מנסה לעבור את זה

קים זיץ

New member
מנסה לעבור את זה

ואולי בכלל עדיין בשלב ההכחשה.... עמדנו לציין את שנתנו הראשונה יחד (אחרי שיותר משנה קוםד לכן היינו מכרים) זהו הקשר הראשון לשנינו,לאחר הרבה ניסיונות קצרים, הצלחנו לשמר קשר רציף כ"כ ואף לעבור לגור יחד. התקשורת ביננו היתה נפלא מתואמת באופן מפתיע, הצלחנו למצוא נושאים משותפים, לתמוך כשצריך וכד' במשך החודש האחרון הוא התנהל כאילו-רגיל.אך הסתגר לו בקונכיה משלו. הבנתי שהוא עובר משהו, אבל הוא החליט שלא לשתף אותי לפני שבועיים הוא הודיע לי שהוא רוצה שניפרד. הוא עדיין אוהב אותי, אבל ה'טייטל' של שנה יחד מלחיצה אותו והוא לא יכול לראות את זה ממשיך. אני מצידי ניסיתי להבין יותר לעומק מהיכן זה מגיע, אבל הוא סירב לשתף פעולה (כי הוא, כאמור, החליט שזה צריך להיגמר). הוא יודע שאני לא לוחצת אותו לכיוון חתונה, וזה למרות ששנינו כבר בגילאים ש - גם אם הלחץ לא מגיע ממקום מסויים - הוא קיים שם בסביבה. כבר הכרנו זה את משפחתו של זו, כבר יצא לנו לדבר על העתיד (ומוזר שזה בד"כ בא מצידו), והוא פשוט החליט לחתוך הכל. אז הניתוח הצליח אבל הלב נשאר קרוע. אני ארזתי וחזרתי לבית הוריי. מעסיקה את עצמי באובססיביות. מחדדת לעצמי כמעין מנטרה - להתחיל להסתכל קצת לכיוונים חדשים. ובמקביל "מתה" שהוא יתפוס את ברכיו הרועדות, יתעשת ויחזור בו מהחלטתו. שמעתי כ"כ הרבה סיפורים מהסוג הזה, ומוזר שדוקא אצלי חשבתי ש'זה לא יקרה' - שאני שברתי את מיתוס 'הרווק התל-אביבי' המצוי. כניראה של'זן המצוי' הזה אין "מגדיר" משלו, ואין ספר הפעלה, וכל תוצאה מניסוי קודם, לא נרשמת בשומקום. ולכן כל חוקרת טבע מצליחה ליפול למראה הפרפר המרשים הזה. אולי הייתי צריכה לנער אותו, ואולי עשיתי נכון ששיחררתי אותו מהרשת..... זאת שמנסה להתעשת על חייה מחדש

seeyou

New member
"הוא יודע שאני לא לוחצת אותו לכיוון חתונה"

חסרים הרבה פרטים במיוחד הגיל של ה"ילד"
עקרונית,לא חייבים למסד קשר טוב בגלל הלחץ שגורם מעמד החתונה אצל הרבה צעירים. "הוא עדיין אוהב אותי".....
מה זה אהבה? זה לא רק מילים באוויר לפי התסריט שלך הוא בכלל לא אהב אותך-פשוט היה לו נוח ונעים ביחד. אני מבסס את הדעה שלי על המשפטים שלך: "אני מצידי ניסיתי להבין יותר לעומק מהיכן זה מגיע, אבל הוא סירב לשתף פעולה " :"התקשורת ביננו היתה נפלא מתואמת באופן מפתיע, הצלחנו למצוא נושאים משותפים, לתמוך כשצריך וכד'" יוסי

קים זיץ

New member
התקשורת היתה נפלאה עד לחודש האחרון

מתייחסת למהלך השנה יחד. ההסתגרות התחילה כשהוא נעמד לפני ההגדרה "שנה". הוא הודה שהגדרת הזמן הזו מלחיצה אותו, ומכיוון שכך - החליט לוותר. "הוא עדיין אוהב אותי" - נאמר מצידו.. ואולי זה נאמר כדי להשקיט בי שאלה אחרת שהיתה עולה בהמשך השיחה. מה זאת אהבה? זה לפעמים רק מילים באוויר,נכוןן. אבל אני יודעת ובטוחה שהוא באמת התכוון ומרגיש את זה. הוא מתחיל את שנתו ה-35 עכשיו, והוא בהחלט נילחץ מהמספר הזה. החשיבה לעתיד מלחיצה אותו עוד יותר מאשר מלחיצה אותי. קים

seeyou

New member
החשיבה לעתיד מלחיצה אותו ?../images/Emo10.gif

למרות שהוא "רק" בן 35 (קרונולוגי) הוא לא התבגר. ג'ון גרייר אמר: " אתה יכול להיות ילד רק פעם אחת, ילדותי - לעד!", בגילו יש אלפים כבר עם כמה ילדים. "תא משפחתית" זה בערך תמצית של הזוגיות השמרנית עם יתרונות והחיסרונות שקיימים בה. לא חובה שהוא התחתן-אצל גברים השעון הביולוגי לא מטקטק באותו מהירות
סיימת עוד פרק בחיים-זה הזמן לחשוב על פרק חדש. בהצלחה

נונה17

New member
בחור בן 35

שנלחץ מהטייטל של שנה ביחד? אני רואה שלוש אפשרויות: 1. ילד קטן שלא התבגר וחושב שחוקי הזמן לא חלים עליו. 2. לא בנוי בכלל לקשר זוגי. אל תבלבלי עם מס' 1. יש אנשים שזה לא בשבילם ואם עד גיל 35 הוא לא מסוגל לחשוב על עצמו בקשר שנמשך שנה - אולי זה בכלל לא בשבילו. 3. זה לא הוא, זו את והוא פשוט לא מעוניין בך מספיק כדי להתאמץ ולהתגבר על החששות שלו. בכל מקרה השורה התחתונה היא אותה שורה תחתונה - הוא החליט לוותר. בינינו - עדיף ככה. חפשי לך אחד בוגר קצת יותר.

הוא לא רוצה בכלל

עברה שנה, הוא לא מעוניין וזהו. זה שהוא אומר שהוא עדיין אוהב אותך לא מלמד דבר... אולי הוא סתם אומר את זה כדי לפגוע פחות. סתם מילים שלא עולות כסף. במקום לחשוב עליו כ"זן", תנסי לבדוק עם עצמך, בעיקר איך קרה שהוא עוזב אותך מבלי שאת ערה למצב. עירנות שלך לא בטוח שהיתה משנה את המצב, אבל לפחות היית מודעת לעניין מוקדם יותר, נערכת בהתאם אולי אפילו יוזמת פרידה, ונפגעת פחות. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה