מנפלאות הפייסבוק

ריטה1

New member
מנפלאות הפייסבוק

אז ככה, בחג מצאתי חברה שלא ניפגשתי איתה איזה 9 שנים כמעט, חברה שמאוד אהבתי, אבל איכשהו הזמן והמרחק עשו את שלהם. הסתבר שגם היא חיפשה אותי, ואיכשהו התפקששנו אחת לשניה. יום למחרת גילה אותי חבר ילדות, מישהו היה כמו אחי, היינו דבוקים אחד לשני כל היום, ולא נפגשנו איזה 20 שנה, כמה מרגש זה היה לדבר איתו אני מאוד מקווה שאני אשמור איתם על קשר, גם מעבר לפייסבוק. בקיצור מזמן לא התרגשתי ככה.

ר ע נ נ ה

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

פייסבוק אכן עושה טוב בקטע הזה, מרגש ונעים לראות אנשים שהיו פעם כל כך קרובים אלינו.

דינהלה1

New member
../images/Emo268.gifלא כל כך אוהבת פייסבוק

אני לא כל כך מבינה מה כל כך טוב בזה שאם אני רוצה ליצור קשר עם מישהוא ישר הוא רואה מי החברות שלי, והחברות של החברות שלהן, והחברים של בעלי ושל חבריו לעבודה וכו..כרגע זה ממש לא מעניין אותי כל המידע הזה, וגם מה עם הפרטיות? או שאולי פיספסתי כאן משהוא?

ריטה1

New member
לא ממש נכון

יש לך הגדרת פרטיות, את יכולה להגדיר שרק החברים שלך/משפחה/חברה ספציפיים, רואים את הסטטוס שלך או תמונות או כל דבר אחר. את יכולה לחסום את האפשרות שכולם יראו את החברים שלך. וזה נחמד, לא תמיד יש לך כח וחשק להרים טלפון לחברים, לפעמים את חוששת להפריע, והנה את נכנסת לפיסבוק ורואה שגם חברה שלך שם, את יכולה לפתוח איתה צ'ט, או להתקשר אליה כי היא פנויה. את גם יכולה לבחור מי החברים שלך, אני למשל לא חברה של אף ילד, גם לא מהמשפחה, וכאלו שמקשקשים בלי סוף אני בכלל חוסמת.

למעלה