מנסה סקר:

• פותח הנושא lely
  • פורסם בתאריך

lely

New member
מנסה סקר:

שכל אחד/אחת י/תרשום מי לדעתה/ו היה הזוג הכי יפה/חם/מתאים/חמוד או מה שלא יהיה בקיצור את המערכת יחסים שהכי אהבתם יאללללה תשתפו פעולה

lely

New member
../images/Emo23.gifאני מתחילה

לדעתי......הכי הכי היו אמבר ודיקן. לא יודעת למה אבל ממש נהנתי אמבר היתה היא עצמה ולא איזה חיקוי לפורסטר (כמו שקרה לה כשהיא היתה עם ריק) היא גם היתה עם ביטחון עצמי, והיתה הרבה יותר סקסית ודיקן היה ווואו אז...לא רודף שמלות (זקנות) כמו שהוא היום. ואהבתי אותו קשוח, ומיותר להגיד שהגוף שלו אז היה הרבה יותר ברמה... תכלס תנסו להשוות את דיקן+אמבר לדיקן+מייסי. נכון אין בכלל מה להשוות?!?? הוא ואמבר כל כך הרבה יותר מתאימים.... אה וגם את ההתחלה כשבריג'יט נדלקה עליו...אבל רק את ההתחלה אז זה לא נחשב.

S c a r l e t t

New member
זה קל...

ברור שרידג' וטיילור! אני ממש נהניתי לראות אותם ביחד, הם היו הזוג המושלם והמשפחה המושלמת... טיילור כזאת חמודה ומתחשבת ורידג'...טוב הוא רידג' אבל בכל אופן הם היו הזוג שהכי אהבתי

Mighty Morphin

New member
גם אני חושב כמו S c a r l e t t

אין ספק, אין כמו רידג' וטיילור. הזוג הנצחי

NarihS

New member
לדעתי...

זה ברוק ות'ורן, כי עוד לפני שהתסריטאי הרס את זה, הם באמת אהבו אחד את השניה, ות'ורן באמת אהב את ברוק, וברוק באמת אהבה את ת'ורן, והם היו זוג כזה חמוד! כל מה שהם עשו להיות ביחד והם בסוף הצליחו! זה היה פשוט יפה, אני מתה על הפרקים האלה, אני רואה את זה בסטאר וורלד, והם היו מאוד מאוד יפים ביחד.. אבל באמת שגם אמבר ודיקן היו באמת חמודים ביחד! אהבתי את הטיעון שלך!

rachelMcfadden

New member
אצלי זה ככה...

קודם כל טיילור ורידג' לנצח יהיו הזוג שהכי אהבתי
אח"כ אלה סי-ג'יי ובקי (
) ופעם אלה היו אמבר וריק (והריק הזה התחיל לעלות לי על העצבים וכבר ממש נמאס ממנו), ועכשיו גם אני די רוצה שאמבר תהיה עם דיקן (או שלפחות יביאו לה מישו נורמלי וחדש)

lely

New member
סי ג'י מת?

סורי על הבורות, (אני יודעת שבקי מתה...)אני זוכרת אותו מסתובב ואז פתאום הוא פשוט לא היה יותר.

rachelMcfadden

New member
לא, סי ג'יי סתם עזב

הוא לא מת.... אבל האמת שאני לא זוכרת למה הוא עזב

לינה18

New member
הזוג הכי יפה לדעתי הם

ברוק וריג'. הם הזוג הכי הכי לדעתי. אחריהם הכי אהבתי את ברוק ות'ורן, אמבר וריק(לפני שקימברלי הופיעה והרסה להם) וסי-ג'יי ובקי.

למעלה