מנסה ללמוד..

מנסה ללמוד..../images/Emo85.gif

היי בנות, מבחן ראשון בפתח ואני כבר בחופשת סימסטר.. מנסה ללמוד והראש נודד למרחקים אחרים....נודד למציאות ישנה. אני יודעת שאמא הייתה מאוד רוצה שאני אחזור לשיגרה, אלמד ואצליח, אבל איך אפשר להתרכז??
יש עצות? נראה לי שאני אלך עוד מעט לבית העלמין,זה קצת משחרר.. אולי כשאחזור,תחזור לי המוזה ללימודים.. הוקוס פוקוס1

libi4

New member
הוקוס פוקוס יקרה...../images/Emo18.gif

אז בגלל שאת קשתית....אז יש לנו קיצוניות במצבי רוח...ולימודים....אפשר לדחות ולהבריז...ועבודה לא...אזזז... תתאפסי...ותסתערי על החומר כדי שתצליחי....ותעשי הפוגות של אמבטיה חמה
ושוקו חם
ואולי טיול קצר וזהו.... בהצלחה... אשמח להיות כאן עבורך...

gitta

New member
החופשה בין הסמסטרים

היא חופשה שבקלות "נוזלת" בין האצבעות, וחופשת הפסח עוד יותר... לכן כדאי לתכנן אותה מראש כדי לנצל אותה ביעילות, ולהקצות לכל נושא מס' ימים לפי חשיבותו ומרכזיותו (האחוזים שהוא מהווה בשקלול הסופי). ידוע שרישום תמצית וראשי פרקים מהחומר הנקרא, תוך כדי הקריאה, מייעלים את הזיכרון. גם איחולים טובים לא יזיקו, לכן אני מאחלת לך שתצליחי בכל המבחנים.

שבתי לדווח...

היום הייתי בבית העלמין,פרקתי את מה שהרגשתי, הרגשתי שאת "המנה היומית" של הבכי וההרגשה העצובה הזו כבר עברתי ומספיק להיום (זה נשמע רע,אני יודעת...
), באתי הבייתה והתחלתי ללמוד וזה דווקא די הצליח לי.. החלטתי לתעל את האנרגיות האחרונות שנותרו בי ללימודים,לפחות שייצא מזה משהו. וואו,לא האמנתי.. אז,תודה לכן בכל מקרה..
הוקוס פוקוס

S u n n y 1

New member
../images/Emo63.gifהוקוס פוקוס בהצלחה ../images/Emo70.gif

שמחה שמצאת את השקט ללמוד בסופו של דבר, ואני מאחלת לך שיהיו לך מבחנים קלים, טובים ומוצלחים
.

למעלה