מנסה לצוף...

מנסה לצוף...../images/Emo178.gif

ולהיות אופטימית. או: מחפשת דרך מחפשת בית...
אני מקווה שעד סוף השבוע אמצא לעצמי כבר פינה, גם אם תהיה מצחינה ואפלה. הרבה מבולבלת מעט עייפה קצת מוטרדת והדבר היחיד שמחזיק אותי הוא החברים שלי, שלאט לאט אני מגלה שכנראה זכיתי בחברתם של למ"ד ווניקי"ם. הנה שיר אופטימי לימים בכלל לא נחמדים: מילה טובה/ יהודית רביץ אפילו בשרב הכי כבד, ידעתי שהגשם עוד ירד ראיתי בחלון שלי ציפור אפילו במשב סופה וקור לא פעם זה קשה אבל לרוב מילה טובה מייד עושה לי טוב רק מילה טובה או שתיים לא יותר מזה אפילו ברחוב ראשי סואן ראיתי איש יושב ומנגן פגשתי אנשים מאושרים אפילו בין שבילי עפר צרים ותמיד השארתי פתח לתקווה אפילו כשאבדה האהבה חלמתי על ימים יותר יפים אפילו בלילות שינה טרופה הערה קטנה: לאחרונה, אנשים שונים בפורום מקבלים ממני הודעות מוזרות בשעות הקטנות של הלילה. סליחה על חוסר השפיות (הזמני?) , מבטיחה לספק הסברים בשלב כלשהוא של החיים.

דידית

New member
we love you../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני את שלי כבר אמרתי, תעשי רק מה שנח לך!!! ותזכרי שאחנו פה, בשבילך!
דידית.

adam222

New member
בצחוק, בצחוק...

ס(ת)ם משפט שעלה בדעתי והחלטתי לכתוב אותו ללא שום קשר אלייך, ללא שום קשר להודעתך וללא שום קשר לרציונל ההגיוני (והמעוות) שלי.. סתם כך קבלי..................
* ואל תדאגי יהיה בסדר~!

נראה ש...

א. צריך לפתוח גם לך איזה לוח, אני מתלבטת בין כמה שמות אפשריים... (שחף, תחשבי על שם מתאים!) ב. טוב שאתה מתייחס לפחות במילה, בשבילך גם זה הרבה. רגע, זה היה יותר ממילה. והיה גם אייקון. שיוווו.

דידית

New member
מיכלוש הגודל לא קובע,

משפט המחץ שלי: -העיקר האיכות- דידית. <וסליחה שהתערבתי>

או ש... |טון זדוני|

תשמעי , אני כבר שמעתי סיפורים לא מעטים על כאלו שמסתפקות במועט. וטוב להן ככה. מפרטת כי ככה בא לי. וליתר פירוט- בפרטי.

ש חף

New member
מיכלית,

הגיע באמת הזמן להפסיק עם הודעות של לילה
חוץ מזה מזמן אמרתי שצריך לפתוח פינה לאדם שם הוא יוכל לכתוב את כל המשפטים הלא מובנים והדאחקות הפרטיות שלו כולל מבזקי האקטואליה המפורסמים... (אדם-זה הכל מאהבה!) מחוץ מזה ש... החל מיום ג´ הבא עלינו לטובה אני לבדי בביתי הקט (מאוד :) את מוזמנת תמיד-גם בלי קשר. אני מחכה לך.... <מחפשת דרך מחפשת גם בית חם,אנא תירמו!!!>

מנסה להתקשר אלייך

ישר מקבל הודעה מרשת ***** שהמנוי אינו יכול לענות בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאת מסננת שיחות אבל גם מהנייד שלי שמזוהה אצלך אין תגובה ליאור

האורנג´ שלי מושבת...../images/Emo56.gif

אינני מוצאת אותו... היום אני אורזת את כל החפצים שלי, אז אולי אמצא...

יש פיצוי אם ההבטחה מופרת?

<רשמתי לפני. אחר, האם הבטחה מעל גבי הפורום היא תקפה, ואם כן- כיצד ניתן לפצות אם הפר אותה?> <<כשל תמורה...
----> בדיחה פרטית שלי ושל אחר>>

למעלה