מנסה לנסות

תותית104

New member
מנסה לנסות

אבל קשה לי.
מצאתי שבן זוגי שלח תמונות עם ישבנים ועם רמיזות לאברי מין לאישה אחרת הוא גם כתב לה שהוא מת עליה.כששוחחתי איתו הוא התמם בטענה כי היא אחת מהחברה בעבודה, שהוא לא חשב שזה לא בסדר, שהוא כתב לה שהוא מת עליה כי היצילה אותו בעבודה.
אני מנסה להאמין לו (לטמון הראש באדמה כבת יענה) מכיוון שישנם הרבה דברים טובים בו, מכיוון שאני עוברת תקופה מאוד קשה בהרבה תחומים אחרים ואין לי כח כרגע להתמודד עם פרידה.
לצערי אני לא מצליחה. מראה הגבר הביישן ששייך רק לי כבר לא עומד מול עיני כי אם גבר שאוהב נשים ואין לו בעיה לבגוד בי.
אני גם ראיתי שהוא נכנס לאתרי צ'ט. אני מניחה שלא נכנסים לאתרי צאט לשוחח על ענייני אקטואליה עם גברים אחרים כי עם לצרכי הכרות עם בנות המין השני.
קשה לי מאוד לסלוח
איך סולחים?
איך ממשיכים הלאה?
אולי באמת אני מגזימה ויוצאת מפרופורציות כמו שהוא חושב?

חג שמח.
תות

Hermineh

New member
מסיפורך נשמע שהוא אכן לא כל כך ביישן

כמו שחשבת. את בכלל לא בת יענה וטומנת את ראשך בחול.
מצד שני אני מאמינה שאחוז גבוה מהגברים מצ'טטים ומתחילים עם נשים אחרות. זה לא בכרח אומר שהם בוגדים פיזית אלא יותר משתעשעים ברעיון ואחר כך חוזרים הביתה לאכול.
אני אישית מאוד מאמינה בלשחרר, לתת לו להשתעשע עד רמה מסוימת (צאט וכו'). אם הוא כבר שולח תמונות ערום עם רמזים לידידה מהעבודה זה כבר הרבה מעבר לסתם צ'אט לדעתי. גם אם הוא עשה את זה בתמימות אז עצם זה שהוא הסתיר את זה ממך זה בעייתי.

אני הייתי מגדירה קודם כל לעצמי ואחרי זה לו איפה עובר הגבול מבחינתך. נניח שזה בסדר שהוא בצ'אט או כותב בפורומים אבל לא מעבר לזה. דברי איתו על מה שעובר עליו, למה הוא מרגיש צורך לשלוח את מה שהוא שלח לידידה ההיא. אין מוצא אחר מלצור מצב של תקשורת פתוחה בינכם ולדבר על הדברים שקרו.

Alin791

New member
זה לגיטימי

לפני שנה כשהייתי בהריון וישבתי מהעבודה, היה לי קצת משעמם, יום אחד החלטתי להיכנס לפייס של בעלי. ידעתי את הסיסמא שלו שהוא נתן לי פעם. אז הייתי עוקבת אחריו בלי שידע, עקבתי יום יום כמעט איזה חודשיים , עד שיום אחד רבנו אני והוא, וכשניכנסתי לפייס ראיתי התכתבות בינו לבין מישהי, הוא התחיל איתה ופירגן ואמר לה ואמר לה דברים שבא לו לעשות לה וכל הגועל נפש ..... לא יכלתי להתאפק התקשרתי אליו וצעקתי ועשיתי מהומות. אמרתי לו תבוא עכשיו הביתה ותסביר מה הגועל נפש הזה !הוא הגיע ואמר שזה סתם בשביל לעצבן אותי ושהוא יודע שיש לי את הסיסמא, תאמת לא האמנתי, הוא נשבע ודיברנו המון באותו יום והחלטתי לסלוח לו כי עמדתי ללדת אז. אחרי כמה ימים החלטתי לשלוח הודעה לאותה אישה וכך עשיתי. התכתבנו אני והיא ויצא שיש לה חבר ושמה תמונות שלו ושלה יחד, ואמרה שזאת סתם התכתבות שהיתה ביני לבין בעלך וכנראה שהוא במשבר ושהוא אוהב אותך וסתם רצה לדבר עם מישהו . בקיצור העברתי וזרמתי והחלטתי לתת אמון מלא בבעלי , ולהפסיק לעקוב אחריו, ולסתכל על הצד הטוב שבנישואין שלנו ולזרום ולהתעלם מכל השטויות . רק שתביני אני נגד בגידות , ובעד זה שאם בוגדים זה נטו פרידה סופית . בעלי יודע טוב מאד שאם יבגוד בי זה הסוף שלנו ביחד ומקווה שזה לא יקרה לעולם! כי אני בפרק ב׳ בחיים שלי ויש לי מספיק צרות על הראש. רק יש לי כבוד עצמי ולא ארשה שיבגדו בי ואשאר במערכת ואזרום... לפי דעתי תשבי עם בן זוגך ותדברו בנושא , ואז תחליטי מה את רוצה לעשות , בסוף ההחלטה חוזרת אך ורק אלייך בהצלחה !

