מנסים לחזור לשיגרה

גליה68

New member
מנסים לחזור לשיגרה

לפני יומיים הילדה חזרה לבית הספר , לאחר שגילינו לפני שבוע שהיא חולה באפילפסיה. היא מטופלת בטגרטול. כאבי הראש עברו אבל לפעמים עדיין יש תלונות על טישטוש ראיה. לפי מה שהוסבר לנו זה גם סוג של התקף. האם זה נכון והאם צריך להלחץ או להבין מכך שהטגרטול לא מתאים? אוף , כמה שאלות !!!!!!!!!!!!!! בינתיים אנחנו בשלב ההלם , עיכול העניין , הדאגות , הלמידה וכד'... מזל שיש את הפורום הנהדר הזה שאפשר להעזר באנשים מנוסים ואפשר "לשפוך" את הלב!!

צביה22

New member
מבינה אותך

שלום לך אני כל כך מבינה אותך, גם הבן שלי קיבל את זה השבוע שעבר בבית הספר, ואני מאז רק בוכה ולא מבינה מאפה נפל עלי הדבר הזה אני כל כך פוחדת עליו, הוא מקבל תרופה שקוראים לה דפלט וזה גורם לו לכאבי ראש הוא כל יום מתקשר אלי לעבודה ובוכה שואב לו הראש ואני רצה כמו משוגעת לקחת אותו הביתה ייש לי שיחה מחר אפ פססיכולוגית

חייםלוי

Member
מנהל
דפלפט ידועה כתרופה שגורמת לכאבי ראש. אבל יש

סיכוי טוב שהתופעה תחלוף כשהגוף יתרגל לתרופה.

חייםלוי

Member
מנהל
צריכים לתת לתרופה זמן שהגוף יסתגל אליה

שבוע זה לא פרק זמן מספיק בכדי לקבוע אם התרופה מתאימה או לא. שלב ההלם הראשוני הוא טבעי ומחויב המציאות אפילו. זה לא קל להסתגל למחשבה שלילד/ה יש אפילפסיה. עם הזמן מסתגלים ורואים שזה לא כל כך נורא ואפשר לחיות עם זה. זה המקום לשפוך את הלב

שחר לב

New member
לוקח שבועיים- שלושה להסתגל לטגרטול

ותופעות הלוואי הן באמת כאבי ראש, סחרחורות, עייפות, טשטוש בראייה. טגטרטול זו תרופת מצויינת ויחסית לתרופות אחרות יש לה מעט מאד תופעות לוואי לאחר זמן ההסתגלות (שהוא כאמור שבועיים בערך). תרגישו טוב.

למעלה