מנסים לעבוד עלי?

לורפה

New member
מנסים לעבוד עלי?

מצאתי גיטרה יד 2 שאני חושב לקנות. המוכר טוען שמדובר בפנדר אמריקן סטאנדארד סטרטוקסטר שנקנתה לפני כשנה וחצי בכלי זמר. כשביקשתי ממנו שישלח לי תמונה של המספר הסידורי הוא אמר שאין לו מצלמה בטלפון, ואמר שהמספר הוא 10032215. לפי מה שאני יודע מספר סידורי של פנד חייב להתחיל באות שתייצג את העשור שבה היא נבנתה. הוא גם אומר שרשום לפני המספר "SERIAL NUMBER" שגם נשמע לי קצת מוזר.. מישהו יכול לייעץ?
תודה ולילה טוב

MetalicBluz

New member
גבוה מידי. גם אם היא לא היתה כרגע במבצע

אבל עכשיו שהיא מתומחרת ב 3,700 (פעם אחרונה שבדקתי) שזה באמת מחיר נמוך מאוד, יותר נמוך מהמחיר בחו"ל. אני מציע לך פשוט לנסוע לסניף הראשי בדיזנגוף ולסגור סיפור. (תבדוק לפני איזה צבעים נשארו במלאי)

MetalicBluz

New member
זה בסדר

גם אצלי זה כך
Serial Number (בקטן) לפני המספר הסידורי
והמספר הסידורי עצמו גם אצלי מתחיל בספרה 1 (ולפניו כתוב US)

כרגע הגיטרה הזו נמכרת במחיר נמוך מאוד בכלי זמר, שווה בדיקה

לורפה

New member
נכון

אבל נשארה להם (לפחות בסניף שלי) רק אחת. מכוערת פצצות (אפורה). בגדול זה מבצע של סוף 2012 אז כמעט ולא נשארו..

MetalicBluz

New member
אהה

אוקיי.. אז.. מסכים איתך. באמת לא צבע משהו
אני חושב שקוראים לצבע הזה jade pearl

לגבי האמינות, ומה שכתבת שאין US לפני המספר, הדברים האלה משתנים שזה לא ידאיג אותך. קח ממנו את המספר הסיריאלי עד כמה שידוע לי יש אתרים שאפשר לבדוק דרכם מספר סיריאלי

וגם אם לא, פשוט לך תבדוק את הגיטרה, תראה שבאמת כתוב על ההדסטוק made in u.s.a ואם זה כ"כ חשוב לך תבקש ממנו לראות את הניירת שהוא קיבל עם קניית הגיטרה (של fender, זה היה בתוך הקייס כשהוא קנה את הגיטרה)

לורפה

New member
עדכון בזמן אמת!

דבר ראשון - המון תודה על העזרה הייעוץ!
אז ככה - הבחור שלחח לי כרגע את ההודעה הבאה:"עדיף שתבוא בסביבו שש! העיה שאין לי מגבר כרגע ככה שלא תוכל לבדוק עם סאונד..".
WTF?!
נהיה עוד יותר מוזר מרגע לרגע...
במידה והוא ישיג מגבר, והגיטרה תהיה נורמאלית, מה המחיר שהוא אמור לדרוש עליה? בהנחה שהיא בת שנתיים וחדשה עולה כרגע 3700 בכלי זמר..?

MetalicBluz

New member
חח זה בסדר

גם אצלי זה היה ככה, לפני שקניתי את המגבר מכרתי כמה פדאלים בלי שלקונה תהיה אפשרות לשמוע אותם לפני הקנייה. הם פשוט היו צריכים לסמוך עלי. אז דוקא בקטע הזה לא הייתי דואג יותר מידי (דברים כאלה קורים).

אבל המחיר - גבוה מידי
תגיד לו שהיא נמכרת כרגע חדשה ב 3,700 שיעשה את החשבון לבד.
בזמנו היא כנראה עלתה לו באיזור ה 4,600 - 4,800 חדשה אבל כרגע זה לא מעניין.
במקומך, לא הייתי קונה מעבר ל 3,000 (ואז גם, במידה והיא שמורה כמו חדשה..) או שפשוט לך ותנצל את המבצע של כלי זמר.

לורפה

New member
הוא אמר לי עכשיו שאין לו US לפני המספר :\

רק MADE IN USA בצד השני של הראש..

amit190

New member
במקומך הייתי מברר באיזה סניף נידח של כלי זמר

נשארה פנדר שהיא לא מתצוגה...בשביל 3700 עדיף לקנות חדשה

MetalicBluz

New member

למעלה