מנסה לחזור לזה..

Devani

New member
מנסה לחזור לזה..

הי
כבר כמה חודשים שאני כותבת את החלומות שאני זוכרת בהתמדה...
בזמן האחרות גם עושה בדיקות מציאות
ובאופן כללי מנסה קצת להתחבר מחדש לחלומות שלי

אני רוצה לרענן את השיטות..
מחפשת שיטה ממולצת נוספת לבדיקת מציאות שעובדת לאנשים(לפני כשנה שהייתי מחצללת השתמשתי בעיקר בידיים)
ושיטה להארכת חלום כשאתה צלול

ובכללי איך חוזרים אחרי תקופה שלא חלמתי צלול?? פשוט לנסות מהתחלה או שיש דרך קיצור אם פעם הייתי מצליחה...?

אל על2

New member
ברוכה השבה !

אני אמנם לא מכיר אותך בפורום
אבל אני מנחש שכבר היית פה השם מוכר לי..

לחזור לתקופה חדשה של חלומות צלולים זה לא קשה, יש לך כבר נסיון וידע
כל מה שצריך זה פשוט להחזיר את זה

כדאי (צריך) שתעשי כל יום בדיקות מציאות
ואני חושב שאם טוב לך בדיקות היידים כדאי שתישארי עם זה

שיטה להארכת חצלול -לשפשף את הידיים

אין דרכי קיצור...את יודעת זה כמו חלומות רגילים ,את יכולה לגרום להם לבוא, אבל לא מיד

ספרנו1

New member
יודעים להסביר למה השיטות כמו שיפשוף ידיים

עובדות לעניין הארכת חצלול?

בערך

המחקר המדעי בעניין לא התקדם עד כדי כך הרבה, אז חצי ממה שאני אומר זה מניסיון אישי במקום.

שפשוף ידיים זה מקרה פרטי של שימוש בחושים, ובמקרה הזה חוש המישוש. משום מה שימוש בחושים בחלום מחדד אותו. כאילו הופך את החלום למוחשי יותר, וכך ליציב יותר.
רוב השיטות לחידוד החלום קשורות לשימוש בחושים, ובאופן בסיסי עובדות על אותו ה"מנגנון".
מסיבה זו אפשר לאלתר שיטות לפי תוכן החלום אם זה מתאים (פעם הורדתי על עצמי גשם כדי להישאר צלול, וזה עבד יופי).

השיטה היחידה שאני מכיר שעובדת על מנגנון שונה היא חידוד החלום באמצעות פקודות קוליות. לדעתי שווה לשלב שיטות משני הסוגים כדי לקבל תוצאה מיטבית.

ספרנו1

New member
גם פקודות קוליות מפעילות את חוש השמיעה..

תודה על ההסבר

GalMutzafy

New member
שלום

קודם כל יפה שאת מנסה לחזור לנושא הכל-כך מדהים ומעניין הזה, בהחלט שווה את זה.

דבר שני, אני לא חושב שיש קיצורי דרך, צריך לעבוד קשה בשביל להשיג תוצאות כאן, בין אם זה לעשות 10+ בדיקות מציאות ביום, לכתוב חלומות בכל בוקר גם אם אתה עייף או לא זוכר הכי טוב, לקרוא המון על חלומות צלולים ועוד המון...

אבל זה מרתק ומעניין, זה הצד היפה כאן.

בגלל שיש לך ידע מהעבר ואולי את מכירה כבר שיטות, אפשר להציע לך את שיטת WILD, אבל תמיד אני ממליץ יותר על שיטת MILD או WBTB.

ויש כמה שיטות להארכת חלום צלול כמו: שפשוף ידיים, להסתובב במקום, לצעוק ''חלום התבהר!'', לנגוע בחפצים בחלום/בגוף החלום שלך.

מקווה שתצליחי אם רק תאמיני :)

שלום שוב

וואו Devani זה שם שמזכיר נשכחות.. מלא זמן לא היית פה!

כמו שכבר אמרו, אין יותר מדי דרכי קיצור. זה קצת כמו כושר- צריך להיכנס לזה מחדש, אבל זה תמיד קל יותר בפעם השניה.
חשוב להקפיד על בדיקות מציאות, מודעות לנושא וכמובן להמשיך עם היומן.

אם הצלחת פעם את כבר יודעת שאת יכולה. קצת מאמץ, התמדה ורצון ואת שם שוב.
מחכה לשמוע איך הולך :)

Devani

New member
תודה לכולם... נכנסתי לשבוע אינטנסיבי סביב זה

מצאתי שיטה והיא האות ח'(הח'מודה) שכתובה לי על הפלאפון בקטן..
כמה פעמים ביום אתם מתעסקים בפלאפון שלכם?! בטח המון.. וזה אומר- המון בדיקות מציאות... שזה נפלא
גם כיף פשוט לשאול ולחקור את זה באמצע היום ולחשוב שהכול היה יכול להיות חלום
אני נהנת מהסקרנות לקראת החלום הצלול הבא אחרי תקופה ארוכה שלא חלמתי צלול...
משתדלת לרשום חלומות(גם הרבה פעמים יחד עם השעון המעורר- הפלאפון נשאר ביד, אני בודקת אם אני ערה ואז כותבת את החלומות בפתקים בפלאפון, זה עוזר וקליל ממש..) אבל אני ממש מתקשה לזכור יותר מזיכרון קטן מאחד החלומות.. למרות שאני קמה ויודעת שהיה לי לילה מלא בהרפתקאות משוגעות ועולמות מטורפים... וזה מתסכל.. אבל אני ממשיכה :)

למעלה