מנסה שוב

מנסה שוב

היי בנות מנסה שוב להפסיק לעשן לגמרי אבל פתאום איבדתי את כוח הרצון להפסיק פתאום בא לי יותר ויותר קשה לי ההתמודדות היומיומית יש רגעים שאני מצליחה לעבור ויש רגעים שאני פשוט משתגעת קשה לי מאוד מקווה להחזיק כמה שיכולה מקווה שאצלכם הולך קל יותר באדי

בדיל'ה יקרה ../images/Emo140.gif

אני קוראת את מה שאת כותבת , והאמת שזה מאוד מאוד מחזק אותי. ואסביר את עצמי, אני שומעת אותך וזוכרת שרק לפני שבועיים ויומיים הייתי בדיוק במצב שלך, חשבתי שאני הולכת ומשתגעת ולא יכולה להחזיק מעמד. והפלא ופלא, הנה אני היום כן יכולה בלי הסגריות וחושבת עליהן פחות. לא אגיד לך ששכחתי מהן והן לי רגעי "קריז" - אבל אני בהחלט יכולה לעבור אותם בשלום. בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך, שאת חייבת להיות חזקה בהתחלה וההתחלה היא הכי קשה באמת - ומיום ליום (לפחות אחרי השבוע הראשון) יש הקלה גדולה. אז קחי בחשבון כמה ימים קשים ואז את עוברת את זה. אל תתייאשי ואל תשברי - כל הזמן תשנני בראש שאם היית על אי בודד מה היית עושה, או שתחשבי שנגמר המלאי בעולם של הדבר הזה. אני איתך.

את יודעת מה

אין לי התקפות של קריזה אבל כשבא לי סיגריה אני שמה מסטיק, וסיגריה פלסטיק, וקש בפה אז זה עובד שעה, ועוד שעה, ועוד שעה ואז אני עוברת ברחוב ורואה את הקיוסקים שמוכרים סיגריה בשקל אני לא יכולה להתאפק וזה מה שמשגע אותי אני לוקחת מפה ומשם וקשה לי להחזיק מעמד אני באמת משתדלת וזה כל כך קשה תודה על העזרה באדי

חני חן

New member
היי באדי

קשה לנו מאוד לרדת ל-2 או 3 סיגריות ביום. אם היינו יכולים לעשן רק את הכמות הזאת הלא בחיים לא היינו מפסיקים אבל!!! אנחנו לא יכולים לכן הגעת למסקנה נכונה שהדרך היא להפסיק בכלל וזה קשה בטוח שזה קשה . רק תדחי את הסיגריה הראשונה. בהצלחה.

זולו60

New member
הי באדי

רוצה לומר לך משהו שקראתי בפורום אחר. אני רואה שקשה לך וטוב שהחזקת שבוע שבועיים ואולי יותר עם רק 3 סיגריות ליום מי כמוני יודע כמה קשה זה ועבורי זה היה אפילו בלתי אפשרי אצלי זה תמיד היה או הכל או כלום ואם כן הצלחתי לעשן 1-3 סיגריות ליום זה היה רק למספר ימים אחר כך מהר מאוד חזרתי לכמות הרגילה וכמובן זה מאוד תיסכל אותי. אני רוצה להציע לך את הזיבאן זה כל כך מקל על הגמילה כך שגם מקל על שמירת המשקל לא משפיע על כולם אבל על חלק כן. והציטוט מהפורום האחר "להגמל ללא עזרים חיצוניים זה כמעט כמו לעבור ניתוח ללא הרדמה - אז למה לא להיעזר בעזרים חיצוניים? " סוף ציטוט. אפשר לנסות מדבקות המידה הקטנה ביותר, או משאף כך שבמקום הצתת סיגריה תשאפי מהמכשיר פעמיים שלוש ותעברי הלאה. או לכי והשתתפי בסדנה שם הגמילה היא לא רק טכנית שם עובדים גם על המוח שלנו. הוא הפוקד- לא? עשי הכל רק אל תוותרי על התהליך אל תלכי אחורה כי זה תמיד אבל תמיד קשה בהתחלה אבל זכרי רק בהתחלה אחר כך אמנם הסיגריה מבקרת אצלנו מידי פעם, בדימיוננו בחלומותינו בפנטזיות שלנו אבל היא כבר איננה כל כך חזקה אנחנו די בקלות הודפים אותה אז שיהיה לך בהצלחה.

היי זולו - כמה שאלות

האם המדבקות עוזרות? האם המשאף עוזר? ומה זה זיבאן? צריך מירשם רופא? בבקשה תן לי פרטים - אני מתה להתקדם תודה באדי

למעלה