מנע"ס או תקשורת

mike24llent

New member
מנע"ס או תקשורת

אהלן,
יש לי אפשרות ללמוד מנע"ס או תקשורת וניהול במכללה למנהל או תקשורת בספיר.
אני מעוניין לעשות בתחום השיווק והפרסום בעתיד ומתלבט מה יותר רלוונטי. הבעיה הגדולה שאני לא הכי מבריק מקצועות ריאלים ומנע"ס יכול להיות לי קשה.
מישהו למד שמה את אחד המקצועות ויכול לייעץ??

תודה!

oromer

New member
מנהל
מנע"ס או תקשורת

מה הכוונה לא מבריק במקצועות ריאלים? הרמה הנדרשת במתמטיקה במנהל עסקים לא גבוהה....

אאל"ט אם מעניין אותך יותר פרסום- תלמד תקשורת. אם מעניין אותך שיווק אז מנהל עסקים בהתמחות שיווק.
למרות שלמשרד פרסום אני חושבת שאפשר גם וגם. אתה יכול להסתכל בהצעות עבודה ולראות מה דורשים.

יש לך אפשרות ללמוד תואר דו חוגי?

בכל מקרה שני התארים לא נחשבים קשים.

mike24llent

New member
הכוונה

שאני לא חזק במתמטיקה וכיוצא בזה..ואני חושש להתחיל את התואר ולאט לאט ארגיש מתוסכל מהחומר.
ההתלבטות גם אם כדאי ללמוד במכללה למנהל או בספיר ואני שומע לכאן ולכאן. אין דו חוגי אבל נניח במכללה למנהל יש תקשורת וניהול.
השאלה בגדול היאף אם אני מעוניין לעבו בתחום השיווק בעתיד זה באמת ישנה אם אני אלמד מנע"ס או תקשורת?

oromer

New member
מנהל
עדיין לא הבנתי למה הכוונה

שאתה לא חזק במתמטיקה. 3 יחידות עשית? קיבלת ציון סביר? ללמוד ניהול במכללה לא מצריך בדרך כלל מתמטיקה מורכבת..

בגדול כדי לעסוק בשיווק - תואר בניהול עם התמחות בשיווק יכול להיות בסדר.

יכול להיות תפקידים מסוימים שיעדיפו תקשורת. אני מציעה שתחשוב על תפקיד ספציפי ותראה מה הדרישות כדי לעבוד בו.

mike24llent

New member
אהלן

כן יש ציון סביר אבל גם כשעשיתי פסיכומטרי התקשתי, זה לא באותה רמה כמו בתיכון מן הסתם וצריך להתנהל ביעילות. בכל מקרה בינתיים נרשמתי לתקשורת וניהול תואר ראשון במכללה למנהל ויש התמחות בשיווק, ואפשרות להמשיך אח"כ לתואר שני במנע"ס שימשך כשנה וחצי נוספים.
לגבי הקריירה, אני מעוניין לעבוד בכל הקשור לשיווק ופרסום (תקצביאי ולעות מעלה מנהל מותג, מוצר וכ"ו).
מה דעתך?

למעלה