
נשית,,, לא משנה בת כמה תהיה...

תמיד תהיה יותר קטנה מאלה שיותר גדולים ממך!

נשית~37

New member
העובדה הזו...

מאריכה לי את השעון הכרונולוגי? חחחחחח (ממש נחמה...)

חתולון*

New member
מקפיץ, זה נכון ועובד

אני לוקח את זה לעבודה לבדוק חחחחחחחחחחחחחחח חתולון

מעניין

תופעה זאת מוכרת מאוד ודי שכיחה השאלה היחידה שנשאלת היא איך שניכם מגשרים על הפערים למען האמת על בעלך אני יודע איך הוא משלים אבל את...?

י פ ע ת

New member
יו יצא לי שאני רוצה 36 פעמים בשבוע;

וחזרתי לגיל 3.....חחחחחחחחח <הלך על הרקדן, עוד יואשם באונס קטינה>

The ofer

New member
נגיד ש

בחרתם ב-X הכפלתם ב-2 2X הוספתם 5 2X+5 הכפילו ב-50 100X+250 (שמתם לב שהמספר שבחרתם כבר הגיע לספרת המאות) הוסיפו 1751 או 1752 (אם נוסיף את זה ל-250 מלפני נקבל 2002 שזה השנה אם לא היה לנו עדיין יום הולדת...נקבל 2001) ואז נוריד את שנת הלידה מ-2002 או 2002 נקבל את הגיל . אז מה יש לנו....100X + הגיל...נגיד שזו נשית אז X38

מי גאון של אמא?

(תגיד, אתה זה שצעק "המלך הוא עירום"?) ואנחנו חשבנו שזו קוסמות..

עופי אתה טוב

יש עוד משהו דומה . אבל כרגע אני לא זוכרת. עוף אתה בא לקומזיץ ב1 לאוגוסט? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מכינרת אחרת האדןמה לתפארת

למעלה