מנסה לשלוח כתב יד

עד111

New member
מנסה לשלוח כתב יד

ולא מצליחה... האם פשוט לוקח הרבה זמן? אם כן- ודאי תקבלו מאה עותקים של המכתב שלי...

עד111

New member
מנסה שוב...

אני מצרפת את כתב ידי. כפי שציינתי במכתב אני זקוקה להכוון בתחום המקצועי, למרות שגם נתוחים מתחום אחר יתקבלו בברכה... ולמען הסר ספק- אני מאשרת כי כתב ידי ינותח ע"י חברי הפורום.

דנה1233

New member
לא הצלחתי אומנם להגדיל אך נראה לי

כי גם בהגדלה הכתוב ייראה נקודות יותר מאשר אותיות שלמות

graphein

New member
מדוע ה-ס' הבודדה

ולא כמה מ'-ים סופיים וגם הת' במילה 'כתבי...' שורה 10 או הלולאה בחיבור של כמה מה-ת'-ים? התופעה היא שמעניינת ולא האות הספציפית (לא ניתחתי את הכתב)

סמך לא מחוברת ושות'

שלהבת המקורית היקרה, אכן הסמך לא סגורה ואני מקווה שזו לא אינדיקציה לרגלים שלא נסגרות, אבל כדאי לתת את הדעת לעיקר. בהיבט התנועי שום דבר מיוחד לא קרה שם, הרצף נותר שטפי וקשתי ולכן זה מגמד מחשיבות התופעה ומכניס את הדבר לפרופורציה. זה לא אומר שאין שום משמעות לדבר.

../images/Emo45.gifאודי אהבתי את התשובה ו....

בכל זאת מה המשמעות של ס' לא סגורה? (בלי להתחמק...
שלהבת

shamon51

New member
רשמים כאלה ואחרים ../images/Emo24.gif

שלום
כללי רגישה, ושומרת על הקלפים קרוב לחזה גם מהקרובים אליה קוראת אנשים טוב, אוהבת לשתף פעולה ולפעול במסגרת שבה החוקים וההנהגה ברורים. מסתדרת עם פרטים, עושים החלטות מבוססות על ערכים ולא בצורה מכנית/לוגית
מקצועות שיתאימו לך מקצוע טיפולי רופאה/אחות, מנהלת חשבונות, מורה ספרנית, מנהלת משרד, יועצת
בזמנים פחות טובים אוהבת להסתמך על הררכיה, על הדרך ה"נכונה" ולא להעיז על מנת לצאת מהמצב מלאת טרוניות - קוטרית קשה לך להסביר מה את רוצה - מחכה שכבר יהיה בסדר מתרכזת בתרחישים רעים, מה שמגביר את הפניקה
יחסים אישים הריחוק והסגירות שאת מפגינה לעיתים גם כלפי בן הזוג עלולים להתפרש לא נכון על ידי בן הזוג ולהביא למצבים לא רצויים. רגישות היתר שלך והרצון לתת "בכל מחיר" יכולים לגרום לך לחשוב שהצד השני לא מעריך מספיק מסקנה - תהיי יותר גלויה לגבי רצונותיך ורגשותיך ופחות מעניקה ומבינה. שמעון

עד111

New member
שמעון, בעקבות האבחון שלך,

ךחלק מן הדברים התחברתי, ולחלק לא. אני מעדיפה עוד לא לפרט כי אני אשמח לקבל עוד התיחסויות מאחרים ולא רוצה שהן יהיו מושפעות. אמנם אני עוסקת בתחום טיפולי, שאמנם מתאים לי. לאחרונה קבלתי קידום לתפקיד ניהולי בתחום שלי. מסיבות שונות אני מתלבטת אם להמשיך בו או לחזור לתפקיד הקודם. מה דעתכם?

shamon51

New member
התחברתי או לא?

מן הסתם - הדרך הנכונה היא להראות את הניתוח למי ממקורביך וידידך ולקבל מהם תגובה על הניתוח שהרי זה מה שיתרום לך הכי הרבה. ובהצלחה, שמעון

עד111

New member
שמעון שלום,

מה תתן לי תגובת ידידי על הניתוח? הרי ידידי מכירים אותי כפי שאני- כל אחד מנקודת מבטו. פה אני מנסה לקבל חוות דעת לא משוחדת ואובייקטיבית לגבי דברים שאולי אני, ואולי גם אחרים לא ממש יודעים... האין זה כך?

shamon51

New member
מה יועילו חכמים בתקנתם?

חוות דעת לא משוחדת ואובייקטיבית = זה מה שניסיתי לתת החברים יעזרו לך להעריך אם מה שכתבתי באמת כזה שמעון

עד111

New member
אודי שלום,

אני מבינה שהפורום משממש לחילופי דעות בין המתעניינים בתחום, אך מאחר וכתב היד הוא שלי, ויש שאלה מהותית המעסיקה אותי, אשמח להבין על מה אתם מדברים. אם יש משמעות מהי?

בינתיים קיבלת התייחסות עניינית משמע

משמעון, שאר הדברים שנכתבו מתייחסים לתופעות שיש בכתב אך טרם פורשו ונותחו כך שאין עדין מה להוסיף על מה שנכתב.

למעלה