תותית104

New member
ניסיי לדבר

באמת שניסיתי אך הוא מתמם ואפילו לא מתנצל. כאילו אני היא זאת שלא בסדר שחושבת שמעשה כזה הוא לא בסדר.
אם הוא היה מתנצל, מתחרט, מודה שטעה ומבטיח שלא יחזור על מעשיו אז אולי הייתי יכולה להמשיך הלאה.
אבל הוא פשוט לא מבין מה אני רוצה ממנו.... ואני לא יודעת איך להרגיע את עצמי , איך להמשיך הלאה.
היה לנו חג נוראי ביחד.
אני מרגישה נורא.
אני מרגישה פגועה ולא מצליחה להשתחחרר מזה וכואבת לא פחות את היחס שלו אחרי שהוא גילה שאני יודעת כמו.... אם מתאים לך אז תשלחי לגברים גם..... זה זילזול.... זה חוסר כבוד....
לא יודעת כבר מה לחשוב עליו, על הקשר שלנו ועלי שלא מצליחה לקבל החלטה ולהבין מה עובר עלי.

Alin791

New member
הוא לא משאיר לה הרבה

ברירות. כנראה שהוא יודע שאת לא תעזבי. הוא רואה שאת חלשה כנראה שאת שקופה מדי, בנוגע לזה שאין לל כח לפרידות . אל תשכחי את הכבוד העצמי וההערכה לעצמך! תקחי את עצמך בידיים ואם את מרגישה שהוא בגד אז תיפרדי ממנו ואז יבין את הטעות שלו! אם לא תעריכי את עצמך אף אחד אחר לא יעריך אותך ובמיוחד לא בן זוגך לצערי. תגידי לו במשפט אחד וברור אם אתה רוצה לבגוד אני לא ממשיכה אתך שכל אחד ילך לדרכו! שאת מעוניינת בזוגיות נקייה בלי בגידות ושטויות ואם הוא לא אז שיעוף מהחיים שלך .

Alin791

New member
הוא לא משאיר לה הרבה

ברירות. כנראה שהוא יודע שאת לא תעזבי. הוא רואה שאת חלשה כנראה שאת שקופה מדי, בנוגע לזה שאין לל כח לפרידות . אל תשכחי את הכבוד העצמי וההערכה לעצמך! תקחי את עצמך בידיים ואם את מרגישה שהוא בגד אז תיפרדי ממנו ואז יבין את הטעות שלו! אם לא תעריכי את עצמך אף אחד אחר לא יעריך אותך ובמיוחד לא בן זוגך לצערי. תגידי לו במשפט אחד וברור אם אתה רוצה לבגוד אני לא ממשיכה אתך שכל אחד ילך לדרכו! שאת מעוניינת בזוגיות נקייה בלי בגידות ושטויות ואם הוא לא אז שיעוף מהחיים שלך .

roeyco1

New member
הסבר להתממות

הוא יתמם כל עוד הוא ירגיש ממך שהוא יכול "להחליק" את האירוע הזה ותוך זמן קצר הקשר שלכם יחזור לשגרה מבלי שתעשי לו דרמה גדולה מדי מזה.

אז אני חושב שאת צריכה קצת להעלות את האגרסיביות של בדיקת הסיפור מולו ושיבין שזה לא עוד משהו זניח אלא פוטנציאל למשבר זוגי אמיתי - מכאן יש סיכוי טוב יותר שתביני את האמת ומה באמת קרה שם ואז תוכלי להחליט מה לעשות עם זה (לסלוח, או לעזוב).

שירה190

New member
את עוד שם?

