מנעול דיסק

YuviDeus

New member
מנעול דיסק

קניתי היום קטנוע ואמרתי למוכר שיביא לי איזה משהו טוב לקשור אותה, והוא לא אמר לי כלום בכלל על מנעול דיסק, שאחר כך שמעתי שכמעט בלתי אפשרי לגנוב שיש לך כזה. כדאי לבטל את הקנייה של השרשרת (לבנה גדולה עם שלשלאות), ולקנות מנעול דיסק? ועוד שאלה חבר'ה: מה ההבדל אם אני קושר קטנוע רק על הגלגל או למשהו? גם ככה צריך לפרות אותו אלא אם כן בא גרר... במנעול דיסק מספיק לקשור רק על הגלגל? תודה

daditami

New member
נעילות

מנעול דיסק יכול לעכב במידת מה את הפורץ אך לא מונע גניבה. ישנה אפשרות להרים מעט את הכלי ולהניח את הגלגל הקדמי על סקייטבורד ולדחוף אותו למקום שקט, ואז לפרק את המנעול. במידה וקשרת שרשרת לגלגל האחורי , אז ישתמשו בשני סקייטבורדים. ולכן כדאי לקשור למקום קבוע. (דרך אגב , מי שממש רוצה את הכלי שלך יקח אותו , אבל קשירות טובות יכולות למנוע גניבה מזדמנת ולשלוח את הגנב לכלי אחר שלא נעול)

t0rett0

New member
לצורך העניין

לחבר שלי אבד פעם המפתח לשרשרת אחת משובחת עם חוליות שמנות שעולה בסביבות 200 שקל השרשרת לא כזאת חזקה אפשר להרוס אותה אחרי כמה דקות עם מסור ברזל ופטיש אבל גנבים זה מפחיד יופי

Y u v a l S

New member
יש יופי של סרטים ביו-טיוב

שתוך שניות בודדות חותכים שרשראות במאות שקלים ויותר

Y u v a l S

New member
יש יופי של סרטים ביו-טיוב

שתוך שניות בודדות חותכים שרשראות במאות שקלים ויותר

dudmel

New member
להפך

כמו שאני רואה את זה, מנעול דיסק כמעט ולא יעיל במניעת גניבה. מקסימום נגד ילדים משועממים (וכרגע לא חסרים כאלה...) שרוצים סיבוב על הקטנוע. אני בכל זאת משתמש גם במנעול דיסק, אבל זה בא בנוסף על שרשרת, שני כבלים, כיסוי ואזעקה.

פרצו לי מנעול דיסק עם מקדח

כנראה שחיברו אותו למברגה חזקה , המקדח והמנעול נשארו במקום של הקטנוע

אורי-

New member
שרשרת לא תמנוע גניבה

אבל שרשרת יכולה למנוע מהגנב להתעסק עם הקטנוע שלך, אם יש אחד אחר לא קשור. שימוש נכון בשרשרת יקשה על הגנב - לקשור בצורה כזו שאין אפשרות לעבוד בנינוחות. (מקום מואר, מתחת לחלון של שכן סקרן, לעשות עוד סיבוב סביב הגלגל כדי להקשות על הכנסת מספריים, לקשור במקום צפוף, שמאפשר קשירה בקושי ובטח לא ניסיונות פריצה וכו').

אפשר גם ...

להשים מודעה על הקטנוע : למכירה קטנוע לפירוק , מנוע גמור , גיר שחוק , גמיש במחיר , וטל : שגוי

למעלה