מנפלאות האייפון ....

b e c k y

New member
האייפון לא מעודכן..

רק לפני שבועיים למדנו פה שהיום כבר לא אומרים "ערה?" אומרים "רזית"

sumerfield

New member
גם את לא מעודכנת.

התגובה האוטומטית בקרב יוצאות פולניה (שזה למעשה כל קהל נשות ישראל, גם אם הן הרגע הגיעו מתוניס) ל "רזית", היא "מה, אתה רומז שהייתי שמנה?" אומרים: "יפה לך סגול, מבליט את העיניים"

שניכם לא מעודכנים

התגובה לעונת החורף היא: ערה אבל שעירה

sumerfield

New member
על מי את עובדת?

"שעירה" זה שם קוד ל"אכלתי אתמול את הפיצה שהילדים לא רצו (כי על הטרינינג לא מרגישים שהוא לוחץ) , אפגוש אותך רק מחר אחרי שלושה שיעורי ספינינג וכרוב ניצנים "

b e c k y

New member
זה בת-דודה של:

"אני עם התחלה של וירוס" = מחר אני מקבלת מחזור, תן ל"וירוס" לעבור ואני נפגשת אתך לקפה וסימפטיה...

יערית

New member
עונת החירפוניישן

אמר חרמן, מה זו השאלה "מה"? אמר חרמן, כן או לא, נקודה! :)))< למה לסבך את הפשטות>

שאתה לא בעניינים

ספינינג כבר לא באופנה זומבה שולטתתתתתתתתת1 וכשהמדריך חתיך רוב הסיכויים שגם לא אפגוש אותך מחר

sumerfield

New member
אויש..

אל תגידי שגם את מעדות הזומבה. אני רואה אותם לפעמים אצלינו במועדון. אי אפשר לטעות במבט מלא היאוש בעיניים שאומר "הכל, הכל אני מוכן לעשות בכדי לראות טוטה. ניסתי כבר ריקודי עם (אפילו בחוף גורדון), הייתי אצל טל רז בספינינג של שישי בבוקר, התרסקתי בערב פ"ופ על רולרס בירקון, טיפסתי על צוקים בואדי טיז אל אמו בירדן, עשיתי אום בפסטיבל ורפוג'נה בערבה, העתקתי את ספר הזהב חמש אלף עמוד, ועכשיו אני מוכן להתלבש מגוחך ולקרטע את התנועות ההזויות שהמציאה הילדה מהזומבה.. רק שיבוא כבר הטוטה לפני הארוע הקרדיו-וסקולרי בעזרת השם" מותק (2), גם אם אנג'לינה ג'ולי תדריך זומבה עם שלושת אחיותיה התאומות (במסיבה של האוליגרך מהשבוע שעבר), אין סיכוי שתראי אותי שם. אפילו לא כמשקיף. ואצטט מדברי פון ביסמרק המהולל על רקדני\ות הזומבה וחשקוקיהם במין השני : "יש להם הרבה תאבון, אבל שיניהם רקובות" (אמנם על האיטלקים אמר את זה, אבל הוא כנראה הקדים את זמנו)

וואלה?

יש עדה כזו? אני מבינה שה"עדה" הזו לא באה לך טוב לפי התגובה שלך לא נורא יש הרבה עדות אחרות בשוק תנסה את שחקניות הברידג' באחוזת ראשונים שם לפחות תקבל שיניים רקובות באחריות

sumerfield

New member

לפחות שם הם משחקים משחק שכבר קיים לא מעט זמן (קצת יותר מ 400 שנים), ומצריך גם הפעלה של תאי השומן בראש. לא סתם מחקים תנועות שפותחו תחת השפעת צעקותיו של מנהל הבנק של ממציא השיטה (הקולומביאני, שבטח לא היה צדיק גדול). מותק (3) זוכרת איך היינו צוחקים על האמריקאים הטיפשים שנוהים אחרי כל שטות ספורטיבית שיצאה מבית היוצר של פלורידה (מעוז הפנסיונרים המשועממים), ככה באו לעולם החותלות, ערוץ הקניות, חותך הסלט המהפכני, המטגן ללא שמן, מחטב הירכיים (הקפיץ האוילי שהיה בכל בית פולני בשנות ה 80), ספת כפיפות הבטן (שעדיין נמצאת בכל מחסן של בית משותף) ספרי השיזוף ועוד... ככה בדיוק הזומבה. בעוד 5 שנים אף אחד כבר לא יזכור מה זה היה, ומי שהשתתף ינסה לשכוח את חטאי נעוריו (אבל הלומבגו יקשה עליו). אם חשוב לך לשרוף 800 קלוריות בשעה, תעלי על אופניים \ אליפטיקל \ מסלול ריצה או סתם נעלי התעמלות ואייפוד, ולפחות לא תחרבי את סחוסי עמוד השידרה והברכיים בקרטועים לא קוהרנטיים שהומצאו ע"י בוגר 3 חודשי וינגייט (במקרה הטוב). (פרדון מיי פרנץ (2))

אייבורי

New member
שאתם כלכך אנשים של אתמול

אתם בטח שואלים אם היא רוצה להפגש לקפה אבל היום שואלים.. "באה לזקפה, יש שחור"

תגידו...

אני היחידה פה שבמקום לחשוב על משפטי מחץ לפייסבוק או תשובות מחץ לשאלות הללו, חושבת מה לעזאזל אני מכינה לארוחת שישי ???

בואי נאמר

שאני מאוד אוהבת לבשל אבל לא לארוחת שישי, בהתחשב בזה שאני עובדת בשישי ובחמישי בטח שלא ישנה מספיק בלילה

למעלה