מנסה שוב

Decadent

New member
מנסה שוב

אז ככה,
http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=erefileEfL1VF-u1277825338

13.2.92 10:00 רמב"ם חיפה.

שמש בבית אחד עשר דלי:
הדבר היותר מעניין שקראתי\ראיתי על האספקט הוא אסטרולוג הודי-אמריקאי כלשהו שמתמצת את האספקט ב: היו לי חברים,שרפתי את כולם.
מצד אחד נהנה לטפח תדמית אקסצנטרית ומתנגחת ומהצד השני תוהה למה לא מצאתי מקום וחברה ומקונן על זה.
הבית ה"חברתי" והאגו(השמש) הם ממש פישוט של אני בתוך החברה.

שבתאי בית עשירי דלי:
מצד אחד קראתי שהעתיד המקצועי שלי יבוא לי בחריקות שיניים ובמקצב של צב
אבל גם קראתי שכששבתאי בבית הטבעי שלו ובמזל הטבעי שלו ( 10\דלי ותקנו אותי אם אני טועה) אז מקביל ל 7 7 7 בקזינו.
לא ברור,מישהו יכול להסביר לי את זה.

ובנימה כללית יותר בקשה לדעה:

תשוקה ליצור או תשוקה לדעת?

התחלתי מסגרת לימודים שעוסקת ביצירה אמנותית כביכול,חלום שליווה אותי מגיל כלום.
ופתאום ,
אני לא מוצא את זה כמשהו שארצה שיהפוך למציאות שלי.

אני מרגיש שאין בי תשוקה ליצור,
אלא תשוקה לקחת חלק ולנכס לעצמי ידע אמנותי תאורתי(ולא פרקטי).

הכל נגמר ברמת הרעיון והשיח,אין בי נחת מליצור ממש (אני חושב,או שמא אני סתם רווי עשייה).

נראה לי שהייתי מעדיף ליצור רק את עצמי והחיים שלי (זחוח?). זה לא מספיק?

אתם רואים שם יצירה? אני רואה בעיקר רצון לסרוק פינות עולם( מקבץ כוכבים בגדי בית תשיעי!)ולאסוף ידע על האסתטי ויותר מזה-לאסוף את האסתטי (אופק שור?)

טוב זה כבר ארוך מדי,
יש לכם משהו מעניין לומר ולהוסיף?

Y. Welis

New member
שבתאי אינו טבעי בדלי או בבית 10

הוא שולט בבתולה ובבית 6.

עדיף לצרף את המפה כתמונה. הקישור לאתר מחזיק שעות ספורות.

לגבי היצירה שדיברת עליה

מרקורי כוכב התקשורת נמצא במזל דלי, והשמש שליטת בית 5 בית היצירתיות והביטוי האישי נמצאת גם היא ב..מזל דלי. יסוד האויר הוא בעיקרו יסוד המדבר עלה גישה השכלתנית יותר של היצירה ועל הקונספט המנטלי, ולא על יצירה פרופר בחומר צבעים וכו. במקום כזה דיאלוג השכלתני עם היצירה ותפיסתה כערך מנטלי / וורבאלי עשויים להביא את הסיפוק, לא יצירת יש מאין שבעיקרון גם שייכת למזלות הקרדינליים.

אז מה אני אומר? תיהנה ממש שיש, ומצה אותו עד הסוף. יצירה שכלתנית מנטלית יכולה להיות לא פחות עוצמתית מכל יצירה אחרת, או גם ההנאה מיצירתיות אצל אחרים והבנת הקונספט היצירתי שלהם. עשה את מה שמתאים וטוב לך, ועזוב ציפיות שרק יתסכלו אותך: אם זה יצטרך להגיע - יתכן שזה יגיע רק אחרי שתמצה את הצד השכלתני קונספטואלי.

בהצלחה.

Decadent

New member
תודה רבה יאיר,

אמנות בצורה שכלתנית היא בעיניי אוצרות ותאוריה.אבל,
היית אומר שעיצוב אופנה , או עיצוב בכלל הוא שכלתני ?

זה תהליך שמתחיל כמשהו שכלתני אבל נגמר במישור הפיזי .

ונוס הגדאית גם היא יצירתיות מאורגנת ומבנית , אפשר לומר שכלתנית ?

Y. Welis

New member
השמש ומרקורי (צמודים) בריבוע לפלוטו בעקרב

שעל כן מחוזק יותר. יש בעיות ויש נטיה להתפרצויות שמנתקות. זה קשור בעיקר במערכות יחסים (בית 7).

4 כוכבים בגדי מזל הקריירה ובבית 9, יבטיחו אולי שלל קריירות, שכל אחת מהן תתנתק בהתפרצות רגשית.

לא חסר כישרון - רק צריך *הרבה* איפוק.

neophile

New member
ממתי?

שבתאי שולט על גדי ודלי , מעניק את ההשפעה שלו לבתים 10,11 והוא גם סיגניפקטור של בתים 6 8 ו 12 .

Y. Welis

New member
צודק, גדי. על דלי שולט אוראנוס. אבל מאחר

ובאסטרולוגיה הקלאסית, זו שלפני גילוי אוראנוס נפטון ופלוטו, היו רק 7 כוכבים, אז יש מזלות שנשלטים עדיין ע"י אחד ה'חדשים' וגם אחד ה'ישנים' (כמו מארס ופלוטו בעקרב).

neophile

New member
אני הולך עם הקלאסית
גם אחרי הגילוי של

החיצונים.
שם סאטורן שולט על גדי ודלי .

Y. Welis

New member
אבל אולי גילוי החדשים שינה את מה שידוע לנו

ובעיקר הרחיב והוסיף, במקביל עם מה שהתגלה על העולם.

למעלה