רק את יכולה לקבל החלטה, אבל מתוך מה שאת כותבת לא ברור למה את נשארת במקום בו את מרגישה שמזלזלים בך.
בסוד אגלה לך שגם אם יתנצל, יתחרט ויבטיח שלא יחזור על מעשיו, אין ודאות שיעמוד במילתו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
בהמשך לדברי אלין

אכן נחשפו פה כמה עובדות מאוד לא נעימות.
הפחות חשובה היא שהוא באמת שולח תמונות חרמניות ומחפש אקשן - עובדה שבשביל לטייח אותה צריך הרבה מלט, חול וסיד.
היותר חשובה היא שהוא מזלזל בך,
והשלישית, לקינוח, היא שאת באמת חלשה מולו.

אני חושב שקיבלת כאן wake up call רציני לבדוק את חייך, מקומך, כיוונך ובכלל את המלאי כולו.

אני חושב שזו תהיה טעות ליצור משבר שמרוכז רק בארוע הזה, כי בסוף הוא יצליח להוציא אותך קרציה ונודניקית, ואת עצמו נקי וזך - לא כי כך הם פני הדברים, אלא בגלל החולשה שלך לידו, ובגלל שיש לו ביצים גדולות ומצפון בינוני בלבד.

לכן הצעתי לך היא לעשות רוויזיה על חייך, ולא לעשות את מה שהכי בא לך, ואת הכי טובה בו, וזה טמינת הראש בחול.

אם תטמני, תרוויחי שקט זמני, אבל הפיצוץ הבא בוא יבוא, וימצא אותך עוד פחות מוכנה.

roeyco1

New member
לדעתי...

א. בוא נבדיל בין התכתבות וירטואלית יותר עם מישהי מרוחקת מאוד בפייסבוק או בצ'ט שאיתה קל לי יותר לחיות ולהבין, ואני לא מכנה אותה כבגידה בכלל לבין מצב שבו מדובר במישהי שעובדת איתו מה שהופך את הקשר, לפחות פוטנציאלית, מקשר וירטואלי לפיסי-רגשי ועלול להוביל לבגידה של ממש. אתרי צ'ט זו פחות הבעיה.

ב. אני לא אוהב את התגובה שלו - היא לא נשמעת אותנטית והגיונית.

ג. אין פה עניין של לסלוח בכלל - לא שאסור לסלוח אבל את ממש עדיין לא בשלב הזה. כרגע את צריכה להתמקד בעיני בבירור הסיפור עד תום - לא להתבייש לשאול כל מה שצריך מולו, כולל בעדינות לנסות לאמת ולבדוק דברים גם מול צד ג' כמו מכרים אחרים מהעבודה שלו אם את סומכת עליהם (אבל רוב הסיפםור הוא מולו - לפתוח בלי בושה כי אמון הוא נושא מהותי מדי בשביל המשך הקשר שלכם. הייתי ממש אומר לו שגם אם מעד ובגד אני מצפה לדעת את זה. אני לא מאמין בטקטיקה שלפעמים רווחת אצל נשים של "אם הוא בוגד בי, אני מעדיפה לא לדעת, אבל אם אגלה אני אזרוק אותו". בגידות בעולם המודרני הם פעולה שכיחה מאוד (והולכת ונהיית שכיחה יותר עם השנים) - אבל לגיטימי שתחלטי לא לסלוח במידה ויתברר שזה מה שקרה. צריך גם להבדיל בין סוגי בגידות - טקטיות (נניח מחסור במין בבית, רצון "לגוון") או אסטרטגיות (רומן ארוך טווח שמאחוריו התאהבות אמיתית במישהי אחרת) - וכמובן לכל אחד מאיתנו סקאלת ערכים שונה והתייחסות אחרת למקרה של בגידה. כרגע כאמור הייתי מתעקש מאוד לברר את כל הפרטים של הסיפור - כי גם אם תוכלי לחיות עם בגידה ולהמשיך בקשר, בטח לא תוכלי לחיות עם סימני השאלה של מה בדיוק קרה שם וכו'. לדעתי הוא לכל הפחות חייב לך את האמת, ואת כל האמת.

ד. את ממש לא מגזימה ולא יוצאת מפרופורציות. זה אירוע שאת צריכה לברר עד תום ואז להחליט בקור רוח איך לנהוג - לסלוח, לעזוב וכיו"ב.

סטנגה Joe

New member
נשמע כמו חארטה

הבחור מחפש מהצד.
אז את יכולה להתעמת איתו.
את יכולה לנסות להבין איתו או לבד עם עצמך מדוע זה קורה.
את גם יכולה להתעלם מזה ולא לעשות כלום.

רק אל תספרי לעצמך שלא קורה שם כלום.

למעלה