מנעול טוב??

thedarkslide

New member
מנעול טוב??

אני עובר לגור בת"א והדבר שהכי מטריד אותי זה לא הדירה העבודה החדשה או כול הבלאגן אלאה רק איך אני דואג שלא יגנבו לי את האופנוע שלקח לי 4 חודשיים לשפץ ולהסב לסופר אז אני מחפש מנעול טוב בנוסף לשני מנעולי החוליות שיש לי ומצאתי את זה בשני מחירים http://www.kolbotex.com/info.asp?prodorderid=2892& ואותו אחד יותר יקר http://www.moto-depot.co.il/product_info.php/cPath/39_51/products_id/60 יש למישהו מוצר טוב יותר להמליץ חוות דעת על זה תודה אני עוד לא שם וכבר לא ישן בלילה

ixmix

New member
מנעול בינוני מאד.

יש לי כזה - לא הייתי ממליץ עליו. הוא ישמור על בובהל'ה מערסים בשכונה, בוודאי שלא מגנב רציני, המפתחות עושים לפעמים צרות, הציפוי נקרע אחרי כמה חודשים ובכלל - מוצר שמצדיק את מחירו הזול.

Vaderom

New member
שום דבר לא ישמור על האופנוע שלך

מגנב רציני (בגדר הסביר, כן, אני לא מדבר על האפאצ'י של COLT) מה שכן, יש לי את המנעול הזה (10 מ"מ נדמה לי) ויש להם בעיה במנעולים. כבר פעמיים החלפתי את השרשרת בגלל שהמנעול נשבר והפסיק להפתח (הפעם השניה הייתה אחרי חצי שעה של סבל בנסיון לגרום לו לעבוד ולשחרר את האופנוע שלי..)

ransnow

New member
לא מומלץ גם ה12 מ"מ שלהם.

בוא אלי ואראה לך 2 שרשאות שלהם שבתפר שבין החוליות יש סדק מרשים. המנעול דווקא עובד פיקס, אבל אצלי המגנום הם רק אבטוח לעוד 2 שרשאות קריפטונייט. בערך פי 2-3 יותר יקר, אבל לפחות לא נסדקות. אגב, לידיעתך הפתרון לא טמון בשרשרת. חפש דירות קרקע עם כניסה במפלס אחד עם הרחוב, או מחסן עם דלת רצינית. אח"כ קשור אותו לפלסמה שלך וזהו.

שחרלרט

New member
קריפטונייט גם בעייתי

לפחות הדגמים עם המנעול הטובולרי-ביצעו RECALL למנעולים האלה כי הם נפתחים בקלות. המיגון הטוב ביותר זה ריבוי נעילות,גנב "מיקצועי"יפרוץ כל נעילה,כולל אזעקות.החכמה היא להכביד כמה שיותר. לדוגמא:כיסוי,שתי שרשראות,מנעול הגה ומנעול דיסק.זאת ההמלצה שלי לפחות.

thedarkslide

New member
וווויייי זה המנעולים שניפתחו עים עט

ראיתי כמה סירטונים איך פותחים מנעול עים עט די בקלות אוקי סבבה אז יש לי שני מנעולי חוליות ואחד דיסק אבל צריך מנעול אחד רציני אבל איזה?

enigo

New member
רק שיבדוק עם הבנק קודם...

נראה לי שאצל כמה חברה פה כבר צריך לעשות מקיף למנעולים יותר מלאופנוע...

למעלה