מנסה שוב......

מרסלו1

New member
מנסה שוב......

סין.....נוסע ב-12/08, נוחת בביג'ינג.יש לי חודש ורוצה לכלול גם טעימה ממונגוליה צריך עזרה בכמה דברים: 1. שם של אכסניה זולה וטובה במרכז העיר. 2. טיפים לגבי הנסיעה מהשדה למקום. 3. עיצות לגבי מעבר למונגוליה (ויזה ודרכי הגעה כדאיות) 4. מסלול קצר בסין של (סה"כ רוצה שבועיים בסין ושבועיים במונגוליה)-אני מתחנן, בלי התחכמויות, ברור שכל אחד לפי דעתו, מבקש מאנשים ספציפיים לא להתחיל את הסאגה על שאלות כלליות-אני מתעניין בהרבה דברים ואשמח לשמוע דיעות. תודה מראש לכל מי שיכול לסייע לי.

ashmash

New member
רשום בקישור שהוא נתן.

זה ליד טיאנמן. אז למה לשאול שוב ושוב?

מרסלו1

New member
לא כל העולם בקיא איפה ממוקמת

טיאננמן בכל מקרה, הוספת המון לדיון ,תודה א פ

kogawa

New member
מרחק הליכה סביר ממרבית האתרים

מרחק סביר גם מהרכבת התחתית בה תגיע למרבית האתרים בעיר העתיקה, וקרוב גם למקום בו תוכל להזמין סיור לחומה. הרכבת התחתית נוחה ביותר, וגם האוטובוסים די פשוטים להתמצאות. משדה התעופה קח אוטובוס לטיאננמן, ומשם קח מונית מכיון שההתמצאות ביום הראשון יכולה להיות טריקית קצת. אבל חשוב שיהיה לך שם מלון כתוב בסינית (יש בלונלי פלנט) בגלל שלאותו רחוב יכולים להיות מספר שמות שמשמעותם היא כמו "אלנבי דרום מערב" או "אלנבי צפון מזרח" וכו, אם תשהה שם יותר או שתגיע חודש מאוחר יותר אזמין אותך לברווז פקינז באחת המסעדות המתמחות בזה, אבל יקח לי כחדשיים להגיע לשם... אגב, בסוף כל יום המקום להיות הוא הטיילת ושוק הלילה על מאכליו המוזרים ברחוב המתחיל תחנה מזרחית מהתחנה המזרחית של טיאנאנמן, והולך צפונה, השוק נסגר ב-22:00 אבל הרחוב פעיל עד חצות.

kogawa

New member
למרות הסאגה המתמשכת

אנסה לעזור בתקווה שלא הואשם בהתנשאות בשלישית: למונגוליה תגיע בנסיעת רצח של 30 שעות או טיסה של 450$ הלוך ושוב. במונגוליה הויזה בשדה התעופה אבל כדאי שתהיה לך כתובת כגון כתובת של UB GUESTHOUSE שזהו גם מקום טוב לאירגון טיול ושכירת גיפ או הצטרפות למטילים נוספים. מסלול הכולל גם את חובסגול-נור בצפון, ואת צגאן-נור וקרקורום במרכז ואת הגובי בדרום לא ניתן לעשות בפחות מ-15 יום מה שעושה את הגיחה למונגוליה למינימום 18-20 יום. קח בחשבון 40$ לגיפ ליום + 30$ לדלק ואוכל, מתחלק על 2-4 אנשים, וניתן לקבל גם ציוד בישול ומחנאות ממארגני הטיול. בייגינג שווה מינימום 4 ימים - יום לחומה (ממליץ על סימטאי) ויום לטיינאנמן והארמון הקיסרי ויום לטיאנטן (מקדש השמיים) וגם למקדש של הלאמה, ויום התארגנות, וזה ישאיר לך זמן רק לנסיעת רצח לשיאן לראות את חילי הטרקוטה, או טיסה לא זולה ליונאן או כל אתר אחר - סין ענקית ו 10-14 יום קשה לי להמליץ על סיבוב הגיוני.

למעלה