מנפלאות הכיבוש

iceviper

New member
מנפלאות הכיבוש

חיילת אילצה פלסטינית לשתות רעל.לזכותה של החיילת ייאמר,שיש לה אינסטיקטים בריאים והיא עשתה זאת כדי לוודא שאכן מדובר בחומר בלתי-אכיל ומסוכן (שבוודאי נועד להישפך לכינרת),ולא במים כפי שטענה הפלסטינית. במיוחד אהבתי את הנסיון לשיבוש חקירה.

ricardo18

New member
היא פעלה ממניעים אקולוגיים...

לשים אותה יחד עם עצירים בטחוניים (להם היא מתאימה יופי).

מטרניך

New member
מנפלאות הדת

חרדים בירושלים השליחו אבנים על שוטרים שניסו למנוע סגירת צירי תנועה. הדת משחיתה.

מנפלאות הצביעות

פאוול: אני מצטער על הריגת קוואסמה מזכיר המדינה שהשתתף בפגישת פורום "הקוורטט" בירדן אמר שפעולה מסוג זה יוצרת מלכודת של "פרובוקציה ותגובה לפרובוקציה". בהודעת הקוורטט נאמר שפעולות ישראל "גורמות להרג פלסטינים חפים מפשע". גורם מדיני: עדיף שחברי הקוורטט ילחצו על הרשות הפלסטינית

ליליxx

New member
הוכחה נוספת לצורך לסגור את המעברים

לתוך ישראל. כך נמנע מהצורך לבצע בדיקות ומהפלשטינאים לשקר ולתחמן. זה בנוסף להתרונות המעותיים של הפסקת שיבה זוחלת וניתוק פסיכולוגי של הפלשטינאים מישראל. אני מגנה את דרישתה של החיילת לשותות את ה"מים" תחת איום של נשק, אבל מברכת על חשדנותה ואיני מגנה דרישה לשתיה ללא איום בנשק, באשר זו נראת לי דרך סבירה לבדוק אם הערביה שיקרה. אם זו היתה מסרבת, מספיק היה לבדוק את החומר בניפרד, באיזה שהיא מעבדה או משהו כזה, ובהתברר הדבר, לשלול ממנה ובני משפחתה את ה"זכות" להכנס לארץ.

iceviper

New member
ומה ציפית?

שתגיד לחיילת שמדובר בחומר להדבקת פיברגלאס,בידיעה שאמירה כזאת תשלח אותה לכלא בעוון סיכון מדינת ישראל (או השד יודע מה)?

ליליxx

New member
ציפיתי שתגיד את האמת על החומר

שברשותה. אני מתארת לעצמי שקיימת רשימה של חומרים אסורים או כל מיני כללים בנושא הזה. אם החומר אסור, אני מצפה שלא תעביר כזה חומר. זה ימנע ממנה לשקר. ואם יש חשד כזה, אני מצפה שהחיילים במחסום יבדקו זאת. אם יש איזה צורך מיוחד ומוצדק, שתגיש בקשה מיוחדת. האמת שהיתי מצפה שהם לא יכנסו בכלל לישראל. אין להם מה לעשות כאן. אבל אם כבר, היתי מצפה שלא היו מקרים של ביצוע פיגועים, דבר שהיה מונע בדיקות בנושא. דרך אגב, יש גם איסור על הכנסת כל מיני חומרים רעילים לתוך מדינות רגילות, כאלו שאינן נתונות תחת איום של פעולות טרור, כולל בדיקה בגבולות. אני מצפה גם מישראלים הבאים למדינות אלה שלא להעביר חומרים כאלה.

מטרניך

New member
תנסה לעבור בשדה התעופה עם חומרים

כאלה. בארה"ב נאלצתי להצהיר במעבר ממדינה למדינה על ירקות ופירות הנמצאים ברשותי ואוי לי אם היו תופסים אותי משקר. הייתי מבלה את הלילה בתא המעצר ומשלם קנס גבוה. לפעמים אני חושב שאתם ממלאים כל יום את הבלוטות שלכם מחדש בדמעון תנין שאתם שופכים על הפלסטינים.

iceviper

New member
אני בטוח

שאם היית משקר ומנסה להעביר אנקונדות במקום פירות,היו דורשים ממך גם לאכול אותן.ועוד באיומי רובה. מטרניך,ההשוואת שלך לא מתאימות פשוט. ונא לא לשכוח שלא מדובר ברעל,אלא בדבק,שיכול להיחשב כרעל באותה מידה שאקונומיקה יכולה להיחשב כרעל וחגורה למכנסיים יכולה להיחשב כחבל תליה.

ליליxx

New member
אולי באמת אם היא היתה אומרת שזה דבק

לא היו מתייחסים (אין לי מושג איזה חומרים נחשבים למסוכנים, אני מאמינה שיש כללים ונוהלים בנושא). אולי דווקא השקר העלה את החשד? מאיפה החיילת אמורה לדעת שמדובר בסה"כ בדבק? כפי שכתבתי, אם לא היו כל המקרים של המתאבדים, סביר שהחשדנות היתה נמוכה יותר. ובאמת, אלה ניראים לי חמורים יותר מאשר הבדיקות למנוע אותם, אפילו במובן ההומניטרי.

מטרניך

New member
המחאה שלי

יותר נגד הטרור ומסייעיו המנסים להבריח דרך המחסומים אמל"ח וחומרים בלתי-רצויים אחרים. עם זאת אני, כמו כל בן תרבות, בעד ענישה של החיילת הספציפית אך מתנגד לעלילה המכלילה שלכם נגד 'חיילי הכיבוש'.

למעלה