מנסה שוב- לאחר בדיקה

dami1

New member
מנסה שוב- לאחר בדיקה

אתמול קראתי על מעבר לאירלנד. ויש לי כמה שאלות.
1. אם יש לי גיס שעובד שם ברילוקיישן, האם ניתן לבקש איחוד משפחות וכך ניתן להגר לשם? או שהוא צריך להיות תושב ורק אח"כ?
2. אם יש לי דרכון גאורגי, האם כך יהיה ניתן להגר בצורה קלה יותר במידה ולא מוצאים עבודה קודם?

מבלי להכיר ספציפית את התקינה האירלנדית...

איחוד משפחות לא נעשה בין גיסים בשום מקום בעולם. איחוד משפחות הוא רק בין הורים ו/או ילדים. בקשות לאיחוד נעשות בין המבקש שהוא תושב כחוק לבין הוריו או ילדיו. האיחוד לא אוטומטי ותלוי בהרבה משתנים לפי התקינה המקומית.
אני לא מציע לך להציג דרכון גיאורגי. הוא לא מקנה שום זכויות מיוחדות ב EU להיפך, גם כתייר סתם תידרש לויזה...
אני חושב שיש לך שגיאה בסיסית כמו להרבה ישראלים. "מתחשק לי לחיות באירופה. אין לי מקצועו/או עבודה ו/או אני לא דובר את השפה ו/או הבן דוד של הירקנית שלי כבר גר שם אז בקיצור, איפה אני נרשם"...
'צטער, זה לא עובד ככה.

dami1

New member
קודם כל תודה על התגובה

רק חבל שמרגישים עוינות ממך. לא שטחתי פה מה הסיבות (ויש סיבות) לרצון לעבור, ומה אני כן יודע או איזה מקצוע יש לי. בסה"כ שאלתי שאלה כללית
חבל שזו התחושה שמקבלים כאן

forglemmigej

New member
דוקא לנדב הומור טוב ועזרתו לא תסולא בפז

הוא צודק בתשובה שאיחוד משפחות נעשה רק על ידי קרבת דם , היינו ,אח או הורה ,אם הוא גיס אז רק אחותך או אחיך *היום אי אפשר לדעת* יכולים לבקש את האיחוד, היות ואין לו שום מעמד תושבי אין באפשרותו לבקש איחוד ,נדמה לי שרק אזרחים יכולים לבקש איחוד משפחות , רילוקיישן הוא בדיוק כמו שהוא נשמע, זה לא מעבר לאזרחות זה הצבת עובד במקום אחר בעולם , אתה בקרת כבר באירלנד? כדאי לבקר במקום מסוים לפני שרוצים להגר אליו. עוד דבר , כאשר אדם מהגר ללא עזרת רילוקיישן נחיתתו קשה הרבה יותר, אין לו מקום עבודה מובטח, זה לוקח זמן רב עד שמוצאים עבודה טובה ומכניסה, ברילוקיישן החברה הרבה פעמים מממנת את המעבר זו גם הוצאה לא קטנה, עוזרת בשכר דירה או אפילו בגני ילדים או בתי ספר אם יש ילדים כי שהעובד יתפנה רק לעבודתו ולא יהיה מוטרד מזוטות שכאלו שמטרידים בני אדם אחרים,

בצרפת למשל תושבות קבע כן מספיקה כדי לבקש איחוד משפחות. נדמה לי שגם בשאר מדינות האיחוד אבל שווה בדיקה. בכל מקרה איחוד הוא רלוונטי רק עבור הורים וילדים. לא אחים ובוודאי לא גיסים (אלא אם מדובר באח קטין ויתום...)
ולדמי 1 :לא כל אירוניה היא עוינות. אני כנפולת נמושה בוודאי שמבין את מי שרצונם להגר. צריך קצת מחשבה בוגרת ובירור מוקדם של אינפורמציה ראשונית שהיא נגישה ובשפע.
בהצלחה.

למעלה