מנסה להתאושש

מנסה להתאושש../images/Emo13.gif

היי בנות, אין לכן מושג איך אתן מעודדות אותי עם כל המסרים והטלפונים, נראה לי שדיברתי כבר עם כולכן
, פיספסתי מישהי?
אני מנסה להתאושש מכל ההלם הפיזי והנפשי ומנסה להתגבר על הטראומה שעברנו. אני מתגעגעת בטירוףףףף לתינוקת המתוקה והיפה שנולדה ומתה לה
יחד עם זאת, אני מצליחה לראות טיפת אוררר בקצה המנהרה ואחרי משפטים קשים שהרגשתי וכתבתי במסנג'ר אז התחברתי למשפט שהתחלתי טיפה להאמין בו- "גם אנחנו נהיה משפחה
- אמן!!!!!" אני ביום ראשון הבא נפגשת עם הרופא נשים בקשר לאישור העקרוני ואני רוצה כבר שהיא יצא לדרך ואמןןןןן שהדרך תהיה קלה ומהירה יותר, לפחות שמשהו קטן אצלנו ילך חלק פעם, מגיע לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודהההההה לכל המעודדות והתומכות<בלי שמות
> ולך מירב על העזרה. יש לי שאלה חשובה-- סקר קטנצ'יק
- כמה זמן לקח לכל אחת מכן להתחיל את ההפרייה הראשונה עם הפונדקאית מהרגע ששלחתן את האישור העקרוני??? מנסה להתעודד שאולי זה ייקח קצת פחות מ10 חודשים. אני מצרפת לכן צילום של פסל שבעלי פיסל <הוא פסל בנשמה>. אוהבת את כולכןןןןןן ריננית היחידה

ריננית, נהדרשאת מצליחה להרים ראש

חשבתי שייקח לך יותר זמן... לגבי שאלתך, כמובן שאין לי תשובה כי אני רק עכשו קיבלתנו את האישור העקרוני ויוצאים לדרך, בכל זאת, כאחת שעומדת - כמוך - בפסיעות הראשונות של התהליך, וחולמת גם על התינוק/ת שלי שאחזיק בזרועותי, ורוצה לחשוב שזה יהיה בעוד..... הכי מהר שיכול להיות, אני רוצה לומר לך את מה שאמרה לנו מירב בפגישתנו הראשונה איתה - שלא כדאי לך להציב לוחות זמנים לתהליך הזה, ולדמיין מתי תהיי בסופו כי זה עלול להיות מאד מייאש. זהו תהליך ארוך, ומן הסתם גם מייגע ולעיתים אף מתסכל וחשוב להסתכל קדימה בכל פעם ליעד הקרוב ולא לסוף התהליך. כמו למשל אצלנו - שלב ראשון עשינו בדיקות גנטיות וחיכינו לתשובות החיוביות. במקביל הגשנו את המסמכים לאישור העקרוני וחיכינו לו. עכשו נצא לדרך ונצפה להכיר פונדקאית מתאימה וכו' ומשתדלים לא לחשוב בתאריכים, למרות שכמובן רוצים שזה ימשך כמה שפחות ונגיע ליעד כמה שיותר מהר. מאחלת לך תהליך קל, קצר ככל האפשר, וחשוב מהכל - השגת היעד: משפחה מאושרת!

אוריתוש 5 ../images/Emo24.gif בהצלחה!!! כנסי..

יו איך אני שמחה ששלב אחד וחשוב עברתם- האישור העקרוני
מה הקשר לבדיקות הגנטיות לפני האישור העקרוני?? אמורים לתת מסמכים גם מבחינה גנטית לאישור העקרוני? האמת? אני עדיין מבולבלת בקשר למילוי הטופס 6 הזה - ז"א הרופא נשים צריך גם למלא מעכשיו את איכות העוברים שהיו לנו בטיפולים?? כי אם כן אני בצרות
יש לי 2 סיכומי אובדן הריונות.
צילומי צילום רחם ו-2 היסטרוסקופיה.
בדיקות קרישיות יתר.
כל 13 ההפריות שעשיתי- בפירוט איפה עשיתי, כמה נשאבו , כמה הופרו וכמה הוחזרו והתוצאה.<בלי איכות של העוברים>.
3בדיקות זרע של בעלי ישנות.
אישור מהקרדילוג שלא מאשר לי לשאת הריון ושולח אותי לפונדקאות.
יום ראשון הבא בפגישה עם רופא הנשים- הוא יכתוב לי גם המלצה לפונדקאות. **כדי שהאישור העקרוני ילך חלק- חסר משהו ממה שכתבתי? או גם להוריד משהו? תודהההה אוריתוש

טופס 6

אני לא ממש יודעת לענות לך, ריננית, כי אצלי הסיפור הוא אחר - אין לי בכלל רחם ולכן אין לי הסטוריה של טיפולי פוריות. אבל מה שאני כן יודעת זה שהרופא שלך צריך למלא את הטופס ולכתוב את חוות דעתו, זה לא דאגה שלך. ליתר בטחון, דברי עם אביבה והיא תגיד לך בדיוק מה מכל החומר שבידייך את צריכה לשלוח.

