מנפלאות האייפון ....

יערית

תגלי לי ואגלה לך ???

יערית

New member
האמת...

שהכל ירוץ מחר במחשב בראש ואחר כך במטבח- לא חשבתי על כלום למעט חמין כהילכתו ליום שבת הגשום. מאמינה שיהיה שם: דגים בשר כלשהו תוספות אוכל לילדים : שניצלים/תפו"א עם רוזמרין מרק בטטה/דלעת/ חרירה סלט פה סלט שם
ואולי נמצא משהו לקינוח שמבחינתי זה לא אוכל! עכשיו את :)

אצלי

אני מכינה את הכל רק משישי בצהריים כי עובדת בבוקר. כרגע בתכנון: פלפלים ממולאים עם אורז ובשר אנטריקוט איכותי מהמילוי של הממולאים יוכן גם סיר של קציצות אורז ובשר עם פירות מיובשים אורגניים ברוטב מתקתק רושטי תפו"א ובצל נראה לי גם איזה תבשיל נקניקיות עם תפו"א ואפונה - יש לי בבית נקניקיות מהזן הטעים במיוחד
ובא לי להכין איתם משהו. כרובית בתנור סלט חסה כלשהו מתכננת להכין את הכל תוך כשעה וחצי ולהשאיר את המתבגרת על המשמר של הסירים (חוץ מהרושטי והסלט שיוכנו כמובן בסמוך לארוחה) ולהספיק לשנו"ץ לפחות שעתיים...

sumerfield

New member

יפה לראות שיש כאן שותפים לאהבת הבישול האיכותי. גמני מתכנן הכל מראש, קונה שטייטל משובח מעגל בירה רק אצל חינאוי (מיפו, ההוא של תל ברוך ושל האירפורט סיטי הרבה פחות איכותי), בכדי להכין פלאן שטייטל על קדאיף (שאותו גם אני קונה רק מליאון ובניו ביפו. אסור להתפתות לקדאיף שיש בסופר). אני מחפש עכשיו ג'רג'יר נחלים פריך בכדי להכין מצע לאנטיפסטי חופש (ירקות שורש שמגדל עמירם יוגב ממושב בני חורש ליד ירוחם ואשכרה משמיע להם אופרות של ויואלדי בחממה) , שאני קולהעל סאג' גחלים מעץ זית. לקינוח עוד לא החלטתי מה יהיה, אולי עוגיות טחינה (טחינה עספור מבית נבאללה בלבד !) עם קמח שיפון איטלקי, או אם החבר'ה לא שומרים כשרות אז משו מריקוטה בופאלו עם דבש אגוזים. אחלה פורום כאן.

WinWin8

New member
מקווה בשבילך שהתכוונת לשייטל..

שטייטל זה החדר הו לומדים החניוקים הקטנים איך להיות חניוקים גדולים. ומה זה טחינה "עספור"? זה של ניוטון וקצר?

sumerfield

New member
שטייטל, שטייטל

זה הנתח הקטן (יוצא רק 400גר' מפרה בוגרת) שנמצא בסוף הגב, מעל הכסליים. יש כאלה שקוראים לו נתח אשת הקצב (להבדיל מנתח הקצבים) טחינה עספור זה מדיר אל פאהם ליד חברון. תחפשי בלוינסקי במעדניה שליד פנסו (שכחתי איך קוראים להם), לבנה לבנה וקצת מתקתקה.

בעייה...

בעצם אפילו 2... # אם אני אצטרך לנסוע לכל המקומות האלו בשביל לקנות את המצרכים לכל ארוחת שישי, ככל הנראה לא יהיה לי עסק כשסוף סוף אחזור
. # אני מבינה שאתה מבשל לאנשים מבוגרים, הילדים שלי לדעתי יזרקו אותי מהבית אם אכין להם אנטי פסטי על מצע של גרגיר נחלים
. אבל בהחלט קבל שאפו על ההשקעה, נשמע מעולה :)

המנהלת

את רואה שזה לא אני ??? אני ניסיתי לפרגן, להיות תומכת, להיות טובה
, ויערית - היא מנסה לגרום לי לא להאמין למה שאנשים כותבים
, ככה עושים ?????????????????????????

תגידי

נראה לך באמת אחרי השבוע שעברתי עם קינוח של יום חמישי מטורף
אני באמת הולכת להתעסק בגן ילדים בשעות הערב? אם כבר אז רק בשעות הלילה

בלילה??

את מוזמנת להתעסק בלילה בגן ילדים, אני לעומת זאת מתכוונת להתעסק הלילה רק בדברים שרצוי מאוד !!! שלא יקרו בגן ילדים
.

ye44

New member
בטח רציני

מיום ראשון הן חולמות על הבישולים של סופ"ש כל היום עסוקות בחפירות על אוכל תגיד זה נורמלי ?
אחרי זה BMI שלהם זועק הצילו, בעצם אכילה גם משחררת אגרסיות אז זה עדיף על כימיקלים, הבעיה שהן מתנפחות ושמות תמונה בJDATE של הראש בלבד

את זה

אני מבינה שאתה כותב מנסיון אישי שלך בג'יידייט. מעניין אותי לדעת אם זה היית אתה או הסווטה שלך ששמתם רק תמונה של הראש...

ye44

New member
כמובן

רק מניסיון אישי כמות "שומרות המשקל " באתרי ההכרויות זה כמו להיכנס לחנות של ML חבל שתתעניני כי סתם אני הביך אותך והמנהלת לא
בלילה ועוד פעם תיכנסי ל"קריזה" ועוד פעם אני אומר שחררי שחררי ואצטרך להזעיק את פמינסטי לפתוח את הבית מרקחת באופן דחוף לדאוג לך ל
ונדמה לי שהוליום אזל עזבי נו הכי טוב בשבילך זה לבשל ,ריפוי בעיסוק
עכשיו אם את יכולה להתמודד עם גובה 173 ומשקל 57 את מוזמנת להעלות תמונות ואם את אומרת כן אני מעלה ראשון
עכשיו נראה מי יצא פארש פעם שלישית ומי שם רק ראש
ואם את מחליטה להעלות לפחות לא בצורה הזאת http://fun.mivzakon.co.il/video/bloopers/a51262934397/אישה_ערבייה.html

למעלה