מנפור 1200

eelahat

New member
מנפור 1200

מנפור 1200: לא מבינה...
מכינים פעם אחת את התערובת ואז משתמשים כל פעם מאותה תערובת או שלפני כל הזרקה צריך לערבב מחדש?
איפה מאחסנים את התערובת?במקרר?
ואין חשש מבחינת החור שנוצר בבקבוק הקטן?
מה המינון שנתנו לכן? 1200 זה מספיק? כמה ימים נתנו לכן להזריק?

מנופור מולטידוז IU1200 שני מזרקי ממיס לבקבוקון אחד ממנו

בס"ד

שואבים במזרקים החד פעמיים שמצורפים בערכה לפי המינון שנתנו לך,
מאחסנים את התערובת במקרר.
במרשם נותנים בדר"כ עד 4 ערכות לקנות
ז"א 4 כפול 1200 = 4800 יחידות אמור להספיק להמון זמן
בקבוקון אחד יספיק ל 8 פעמים אם את מזריקה 150 וכן הלאה
(זה אומר לשים לב מתי מהלת ופתחת בקבוקון כדי לדעת מתי למהול חדש
תערובת מהולה ניתן לשמור 28 יום מהפתיחה)
לי היו שני פרוטוקולים עם המנופור
אחד קצר - שבו התחלתי עם 150 ועליתי ל- 225
ואחד ארוך - שבו הזרקתי 300
שיהיה ב"הצלחה

eelahat

New member
sorry - לא הבנתי...

אני חדשה אז אם אפשר קצת יותר "לאט"...
"שואבים... לפי המינון שנתנו לך..." נניח ונתנו 150.- לא לערבב את שני המזרקים יחד עם התמיסה או שכן?
עד 4 ערכות של 1200!!! WTF - כמה כמויות עצומות. איך מגיעים ל 1200 עם 150? כמה פעמים מזריקים??
לשמור 28 יום - כלומר רק מחזור שאיבה אחד. לא יותר...
אשמח לעזרה בנושא כי יצאתי ממש מבולבלת

תודה רבה רבה

אז ככה

את מכינה פעם אחת את התמיסה (מכניסה את המחט הכתומה להקבוקון ומוסיפה בזה אחר זה את שני מזרקי הממס). מאותו רגע מאחסנת במקרר.
כעת יש לך 1200 יחידות מוכנות לשימוש.
את פועלת לפי הפרוטוקול- לפי המינון המבוקש את מוציאה מהאריזה מזרק אחד, עם מחט דקה וקטנה - שלא משאירה נקבים שלא יסתמו בגומי של הבקבוקון. ואז נשארים לך מלא מזרקים מיותרים. כי יש 18 מזרקים בחבילה ובפועל אני למשל השתמשתי גג בארבעה מזרקים לכל בקבוקון.
לצורך העניין, אם קיבלת מינון של 300 MU אז הבקבוקון יספיק לך לארבעה ימים.
המינון משתנה מאחת לאחת - אצלי למשך נתנו שלושה ימים ראשונה 375 ואז ירדו ל-300 עבור שאר הימים. הזרקתי בערך שבוע וחצי עד יומיים לפני השאיבה.

eelahat

New member
תודה... עזר לי אך עדיין מתלבטת

להזריק שבוע וחצי? לי מהיום השלישי למחזור ועד לביוץ לוקח ממש מהר.. לוקח כשבוע... ואני עם 4 ימים של גונל F אז כמה כבר נשאר לתת את המנפור?
איך הסימנים על המחט? אילו קפיצות

אני מודה על הסבלנות פשוט הכל חדש לי...

אמור להיות פרוטוקול מסודר עם מינונים ותאריכים

ככה זה בכרמל, אבל אני בטוחה שלא רק..
אמור להיות כתוב לך בטבלה מסודרת: תאריך, תרופה, מינון. אם יש לך ספק, אז כדאי ליצור קשר עם המרפאה.
אצלי הפרוטוקולים הם תמיד ארוכים ולכן אולי המינון ככ גבוה. ואכן, את צודקת מדובר בהרבה הורמונים, שמעתי שבחו"ל נותנים מינונים יותר נמוכים (ואולי בגלל זה יש הרבה מזרקים בחבילה).
אני במקביל למנופור הזרקתי גם דקפפטיל וכך יצא שבבוקר הייתי מזריקה בצד אחד של הפופיק ובערב מהצד השני.
בזמן השאיבה אני כבר מרגישה כמסננת

ותשאלי חופשי, בשביל זה אנחנו פה וכולנו היינו בתחילת הדרך עם חוסר ודאות, משוועות לעזרה
אם תעדיפי, את מוזמנת לכתוב לי בפרטי

למה פיצלת את הזריקות?

אני הזרקתי באותה שעה בכל ערב דקפפטיל ופיורגון...
&nbsp
&nbsp

מליפסנט

New member
אשמח להצטרף לשאלה בעניין ....

הרופא רשם לי לקנות מינון של 1200 וביקשתי שיפצל לי את זה ל2 חבילות של 600
ובכול חבילה השתמשתי בממס 1 לבקבוקון אבקה (כך שזה 600 יח')
עשיתי נכון?..........

לגבי אופן האחסון...

עד ההכנה של התמיסה (כלומר לפני ערבוב האבקה עם שני הממסים) יש לשמור במקרר. לאחר ההכנה של התמיסה יש לשמור מחוץ למקרר (בטמפרטורה של עד 25 מעלות)

הפתעת אותי

כבר עברתי 6 טיפולים עם מנופור והייתי משוכנעת שגם לאחר הכנת התמיסה היא צריכה להיות במקרר.
אז עיינתי עכשיו שוב בעלון לצרכן וכתוב "לאחר המסה יש לאחסן בטמפרטורה מתחת ל-25 מעלות למשך עד 28 יום"
אני מסיקה שלא הייתי חייבת מקרר, אבל כנראה זה לא מזיק. וגם עשה את העבודה בעידוד הגדילה.

לא חייבים קירור

אבל עכשיו קיץ ו25 מעלות יהפכו להיות מצרך נדיר כך שעדיף בקירור.
ניסיתי לשאול את הרוקחת וגם היא לא ידעה מה לענות
אני התחלתי לשמור בקירור גם אחרי ההכנה. רק צריך לשים לב שהתמיסה כל הזמן צלולה ולא עכורה או משהו. אצלי לא נרשם נזק, הזקיקים המשיכו לגדול

אצלי...

גם האחות שהסבירה לי על הזריקה וגם הרוקחת ציינו שלאחר הכנת התמיסה אין צורך לשמור בקרור.
אז ככה עשיתי :)
מאחר ולא כתוב "אין לשמור בקרור" כמו שרשום לפעמים בעלונים של תרופות כאלה ואחרות, אני משערת שאת צודקת ואין מניעה לשמור במקרר גם לאחר ההכנה של התמיסה.

למעלה