חדוהיוס

New member
ריננית

אתמול שוחחנו בקצרה,שיהיה לך המון הצלחה..את התהליך של הטיפולים את כבר מכירה... מבחינת ברוקרטיה,זה תלוי בעומס..קחי אויר ,תתחילי לאט לאט והעיקר הוא הסוף הטוב ...חדוה.

|חדוהיוס../images/Emo24.gifתודהההה

עזרת לי מאוד מתוקה ואני מאחלת לך הצלחה גדולההההה
אני עוד אשגע אותך
ריננית היחידה

בוקר טוב ובשורות טובות ריננית

אני שמחה לשמוע שקמת על הרגליים וגמלה בליבך החלטה להמשיך הלאה ובמלוא הקיטור. מאחלת לכם המון הצלחה ומזל . (הפסל מקסיםםם תמסרי לבעלך). לכל שאלה שתצוץ אשמח לעזור יש לי מסנג'ר אם תרצי. ב ה צ ל ח ה!!!!

מירבי*

New member
בוקר טוב ריננית יקרה../images/Emo24.gif

אתחיל בכך שהפסל מאוד יפה, נראה שהוא כשרון אמיתי הבעל שלך. אני מעריצה את היכולת שלך לקום על הרגליים אחרי מה שעברת ולראות את העתיד הורוד (אני מבטיחה
) עם אמביציה כמו שלך את תצליחי ללא ספק. שבוע נפלא!

הי ריננית, הפסל מקסים - ארוך

לגבי התהליך, מהרגע שהחלטנו, השגתי כל החומר תוך יום (רצתי כמו קטר) והתקשרתי לאביבה לנסות לזרז, קיבלתי אישור עקרוני תוך כ 3 שבועות. לאחר האישור העקרוני עברו כ 8 חודשים ברוטו במהלכם הכרנו הפונדקאית, עברנו מבדקים, פנינו לעו"ד, עשינו חוזה, הפונדקאית הוזמנה לראיון בוועדה, וכו'. לאחר מכן אושרנו והטיפול הראשון החל מיד, וכ 3 שבועות לאחר האישור בוועדה היא עברה החזרה של מוקפאים ונקלטה כאמור עם תאומותינו בפעם הראשונה. כשאני חושבת על זה היום הזמן די טס לי אז, הייתי מאוד נרגשת והכל נראה לי אוטוטו. מה שנסחב והיה לי קשה היה דווקא ההריון. כשזה לא בגוף שלך כל יום זה נצח ולכן אני מדגישה בפנייך את הצורך של התעסקות במה יהיה אחר כך, בטיפול ובהריון ולא בהתעסקות המאוד שולית בעייני, בבירוקרטיה עכשיו ובוועדה, זה פשוט כלום ויעבור לך ותשכחי מזה, מה שחשוב זה העברה של הזמן והציפיה לילד במהלך הטיפול וההריון. וחוץ מזה אם את עם מירב, זה אחרת והתהליך על כל שלביו יותר ברור. אני מאוד מבינה את הצורך שלך ב"אור בקצה המנהרה" ולדעת מתי כבר זה יקרה, אני הייתי יושבת בבית עם בעלי ושואלת אותו מתי כבר תורנו כי עברו מליון שנים על מליון טיפולים וניתוחים ולדעתי זה כבר לא יהיה, אפילו ביום של הבטא, היה דימום ואני התקשרתי לאחותי ואמרתי לה שאמא כנראה שאני כבר לא אהיה, זה פשוט לא יקרה, אלוהים לא רוצה וזהו, אין מה להילחם, לכי היום ותגידי את זה לשתי "הפושטקיות" שעושות לי בית ספר גגגג גוגוגו כל היום....
בכל אופן, תתחילי לעבוד בשביל מטרת חייך, כך אבא שלי היה אומר. תאספי מידע, מצאי פונדקאית מתאימה, קחי ליווי נפשי (מומלץ מאוד) ותלכי על זה כי את תהיי אמא זה רק ענין של זמן. (בפונדקאות אחוזי ההצלחה מאוד גבוהים בגלל שהפונדקאיות הן נשים בריאות ופוריות טפו טפו טפו) בהצלחה!

../images/Emo24.gifתודה מרגש מאוד חגית../images/Emo13.gif

אני כל כך שמחה שאת אחרי ועם 2 פושטקיות
הייתי היום אצל הקרדיולוג והתרגשתי רק מהמכתב שכתב לי לאישור העקרוני- לאור מצבה אני לא מאשר לה הריון נוסף, אלא פונדקאות- מאשר לה הפריות , אבל לא לשאת את ההריון. אני מתה כבר שהאישור העקרוני יצא לדרך
אין לי ברירה, אלא להיות סבלנית
<איפה קונים סבלנותתת?
> מחבקת חזקקקקקק ותודהההה ריננית היחידה

מירב../images/Emo24.gif

תיזהרי אני מהרומניות שמבטיחים להן הבטחות לוקחות את זה ברצינת רבה מידי
<אני צוחקת
>. אני מנסה טיפההה להתאושש ולראות את האור... לא כל רגע זה מצליח, יש הרבה שחור וטיפה אפור <שזה חדש לי בימים אלו>, מחכה ללבןןןןןןן
מחבקת חזקקק
ריננית היחידה

חובקים חלוםם../images/Emo24.gif

תודה... אני לא קמתי על הרגליים.. אני יושבת
תודדדההה ובטח אשמח לדבר איתך גם במסנג'ר. ריננית היחידה

angel Mom../images/Emo23.gif

את מרגשת אותי נשמה
תודה על הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ואירית51 התגעגעתייייייייייייי
תני סימן חיים

למעלה