מנסה להרזות

moran14

New member
מנסה להרזות

היי לכולם..אשמח לקבל מכם עצות אני בת 21,שוקלת 49.5 וגובהי 1.56 אומנם אני בטווח התקין של המשקל..אך למרות זאת יש מעין בטן נשפכת כזאת..עם "צמיגים וצדדים" אני צמחונית וכיום אני גם סטודנטית מה שיוצר תזונה לא לקויה אני אוכל סנדוויץ שמורכב משתי פרוסות לחם קל וחומוס בבוקר עכשיו התחלתי גם להוסיף גמבה ליד,כעבור כמה שעות פרי כגון תפוח או אגס בצהריים בדרך כלל כלום ובערב סלט וביצה כשאני כן בבית ולא לומדת{שזה קורה בערך 3,4 פעמים בשבוע}אני אוכלת ארוחת צהריים שמרוכבת משניצל טבעול ואורז או פחמימה אחרת ומרק ובערב סלט וביצה או טוסט בנוסף כל בוקר אני שותה כוס מוקה ואני שותה 99% מהזמן מים..באזור ה1 וחצי ביום ואולי חצי כוס פפסי מקס ליום בסופי שבוע יוצא לי להיות אחת לשבוע,שבועיים במסעדה ואז אני אוכלת פסטה מוקרמת או נולדס מוקפץ עם ירקות. אני לא עושה ספורט כי נורא קשה לי{אני מאובחנת במחלת פיברומיאלגיה} למרות שהחלטתי שאני אעשה קצת הליכות על ההליכון מה אני יכולה לעשות כדי להרזות? תודה רבה לכולם

התזונה שלך

היא כן לקויה התכוונת בטח. לא לקויה=2 שלילה= טובה. בכ"א. את חייבת לאכול ארוחת צהריים גם אם את בלימודים בלי קשר לכלום. לא חייב משהו חם או טבעולי ואורז. אפילו סנדוויץ עדיף מכלום. את לא אוכלת כמעט כלום, התפריט שלך ממש ממש דל בקלוריות וזה מעט את קצב הירידה. ובכלל, את לא מלאה ואין לך מה לרזות. את צריכה להתאמן ולחזק שרירים וכך תהיה פחות בטן נשפכת ויותר מחוזקת. יותר דגש בחיזוק השרירים ופחות דגש על הרעבה.

תשובה

אני חושבת שיש צורך כאן בתאום ציפיות של אדם מבוגר ולא בהתנהלות לא אחראית . את צעירה ,לומדת, וחולה בפיברומיאלגיה. משקלך תקין לחלוטין!!!! אז על מה אנחנו מדברים פה? הייתי ממליצה לעשות "עבודה " בתחום הרגשי להכיר ולהבין מה את יכולה לדרוש עוד מהגוף שלך, שאין שלמות בעולם הזה ושיש לכולנו גם קצת מגבלות לעיתים ויש לחיות איתן. לכן הייתי חושבת איך אני משלבת התנהלות בריאה עם האוכל שלי בעזרת איש מקצוע תוך התחשבות במצבי הבריאותי ותוך הבנה שהמשקל שלי תקין לחלוטין . בהצלחה ולבריאות.

moran14

New member
הבהרה

האם לפי מה שאני אוכלת התזונה היא טובה או שיש מקום לשיפור?ואם כן על מה היית ממליצה? בנוסף התחלתי להתאמן על ההליכון,האם את ממליצה על הספורט הזה כמחטב?וכמה פעמים בשבוע וכמה דק בכל פעם יש לעשות הליכה על ההליכון? תודה רבה מורן

למעלה