מנסה פעם ראשונה ..

מנסה פעם ראשונה ..

שלום,

סליחה על האורך זאת הפעם הראשונה שלי בהתנסות בבצק סוכר
ביום שישי יש יום הולדת לבן שלי והוא רוצה עוגת ספיידרמן, החלטתי לעשות מבצק סוכר.
עכשיו יש לי כמה שאלות שקצת לא ברורות לי ואני אשמח לעזרה.

1. קניתי בצק סוכר וצבעי מאכל ג'ל, מקריאה בפורום הבנתי שלפיסול צריך להוסיף איזה חומר שיקשה את בצק הסוכר כדי שיהיה אפשר לפסל איתו, האם חייב להוסיף אותו ואפשר לפסל רק עם הבצק סוכר הרגיל??

2. אחרי שאני מצפה את העוגה בבצק סוכר לבן אני צריכה לעשות מעל את הקורי עכביש, קניתי טוש שחור אכיל, השאלה אם זה יצא יפה ואחיד או שכדאי בדרך אחרת?

3. אני רוצה לעשות את השם של הילד והגיל משבלונות של אותיות, איך מדביקים על העוגה??

4. אני רוצה לצפות את העוגה בגנאש עם שמנת מתוקה ושוקולד מריר מתחת לבצק, קראתי שאת הבצק עדיך לא להכניס למקרר, אם העוגה תישאר בחוץ היא לא תתקלקל כי היא חלבית???

5. אשמח לקבל יעוץ לגבי סדר העבודה, אם מה כדאי להתחיל?? עם הפיסול אוט הכנת העוגה???
יש לי יומיים העוגה צריכה להיות מוכנה ליום שישי בבוקר לגן

תודה רבה...

net the jet

New member
תשובות:

1) לא יודעת איזה בצק קנית, אני עובדת עם המרשלג וכמעט ולא נוגעת ב cmc . אני מניחה שלפעם רשאונה הספיידרמן ישכב... או ישב, אז לא צריכהלהיות בעיה לעבוד ללא cmc אלא אם כן קנית בצק של סאטין אייס שבמימים אילו מתקשה לאט בגלל החווהלח׳ות.

2) אין בעיה לעשות קורים עם הטוש, אם יצעו אחידים ויפים זו שלאה של היציבות של היד שלך... לחכות שהעוגה תתקשה והבצק יהיה קצת יבש, אחרת הטוש יעשה חורים. יממה תספיק.

3) לאותײַות ומספרים, לרד את הבצק לעובי שאת רוצה, לקרוץ עם השבלונה, להדביק לעוגה עם מעט ממש מעט, מים

4) אם את מכינה יום מרש את העוגה, לא תהיה בעיה, לא לשמור במקרר ( אלא אם כן זה בצק של סטאין אייס או גילרו , ואז אפשר ) בכל מקרה תרדי ותקראי בשירשור לטה התכתבות בנושא

5) הייתי מתחילה כבר היום את הדמות. מחר או היום אחה״צ אופה, ומחר מצפה את העוגה ועושה סגירה וקישוטים ( מלבד הקורים ) אותם הייץי עושה בשישי על הבוקר

תודה על התשובות

תודה על התשובות עזרת לי מאוד.

וקניתי בצק של המרשלג

למעלה