מנסה לפענח בדיקות דם

מצב
הנושא נעול.

efrat 34

New member
מנסה לפענח בדיקות דם

מנסה לפענח בדיקות דם
estradiol e2 1964.8 lh 4.54 progestrone 5.25 היום ה 12 למחזור מהיום הרביעי עד היום השמיני איקאקולמין *2 מה דעתכן? נקבעה הזרעה ליום שישי בבוקר

Big Mama 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מנסה לפענח בדיקות דם
estradiol e2 1964.8 lh 4.54 progestrone 5.25 היום ה 12 למחזור מהיום הרביעי עד היום השמיני איקאקולמין *2 מה דעתכן? נקבעה הזרעה ליום שישי בבוקר

לפי ה-E2 יש לך כמה (אולי אפילו כמה וכמה) זקיקים בשלים, ולפי הפרוגסטרון את בדרך לביוץ. את מזריקה גם אוביטרל או משהו אחר לביוץ? אם כן אז הביוץ שלך יהיה מתוזמן יותר טוב, אבל נראה לי שיום שישי בבוקר זה בסדר, מקסימום הגברת תחכה לחיילים בחצוצרה,
גם טוב . בהצלחה!!!

העין ה 3

New member
מצטרפת לביג מאמא ../images/Emo45.gif

לפי ה-E2 יש לך כמה (אולי אפילו כמה וכמה) זקיקים בשלים, ולפי הפרוגסטרון את בדרך לביוץ. את מזריקה גם אוביטרל או משהו אחר לביוץ? אם כן אז הביוץ שלך יהיה מתוזמן יותר טוב, אבל נראה לי שיום שישי בבוקר זה בסדר, מקסימום הגברת תחכה לחיילים בחצוצרה,
גם טוב . בהצלחה!!!
מצטרפת לביג מאמא

כל זה בתנאי שהבדיקות הן מהיום...

דש1דש

New member
מתעלקת - למומחיות ../images/Emo3.gif - עזררררה....

מנסה לפענח בדיקות דם
מתעלקת - למומחיות
- עזררררה....
יש מישהי שיכולה לומר למה הפרוגסטרון יורד?! יש לי 3 תוצאות של מעקב: E2 סוף סוף עלה מעל ה200 (224) עד כה היה מתחת LH מטפס לו - בערך : 2.4
3.7
5.3 (היום) פרוגסטרון יורד
: 1.7
1.4
קטן מ-0.9 זה הגיוני? להזכירכן - אני ללא כל טיפול הורמונאלי, פוליציסטית ועם גוף שלפני ההריון לא ידע מה הוא אמור לעשות מבחינה הורמונאלית - ואני מנסה לראות אם ההריון לימד אותו משהו - אניחוששת שהתשובה היא... לא..... או שאני טועה?! (דרך אגב - אני ביום ה-19 אבל אצלי זה לא חריג כלל - ביוצים לא יוצאים לפני יום 20-21) HELPPPPPPPPPPPPPPPP

efrat 34

New member
תוספת

מתעלקת - למומחיות
- עזררררה....
יש מישהי שיכולה לומר למה הפרוגסטרון יורד?! יש לי 3 תוצאות של מעקב: E2 סוף סוף עלה מעל ה200 (224) עד כה היה מתחת LH מטפס לו - בערך : 2.4
3.7
1.4
קטן מ-0.9 זה הגיוני? להזכירכן - אני ללא כל טיפול הורמונאלי, פוליציסטית ועם גוף שלפני ההריון לא ידע מה הוא אמור לעשות מבחינה הורמונאלית - ואני מנסה לראות אם ההריון לימד אותו משהו - אניחוששת שהתשובה היא... לא..... או שאני טועה?! (דרך אגב - אני ביום ה-19 אבל אצלי זה לא חריג כלל - ביוצים לא יוצאים לפני יום 20-21) HELPPPPPPPPPPPPPPPP
תוספת
e-2 1964.8 pmol/l lh 4.54 miu/ml progesterone 5.25 nmol/l ערכי נורמה ריק הערה ריק קופת חולים כללית זה כי שאלו אותי על ערכים בחדר השני :) יום שישי בבוקר אני אמורה להזריק פרגניל

מתשובה שקיבלתי לפני חצי שעה

מתעלקת - למומחיות
- עזררררה....
3.7
1.4
מתשובה שקיבלתי לפני חצי שעה
מהרופא שלי- זה ממש לא משנה שהוא יורד כל עוד הוא בערכים שלפני ביוץ.

נשמעת תוצאה מצוינת !

מנסה לפענח בדיקות דם
נשמעת תוצאה מצוינת !
שיהיה בהצלחה להערכתי ומנסיוני יש לך איזה 3 זקיקים אבל רצוי גם לראות ב- US

מצב
הנושא נעול.
למעלה