הסייד הנודד
New member
מנסה להרים קאמבק
אוקיי, לפני בערך שנה ניסיתי להרים פה משחק שקראתי לו אז "השרדות". הרעיון של המשחק היה שנעבור אלבום אלבום ונבחר על דרך השלילה את השיר הכי טוב מהאלבום הזה (כל פעם נוריד שיר אחד), לצערי הרב זה לא הצליח ואחרי 2 פינות החלטתי להפסיק... מאז ראיתי שהפינה רצה בפורומים רבים במתכונת שונה תחת השם "החוליה החלשה" והצליחה שם מאוד יפה לכן החלטתי לנסות להריץ את המשחק שוב, השאלה היא באיזה מתכונת, ופה אתם נכנסים לתמונה. אני מבקש שתסמנו אחד מהבאים, אבל בבקשה שכולם ישתתפו בזה:
-המשחק במתכונת שאני הצעתי, אתם שולחים לי בכל פינה מסר עם שם השיר שאתם רוצים להעיף-הצבעה חשאית. בנוסף קיימים הימורים, אתם מהמרים על השיר שאתם חושבים שיעוף וכמה קולות הוא יקבל (אפשר להמשיך עם הניקוד מפעם קודמת, לאסף היו 3 נק' ולמתן והילה נק' אחת כ"א) ובסוף נראה מיהו המהמר המדייק. היתרון: ההצבעה היא חשאית לכן אפשר לקיים גם את ההימורים-המשחק יהיה יותר מעניין.
-המשחק במתכונת המוכרת יותר, ההצבעה היא ע"ג הפורום, הצבעה גלויה. היתרון: זה הרבה יותר קל בשביל בטלנים כמוכם לכתוב הודעה ע"ג הפורום מאשר לשלוח מסר.
-אני לא רוצה שהמשחק יתקיים. אני מבקש מכולם להצביע
אוקיי, לפני בערך שנה ניסיתי להרים פה משחק שקראתי לו אז "השרדות". הרעיון של המשחק היה שנעבור אלבום אלבום ונבחר על דרך השלילה את השיר הכי טוב מהאלבום הזה (כל פעם נוריד שיר אחד), לצערי הרב זה לא הצליח ואחרי 2 פינות החלטתי להפסיק... מאז ראיתי שהפינה רצה בפורומים רבים במתכונת שונה תחת השם "החוליה החלשה" והצליחה שם מאוד יפה לכן החלטתי לנסות להריץ את המשחק שוב, השאלה היא באיזה מתכונת, ופה אתם נכנסים לתמונה. אני מבקש שתסמנו אחד מהבאים, אבל בבקשה שכולם ישתתפו בזה: